64

Анонимен

преди 5 години

Дори и да са изписвали лекарства, от които болния няма нужда и при това да са му направени ВСИЧКИ нужни вливания, пак си е убийство. Защото после здравната каса няма пари за лечение на болни хора. Кражбите в здравната система трябва да се наказват с най - тежките наказания, защото убиват. Както и престъпленията на политиците, полицаите, съдиите, държавната администрация, лаборатории и т.н. В Китай арестуваха шефа на Интерпол за корупция...

63

Питащ

преди 5 години

"Двама лекари от София и фармацевт от Благоевград са задържани...." На едно място пишете задържани 7 души, на друго 8...!!!?Тук пишете за 3-***! Останалите параджиите ли са, санитарите ли са, мед. сестрите ли са...? Това не е вярна и точно поднесена информация !

62

Анонимен

преди 5 години

Баща ми го изкараха раково болен,след като кожната лекарка го накара да си направи изследване в частна лаборатория и самата тя го уведоми пи телефона да се яви на комисия за кожен рак,после лъчелечение,но после разбрахме ,че във Варненския онкодиспансер са му правили химиотерапия ,а това никога не е правено,в пресата прочетох за уволнението на аптекарката от онкодиспансера за търговия с лекарства,а ако е бил здрав?

61

Дедо

преди 5 години

Това си направо за чл. 115 от НК.

60

Дедо

преди 5 години

След като сигнала е постъпил преди година защо не казват колко хорица са починали през това време без тези вливания?Или за тях е било важно да трупат доказателства,а хората да си ***?!?!Ама и журналята са за бой,че никой не ги пита тия за нищо!!!!ЕДЕОТИ!

59

az

преди 5 години

До Странно?----------------------------------------Абе нали трябва да се плюят лекарите,защото на приемат *** идеи на изкуфелия министър.Как доказаха,че вливат вит. С вместо лекарство. И кой ще купи флакони на черно с недоказан произход.Пълни глупости.Лекарствата в онкологиите се отчитат до милиграм от болницата и касата.

58

куйхг

преди 5 години

после що ги биели!! 4аст от вас докторите са за бесило? нали знаете 4е доктор е най - големият убиец в англия!!

57

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиАми води се, затова са изписани на реално болни хора. Друг е въпроса, че на болния може да е вливано всичко - от физиологичен разтвор до витамин С, той няма как да направи анализ на течността в системата. Тоест реално лекарствата са откраднати от хората, на които са изписани и са продадени в чужбина. В случая кражбата е двойна, защото тези лекарства първо са платени от здравната каса за да бъдат дадени на пациента, но после реално са откраднати и от пациента, защото не са му вливани.

56

Ели

преди 5 години

Не ми се вярва, всичко се води на отчет.

55

Анонимен

преди 5 години

Пак ли софиянци.Те кражбите вървят по инерция,започвайки от бандитската приватизация.Част от докторите станаха нагли и алчни като адвокатите,но лидерството е в адвокатите,които първо питат какво работиш,за да знаят как да ти вземат възможно повече пари без документ.

54

Културни особености

преди 5 години

на православния българин, а?

53

О неразумни Чебурако

преди 5 години

До Капитализъмщото по време на соца хич нямаше такива работи ли? Тогава ако нямаш връзки, прав си умираш. Накрая и за пръчка камчия връзки трябваха. Бегай в рая на мадуро ***.

52

Капитализъм

преди 5 години

Това е капитализъм.... защо се учудвате ....окупирани сте от запада....... Какво искате ...... Няма гадост в името на парите които да не бъде извършена

51

НАКАЗАНИ?

преди 5 години

ЩЕ ИМА ЛИ ТОЗИ ПЪТ А??!?!!

50

Американ

преди 5 години

Занакзанията пак ли ще са подръпване на ушенцето или най-после ще има лишени от лекарски права до живот и лишаване от правото да заема държавна длъжност, както е в Америката ( дето повечето я мразите )?

49

Странно?

преди 5 години

Как така вливанията са само на хартия? Нали влизаш за вливки в определен цикъл и си понасяш процедурата.А з имах 12 вливки 5-флуороурацил Доста тежка процедура за изтърпяване 48 часа опънат на системи през 14 дни/6 месеца/ Всичко беше точно и безплатно лекарите и сестрите бяха много внимателни и точни в СБАЛОЗ на А.Сахаров 1.Благодарен съм им от сърце.НО......всяко стадо има и *** ,за това не обобщавайте за всички лекари. Не всички тинейджъри са наркомани ,нали?И да не ви стига !!!

48

Анонимен

преди 5 години

Кражбите и източването на Здравната Каса трябва да се наказват ако не със смърт, то поне с рязане на крайник. За по - големите кражби може и на повече от един крайник.

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на прокуратурата --то това е от днеска да знаете... и е само в тези болници..

46

Анонимен

преди 5 години

Престъплението не е търговско, а криминално. На болните не се дава предписан медикамент, а вероятно се влива нещо, което може да е и оцветен физиологичен разтвор. Тоест, не се изпълнява терапията на болния. Което в някои случаи си е убийство при онкоболните. После вече идва незаконния износ на вече откраднатите лекарства. Което също е криминално престъпление. Защото става дума за незаконно прекарване през границата на крадени предмети. Източването на здравната каса е за смъртна присъда.

45

Бойко Борисов

преди 5 години

Няма такова нещо.От 01.07.2919Съм разпоредил 150 000 000млн.лв. за лекарства за онкоболните!2