36

Надежда

преди 5 години

Като съдя по коментарите не мога да си представя, че на някой от вас наистина му пука какво мисли Христос. Наричаме се християни, но Христос не ни интересува.. нито какво ни казва - "по това ще ви познаят, че сте мои ученици, ако любов имате помежду си." И още: "обичай ближния си като себе си" "обичайте враговете си, добро правете на тези които ви мразят", "не търси да вадиш сламката от окото на брата си, преди да си извадил гредата от своето", "който е без грях, пръв да хвърли камъка" и прочие

35

noname

преди 5 години

856, 1912, 1989

34

Анонимен

преди 5 години

Никого не осъждаме, Господ отдавна е произнесъл своите присъди над книжниците и фарисеите/вж.Матей 23 например/. Но православните българи не искат да им налагат богоборческият икуменизъм. За какво идва според вас папата, да ни види очите?

33

М

преди 5 години

Но като ходите всички в Рим искате да видите папата, и ходите по католическите държави в света.... но сте православни ,мюсюлмани и прочие.....,но никъде никой не ви е казал-православни сте -не ви искаме. Но най-многочислените християни са Католиците в света.Като гледам коментарите ,съжалявам че българина няма елементарна обща култура!Лицемери!

32

Анонимен

преди 5 години

Кръстоносците са опустошили Константинопол столицата на православна Византия по-варварски от всички други завоеватели.Матей 23:9 "И никого на земята недейте нарича свой отец, защото Един е вашият Отец, Небесният."

31

gg

преди 5 години

Май някой ще целува обувката - > "The Young Pope Season 1 Episode 5"

30

До 31

преди 5 години

Грешка! Кръстоносците са гонили и православни! Информирай се по-добре.

29

Анонимен

преди 5 години

За непосветените да кажа, че кръстоносците са се били основно срещу араби и мюсюлмани. На пискюлите в този форум не им харесва, че ще идва личност от религия, която в исторически план е мачкала исляма.Ние сме християнска държава, добре са дошли християни, не щем ***, бурки и разни племенни мюсюлмани.

28

Анонимен

преди 5 години

Чул е,че правим хубаво чеверме. Да опита човека.

27

Victimized

преди 5 години

Оставете католиците, тяхната е ясна, йезоити не щем тука по никакъв повод

26

до 27

преди 5 години

Ти и кой друг? Не представляваш никой. По същата причина не са те питали дали да го поканят.

25

NoName

преди 5 години

06.05.2019 - ВНИМАНИЕ БЪЛГАРИ!!! ЗАБРАНЕНО Е НА МОМЧЕНЦА ПОД 10 ГОДИНКИ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМА СИ!!! РИСКА Е ОГРОМЕН!!!!! хахахахахаахахахахаа

24

Анонимен

преди 5 години

От както са се отделили, католиците са друга порода народ. Това са хората направили най големите поразии в името на бог. Католиците са насилници, грабители, мъчители на народите. Колко хора и цели нации са изтребени от тях за да грабят, а и на свойте не прощават. Колко народ са изгорили по клади и избити по зандани и всичко това отново в името на бог. Да не забравяме и кръстоносните походи - така, че не го щем тоя тук, на нищо добро не може да ни научи.

23

Анонимен

преди 5 години

Точно на Гергъовден не ми трябв атози предводител на п е до ф и л и . Като православен християнин не искам да ми разваля празника.

22

Анонимен

преди 5 години

Ние сме православна държава, аз съм православен и не ми трябва този на посещение тук. Там да си ходи при другите еретици и да им проповядва.

21

До 18

преди 5 години

Не е вярно, че католичеството се различава само по структура. Има разичия във вярата при това основни, няма да ми стигне мястото в коментара за да опиша дори основните затова прочети в Интернет какво се е случило по време на великата Схизма и защо католичеството е отпаднало като ерес.

20

Анонимен

преди 5 години

Опази ни Боже от този!

19

Команиз патреот

преди 5 години

Не го щем тоя!Ще ни открадне православните бактерии от киселото мляко.

18

Victimized

преди 5 години

И какво ще прави представителя на Антихриста на земята в малка България?

17

Анонимен

преди 5 години

Православните фундаменталисти ще се побъркат!