84

Глупости!

преди 5 години

Всеки друг е, само не и тоя "случаен психопат". Неслучайна мутра ще да е, като тия управляващите.

83

Анонимен

преди 5 години

Мотивът е икономически..

82

33

преди 5 години

Защо в-к Гардиън ще пише ,че убийството е свързано със европарите!?

81

абдула бин борисов

преди 5 години

Некое емигрантче или цяла групичка ще се окажат... нищо не казват за каналджийството с лодките по реката... *** то емигранти няма бе... да чухте нещо за тази верисия, нееее то това е невъзможно...

80

bluesky1

преди 5 години

Големият въпрос е, че в Бг няма никаква сигурност и каквито и да са условия за нормален, спокоен живот!!! Агресията е навсякъде, простотията и разрухата - материална и морална - също!!!! При това моралната деградация е по - жестока от материалната - никой не иска една хартишка, едно найлонче да махне от затрупаните с *** околоблокови пространства! Бг човекът е свикнал с грозното и занемареното и то е вътре в него!!!!!! ЖАЛКО!!!!!

79

DO 77

преди 5 години

До 135А, ти какво искаш?Целия народ да се събере и да започне да търси убиеца?Къде, по какви критерии, с какви улици и доказателства?Аз, също искам да го намеря убиеца, имам желание, кажи ми какво да направя??Как да го търся и къде да го намеря??Това трябва да свършат некадърните ни полицаи и прокурори.

78

да

преди 5 години

И да бъде намерен убиеца и да бъде убит момичето го няма

77

Анонимен

преди 5 години

Знаех си аз,че е някой "клошар" или "луд",а ако го намерят ще е самоубит,за да не свидетелства дали той или не е .

76

анонимен

преди 5 години

БОЛЕН НАРОД !

75

Анонимен

преди 5 години

86Да, и аз доста се опулих на това изречение. Или нещо са объркали в публикацията.

74

П.Петров

преди 5 години

"Именно, за да прикрие изнасилването, нападателят на Виктория я е убил,"Малко тъпичко звучи. Себе си да, но самото изнасилване няма как да го прикрие с убийство, само е по-голям стимул следователите и полицията да си свършат по-добре работата(дано).

73

Анонимен

преди 5 години

Помните ли преди няколко години онзи ***, който уби младо момиче в В.Търново?Много шум, много "активна работа" и после какво се промени? Територията се обезлюдява откъм нормални и работещи, но се пълни с всякаква друга .змет, която дори изхранваме! И трябва да сме толерантни! Към какво? Защо?

72

52773

преди 5 години

А дали е имало изнасилване и трябва ли да се доверяваме сляпо на твърденията на полицията.

71

Анонимен

преди 5 години

...Рибарите от Русе твърдят, че по крайбрежната алея има много аутсайдери, клошари и наркомани....___Такива има навсякъде във всеки град,село,пътища...но държавни органи НЯМА,или не си вършат работата за която взимат заплати.Политиците от всички партии за 30 г.направиха България рай за такива и ад за нормалните българи.За тези години никоя партия не произведе един отговорен и нормален политик родолюбец,само партийни номенклатурчици.Анатема за тях.

70

rusenec

преди 5 години

До Fallschirmspringer вмешателството по-скоро е журналситическо, обществено и тролско. Това момиче докато не го убиха никой извън Русе не го знаеше. А предаването й беше за мода, лайфстайл и здраве. Никакъв разследващ журналист не е. Просто наглостта на някои журналисти и *** да спекулират със смъртта й край няма.

69

8===o

преди 5 години

Дори физическият убиец да се окаже психично болен наркоман ,няма особено съмнение кой е поръчителят - едного от каренцето за белот на премиера.

68

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 71//Такава вероятност има и то много голяма.Тъй като полицията и следствените органи са под непрекъснато политическо вмешателство ,то най-лесния начин е да бъде намерена някаква незначителна изкупителна жертва с минимални когнитивни възможности.По своите професионални възможности полицията ,по-скоро представлява някакъв самодеен колектив.

67

135

преди 5 години

ТОЧНО ТАКА! Нареждаме сърчица от свещички и.... вече сме готови! Работата е свършена! Това не е народ.

66

Анонимен

преди 5 години

Десетки?

65

Зозо

преди 5 години

Виновен е някой подивял от глад ***-путинист!