48

Анонимен

преди 5 години

И не само Пловдив.Русе също.Избивам ги и само след 2-3ч пак гъмжи от тях.Не знам от къде извират,ама са голяма напаст.

47

д-р Индиана Джоунс

преди 5 години

Каква е тази ламаринена лампа и как осветяваш стаята си с ламарини Индиецо Нали като се нагорещи ще започнат да се пържат и пекат всичките умрели вътре буболечки във ламарината и да вмирисват целият дворец на махараджата да вобни на пържени и печени буболечки

46

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това лято спях на отворен прозорец с нито една буболечка в стаята и то на НОЩНА лампа!! Цаката е съвсем проста. Нощната лампа е от онези ламаринените, а крушата от старите с фолфрамова жичка. Насочвам лампата не надолу, а нагоре към тавана. Нощите буболечки се привличат от светлината и влизат в лампата. Но ламарината на лампата гореща и те пърхат два-три пъти и умират. Това е морът на всякакви буболечки. Стаята ми за два дена се изчисти от всякаква напаст.

45

Дани

преди 5 години

До АнонимеДа бе, как не! Има ги и по високите етажи.

44

Анонимен

преди 5 години

Да ви имам проблемите

43

Анонимен

преди 5 години

Леле, това да броиш врабчета - как се прави това, какъв е методът?Да попитаме Михаил Константинов - сигурно знае метода.

42

баси

преди 5 години

Тия метат на ред!И домати,и чушки,и плодове!Щом се качват на копривата,смятай къв изрoд е!

41

Анонимен

преди 5 години

И в София е пълно това лято. Голяма напаст са.

40

House M.D.

преди 5 години

Преброяване на врабчетата ли? А дивите зайци няма ли да броят?

39

Анонимен

преди 5 години

И в София ги има. Аз съм на петия етаж, имам и комарници на прозорци и врати, но пак се изхитряват да пролазят в стаите и това е за пръв път - досега не се беше случвало. При мен са от зелените миризливки.

38

До №35 лекар

преди 5 години

Смея се с глас!!! :D Вонещицата се храни с растителни сокове... какти труповете, какви гниещи животни!!! :D

37

Palomena prasina

преди 5 години

Сега в този сезон вече са кафяви на цвят и неориентирано летят из стаята.. В общи линии рядко можеш да срещнеш по-тъпо насекомо от миризливката

36

не убивайте вонещици

преди 5 години

Когато я убиете тя се размирисва страшно и привлича нови -стотици идват .Хванете я сложете я да се качи на листче хартия или химикал и я хвърлете от ртерасата и прозореца.Нито ще мирише нито ще ви събере нови вонещици

35

лекар

преди 5 години

Тези насекоми се хранят с *** и явно миризмата на трупове ги множи и привлича. Ако имаше изобщо държава щеше да регламентира моменталното заравяне и тн на трупове но не биологични отпадъци и мъртви с месеци стоят вонят и гният затова и насекомите се множат

34

Един от Северозапада

преди 5 години

Дали пък не са ни подарък, както навремето са ни подарили и Колорадския бръмбар?При нас също ги има-съсипват и плодове и зеленчуци.

33

Анонимен

преди 5 години

Миризлив специалист! Питат го за миризливка, той отговаря за дървеница! Сигурно това с му и познанията! Аман от пишман гл. сътрудници!

32

Анонимен

преди 5 години

ВИП-миризливки ни показват по телевизора.

31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Не е миризливка, а вонещица!Ха-ха, не врат ами шия, не съсед ами комшия.Вчера хванах една вонещница, като милозлив човек, реших да не я убивам, а да я пусна на терасата. За мое най - голямо учудване не си беше оставила "благоуханието" въпреки, че я пипнах с двете ръце (за да мога да отворя вратата на терасата). Явно вонещница е оценила подобаващо моят жест на толерантност!

30

Неграмотните

преди 5 години

Щом ще изпадате в ненужни детайли аз пък да ви кажа, че и "миризливка" и "вонещица" са народните наименования на буболечката. Истинското й име е Palomena prasina. Така че водите безсмислен спор.

29

Анонимен

преди 5 години

До дайте акълС какво се трепят тия гадини?С крак