153

Анонимен

преди 5 години

Ето какво пише в Афера,ще натикват хора в килия,без доказателства -"ДИКТАТУРА! ГОТВЯТ 48 ЧАСОВИ АРЕСТИ В ТАЙНА! ИЗБЕРЕТЕ САМИ ГЕРБЕРАСТИЯ, ИЛИ СВОБОДА!"И можем да си представим какво може да им се случи,когато са затворени.

152

Анонимен

преди 5 години

Патриотите влязоха уж да повишат пенсиите на 500 лева и заплатите,а не да искат глупости!Това не е тяхна работа,има си прависти,юристи,които да се занимават със закона.

151

-10

преди 5 години

Кой е изгонен от Индия бе, мозък к.с.е.н.о.ф.о.б.с.к.и?

150

-10

преди 5 години

До АнонименВъв всяка държава филмов материал не е доказателство, ако не е взет по надлежния ред.

149

-10

преди 5 години

Добре, как се гавриш с някого повече от час на, както разбрахме, едно от най-оживените места за сутрешен крос и никой нищо не разбрал?

148

Христо

преди 5 години

Единственото справедливо наказание за ненужни отпадъци като убиеца на Виктория е БЕСИЛО,БЕСИЛО,БЕСИЛО И ПАК БЕСИЛО!!

147

Анонимен

преди 5 години

В България просто си има нарочно приети закони за да е някакъв ад живота.Нямаш право да стреляш по престъпник, ако е влязъл да те граби, записа от камерата за пред съда не е доказателство. Интересно какво е доказателство за "българският" съд?

146

Анонимен

преди 5 години

Има и други безумни закони, например заснето видео от камера не е доказателствен материал и за пред съда няма никаква стойност. Кажете ми друга държава в Европа където това да е така. За какво тогава са охранителните камери? Така си се краде и убива спокойно.

145

Анонимен

преди 5 години

"За отнемане на човешки живот най-справедливото наказание е доживотна присъда!"Абе кой ще го храни този русолявия цял живот? Нали ние с нашите данъци ги храним и поим такива по затворите. Американците са го измислили: убийство по особено жесток начин - електрическия стол.

144

Анонимен

преди 5 години

"Ти още ли не си разбрал, че ако някой бизнес не върви, го закриват?"А ти да си разбрал, че ХРАНАТА е от стоките с нееластично търсене, сиреч колкото и да струва, все ще я купуват. Ама си пишман капиталист с мозък в глутеуса.

143

Анонимен

преди 5 години

"Националистите да се сетят за случая СТАВИЙСКИ!"Демагог номер две. При Ставийски умишлено ли е? С особена жестокост ли е? Нито едното, нито другото. Да, убийство си е и е необходима присъда. В случая в Русе, защо да не добавим и РАСОВА омраза? Или тя се добавя само в ОБРАТНИЯ вариант?

142

Анонимен

преди 5 години

"Интересно каква ще е присъдата на изверга, убил вчера 17 годишния Гошко в Монтана, с незаконен пищов?"Ей, демагог, има МНОГО сериозна разлика между двете събития. Ама нали си от БХК и се въртиш както ти отърва.

141

Анонимен

преди 5 години

"не може цял етнос дето набира скорост всеки ден да живеят като скотове в огромни гета"Тъй ли бе, акъл? Не се ли сещаш, че го правят НАРОЧНО? Такава им е доктрината. От Индия са изгонени, значи можеш да си представиш що за стока са били и си остават. Посочи поне ЕДНА държава, където да не са същата стока? Няма? Ми няма, щото не могат с никой да живеят.

140

Анонимен

преди 5 години

Да живее нацизма

139

Анонимен

преди 5 години

Смъртната присъда за подобни е добро решение

138

Анонимен

преди 5 години

До РеалистДокато се събудите, българите ще са малцинство.Спи спи народе наш, ти имаш нЕколковековен стаж.

137

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера като пишем коментари, че искаме този из.. д да си плати с най тежкото наказание, има хора които го защитават и слага минуси. Защо? Ако утре се случи на вас.

136

Реалист

преди 5 години

Две неща само искам да кажа:ЩЕ ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ спрямо тъй наречените малцинства !!!И другото е:ДОКОГА ние БЪЛГАРИТЕ ще търпим в собствената си държава да ни малтретират точно тия,които НИЕ всички носим на гърба си ?!ДОКОГА ?Който иска от русенци,може да ме подкрепи и с действия.

135

Waffen SS

преди 5 години

До Барселона//Мозъчето ви е добре промито ,продължавайте да вярвате в неолибералните и псевдо демократични мантри от типа -"Който не скача е червен".Е тези ,които задаваха такта на подскоците така подскочиха ,че се отзоваха ,кой в мин.председателско кресло ,кой в европарламента,а пък някои смениха няколко поприща ,но всичките обединени от едно -да са доходни.

134

ФАКТ

преди 5 години

Получават 20, излежават 15... Това го кажи на семействата на убитите при автомобилни катастрофи.