20

Анонимен

преди 5 години

Язък, че няма дъжд и времето е хубаво... Щяхме да се оправдаем с тях!

19

ИСТИНА

преди 5 години

Освен центъра на София НИЩО друго не се ремонтира АМАН ---- Крайните квартали като Люлин улиците тънат в ДУПКИ и ЧУПАЧКИ НА КОЛИ - Милиони за една сто метрова улица ---- С тези милиони щяха да направят преасвалтиране на целият комплекс Люлин ----... ЛЮЛИНЧАНИ защо трябва да плащат данъци на столична община?????????????

18

Реге

преди 5 години

Паветата отиват в частни имоти какво ни прави на шарани

17

ГЕРБ-калинковъди

преди 5 години

Ох, всичките ремонти на ГЕРБ са все с висока степен на сложност! Така става, като нацвъкаха калинки на всички нива в държавната и общинската администрации. Калинките са без какъвто и да било професионален капацитет, а малкото останали професионалисти не се обаждат, за да не ги изгонят неграмотните им началници.

16

До 16

преди 5 години

С малка корекция:"Никой истински интелигентен човек не гласува за крадливата некадърна мафия ГЕРБ, освен ако не е бил милиционер преди това."

15

Анонимен

преди 5 години

Добре, че някой още не Ви е сметнал паветата "махнати-поставени", че площадката дето гисъхранявате може да Ви се види тясна.......Но и за това ще се намерят хора.

14

до 15

преди 5 години

Никой истински софиянец не гласува за крадливата некадърна мафия ГЕРБ, освен ако не е бил милиционер преди това.

13

Стар от махалата

преди 5 години

Абе няма ли софиянци в този сайт бе ?Само плюене и глупости ли ще четем.Много добре си работят хората и Прага от П.Славейков до Петте къошета си стана идеална.А на П.Славейков туриха яка подложка и махнаха паветата,Браво на Фандъкова,такъв кмет не сме имали от времето на Ив.Иванов.А вие млади мушмороци и платени безхаберници просго не сте живели достатъчно/и в София/ нямате база за сравнение.Помните ли Панев,Нинов,Междуречки,Каракачанов,ЯНЧУЛЕВ какво чудо бяха.Дечурлига, дечурлига!!!

12

безсрочен

преди 5 години

даскалицата съвсем се побърка, срокът беше 15 септември, тук става въпрос за 5 седмици закъснение

11

Анонимен

преди 5 години

София стана по-грозна от Слънчев бряг. Стил Нуво риш мутробарок.

10

Мега

преди 5 години

Още от сега ни подготвят за "дребните проблеми", а после ще има "сложен процес", "неправилна географска ширина", "пътят е хоршзонтален, а не вертикален"...

9

До 4

преди 5 години

Банкянската ,,мишка" прави неща които всички виждаме и не се крие ,ами ти АНОНИМНИКО СМЕЛИ ,защо не излезеш с имената си и адреса и да го попиташ.Тия анонимни ,,закачки" са присъщи на п.одлите и злобни но страхливи хора.Скрил си се в дупката и от там църкаш каквото ти заповядат.Жалки същества на червена ясла.

8

Waffen SS

преди 5 години

Ама колко пъти е завишена цената на ремонта.Само като помисля, веднъж нареди плочи-струва пари,премахване на плочките -струва пари,отново редене на плочките-пак струва пари,да не говоря за цената на самите плочки.Предполагам ,че изпълнителя няма да е на загуба.Сега си представете ,че обекта беше приет от първия път,то тогава допълнителните операции щяха да са спестени.То тогава печалбата щеше в пъти по-голяма от сегашната,е как тогава всички фирми да не се "натискат" да правят ремонти

7

Анонимен

преди 5 години

Някой ще ми обясни ли какво точно означава терминът ВХОДИРАНЕ НА ШАХТИ.Аман от неграмотници на високи постове.

6

Анонимен

преди 5 години

Пенчо, бре, кърти!

5

Анонимен

преди 5 години

Кметицата ОСТАВКА! Трябва ни европейски кмет не руска офсъ

4

Анонимен

преди 5 години

Представям си какво оглеждане за кусури ще падне не знам, ако изскочи нещо какво ще мрънкат тогава.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе къде се скри бянкянската мишка бе.Няма ли нещо лентички да пореже.Или не смее да излезе без охрана сред хората.

2

Анонимен

преди 5 години

Е как е отворен на 21 октомври, като днес е все още 9 октомври.Иначе то и за трамвая Фандъка излъга, че ще го пуснат на 1 октомври, после стана към средата на ноември.ОСТАВКА !

1

zeus

преди 5 години

Дано изкара до пролетта :)