6

Анонимен

преди 5 години

УжасТ,че то Европа за около 25г е олекнала със 100 000 000 души!50 000 000 от този грип и също толкова от ВСВ.Дано няма трета,че светът наистина ще се свърши.

5

Роб на влаЗта

преди 5 години

То застаряването има решение -станеш на 65г.и така или иначе не можеш да работиш и плащаш на държавните хрантутници да те обесят на стадиона та всички да знаят че който иска пенсия -на бесилката и готово ...всички млади.

4

към 3

преди 5 години

Да разбираме ли, че се радваш, че си част от групи учени от мултидисциплинарни отдели за проучване и сътворяване на гадости със синтетични гени прикрепени към нормална ДНК и смесени с различни други и комбинирани с молекулярна хирургична технология? Радваш се, че си по-умен от ***, дето поръчват тия изследвания, но умът и моралът не ти пречи да получаваш пари от тях за участието ти в това пъклено дело?

3

Анонимен

преди 5 години

За вирусите да за гадостите със синтетични гени прикрепени към нормална ДНК и смесени с различни други и комбинирани с молекулярна хирургична технология света хабер си няма без отделни групи учени от мултидисциплинарните отдели за проучване не че някой им обяснява какво изследват но те са по- умни от *** дето поръчват тия изследвания и сами се сещат, ето в такива моменти се радвам че съм точно в такъв екип.

2

Анонимен

преди 5 години

А дано. Да се надяваме, че има генетици, които с удоволствие ще внесат подобрвния в някои слабо известни ретро вируси.

1

Анонимен

преди 5 години

Само преди няколко години носителят на нобеловата награда за мир Обонго обяви Ебола за по-голяма заплаха за света от Идил, но не спомена кой отвори кутията на Пандора и изсипа съдържанието и над бедните африкански страни.