14

Анонимен

преди 5 години

КОГО СА ПИТАЛИ ДА ЗАПАЛЯТ ВТОРИ ПОЖАР? МЕ НЕ СА МЕ ПИТАЛИ!

13

софиянец

преди 5 години

ТИЯ ЧЕРНИ ГУНГУСТИ,ТИЯ *** ,ТИЯ ДЗИГАНИ--КОГА ОЯДЕНИТЕ *** ЩЕ ГИ НАРИЧАТ С ТОЧНОТО ИМ ИМЕ?НЕ ИСКМЕ ДА ГИ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ,НЕ ИСКАМЕ НИЩО ОБЩО С ТИЯ ПРИМИТИВИСТИ С НИСКИ ЧЕЛА.ИМАМЕ МНОГО ПРОТИВ ТЯХ НЕ ЗАЩОТО СА ТАКИВА-А ЗАЩОТО СА ПРОКЛЕТНИЦИ. НЕ НАМЕСВАЙТЕ ИМЕТО БЪЛГАРСКО ОТНОСНО ГНУСНИТЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

И един ден няма да мине без да се прочуете.....български ценности

11

Тинев

преди 5 години

НАСТОЯВАМ да разграничавате БЪЛГАРИТЕ от циайните!Не срамете името: БЪЛГАРИН.

10

11

преди 5 години

Църни ли бяха момченцата?

9

Анонимен

преди 5 години

Непълнолетните българчета ходят на училище в България или в Западна Европа. Много рядко някоя гастарбайтерка си води непълнолетното дете в Гърция. Предпочитат да ги оставят при бабите им в България.Едни други лица с български паспорти водят със себе си и непълнолетни берачи. И защото не си губят времето да посещават училище, тези "българчета" се забавляват по специфични за тях начини, без да им пука, че в резултат на забавлението им други хора може да понесат щети!

8

Ехо, журн.алята!

преди 5 години

горките момчета! Не е ли по-правилно заглавието да е "непълнолетни лица с бг гражданство"? Какво ги изкарвате малки, невинни и палави момченца тези опасни ***?

7

\m/

преди 5 години

Бих ги хвърлил в морето с тежести, разбира се!

6

Веско

преди 5 години

До ДодоРазбрахме те и със звездичките.

5

Киро Х

преди 5 години

Тези българи май са били българи! От ония, дето кафенеят, миришат лошо, берат си железо и се чифтосват и размножават на 12-тата си година.

4

Анонимен

преди 5 години

от свободно-къмпигуващите българи ли са биле?

3

Анонимен

преди 5 години

От ... ли са докога ще ги пишете българи такива са само когато са навън тук не искат и да чуят за българин.

2

Димо Падалски

преди 5 години

... ъХъ ... Предполагам става дума за едни "БЪЛГАРСКИ" момчета , родом от квартали , като ...... "ФАКУЛТЕТО" , "СТОЛИПИНОВО" или "МАКСУДА" ............ Типични "БЪЛГАРСКИ" пичове с доста кафяв загар !!! ............

1

annybody

преди 5 години

Освен паспортите нещо друго "българско" има ли у момчетата?Възможно ли е от един арест на друг да не се завръщат никога в "родината"?