77

Валентин

преди 5 години

Добър случай да си припомним, че ако не беше тиквата и онази продажна сталинка дето искаше афроджихадистите да и оправят демографията, ген-сек на ООН щеше да се казва Българката Ирина Бокова.

76

ivailo

преди 5 години

Гутиереш явно е поредният *** въобразяващ си, че Виктория е убита заради журналистическата си дейност... И защо въпросният де.бил, иска наказания само за хората извършили престъпления срещу ЖУРНАЛИСТИ... Като, че ли журналистите са някаква специална прослойка от обществото, а то много от тях са лъжци и манипулатори.

75

Възмутен

преди 5 години

До Горан: Горане Бог да прости младата жена! Дано извършителят бъде открит и да си получи заслуженото! Не умаловажавам случилото се, но действително се преекспонира случая с политическите тълкувания на една група пред света! Каква беше разликата с Вяра в София, момичето в Търново, изнасилените и убити наши майки и баби в селата, та се намеси и ООН!!!!???

74

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли с какво точно се занимава Лиляна Павлова в момента.

73

Засрамен

преди 5 години

До Горан - Горане, чедо, те убийците не четат форуми и не се плашат от форумен шум. Не се запенвай. Ще вдигнеш кръвното.

72

Горан

преди 5 години

До възмутен: И, значи по-важното било, че не била свързана с журналистиката, така ли? А, това че е изнасилена и убита си е в реда на нещата и минава спокойно в графа местни битовизми!? Не те ли е срам бе! Точно, трябва шум да се вдига и то много! За да имат страх такива ***, че няма да останат ненаказани!

71

Възмутен

преди 5 години

Няма ли кой, в тази скапана държава-управляващи, прокуратура, съюз на журналистите, да направи една пресконференция и най-после да се каже, че Виктория няма нищо общо с журналистиката и най-малко с разследващата, а е просто една водеща и света да разбере истината и да спре световната истерия!

70

Горан

преди 5 години

Значи, драги притеснени разните му там председатели, подпредседатели и прочее... Със вашият псевдо-хуманизъм, дотам я докарахме! Ако нямаше отмяна на смъртното наказание, не че нямаше да има подобен род престъпления, но щяха да бъдат значително по-малко! А, сега надигате притеснен вой, и искате гаранции, че извършителите ще бъдат наказани! Кой, точно моля ви се да ви даде тази гаранция, като точно вие години наред се грижите да няма никакви гаранции!?

69

Анонимен

преди 5 години

И що някой да не е платил на някой клошар да го извърши и то точно по такъв начин.Даже това ми изглежда най-логичната версия, която със сигурност няма да бъде разследвана.

68

Анонимен

преди 5 години

Абе, я ЦРУ да вземе да публикува досието на Тиквата или най-добре да вземат да го прочетат от трибуната на ООН!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Да пратят чуждестранен журналист да разследва злоупотребите на Тиквата с евросредства и по всяка вероятност и той ще бъде открит в някоя канавка.

66

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко да не вземе да вдигне кръвно от притеснение!!!Май не е очаквал подобен резонанс!?Този път "аверчетата" му оплескаха нещата!!!

65

До kron

преди 5 години

Пич моля не квалифицирай хората бе!! Не знам и кой те е назначил като арбитър??? Не определяш ти какво да споделят, чувстват и изразяват!

64

Анонимен

преди 5 години

Ами как няма да е притеснен, след като властта ликвидира неудобните без изобщо да се притеснява.

63

гост

преди 5 години

сега па и тоя гутериш да го мислим дане вземе да се гътне от притеснение

62

Дръндер

преди 5 години

До Анонимен 63Случайност? Ти сериозно ли си и*диот или се обучаваш специално? Кажи ми статистически каква е възможността в България да се появи сериен убиец? Защото това, което ти описваш е точно това. От къде знаеш каква е причината? Да не си бил там? Я млъквай!

61

Анонимен

преди 5 години

Учудващо че нашия безпомощен лакей не е обявил че Русия е виновна !

60

Даскала

преди 5 години

Има основание г-н Гутериш!Мафията ръководи държава в която убийствата , рекета и крупните далавери са в стила на мутрата Борисов!Даже от Европарламента се провикна един от "патриотите" :"всички от БСП да ги разстреляме"????Тъжна родна мафиотска картинка!

59

Анонимен

преди 5 години

Е споко де, нека минат поне 4-5 дни, малко ли са лудите и финландците в тая държава, ще намерят да самоубият някой...

58

Krom

преди 5 години

И априори, събития като това са много удобни за социален инженеринг. Биват употребени от всякакви "журналисти", "политици", "експерти" и други създатели на мъгла. Просто е. Оставете полицията да си свърши работата. Всичко друго е чесане на езици.