34

Анонимен

преди 5 години

давайте парите за американските консерви и стига хващайте шарени пилци,

33

Анонимен

преди 5 години

Няма пари за инвалидите и билните деца, те на нови самолети искали да се возят! В тоя парламент няма хора. Само някакви животни има. Да излязат малко от къщи и да се разходят по улиците без охрана. Да видят народна любов... Много боли народната любов. Почти колкото липса на лекарства.

32

Анонимен

преди 5 години

Всъщност и двамата сте прави Дон Балон пилотира три кебапчета докато яде нови вратни пържоли и кюфтета, ех напоследък на неофашистките превратаджии и *** на тримата сестри Тръмп Ким и Путин които са и големи интимни приятели трудно намират свястна прислуга и *** щом до въпросното топовно гюле са опрели, ако го пъхнем в бойна глава и го изстреляме, ще обикаля земята в геостационарна орбита, като бившия руски спътник Спутник- 1, това не е псувня просто така се пише.

31

Анонимен

преди 5 години

Дон Балон се гласи за делтапланерист

30

Анонимен

преди 5 години

Каракачана много добре знае че много по добри са новите пресни кебапчета, кюфтета и вратни свински пържоли от претоплените втора ръка, това е основният му мотив за представяне пред премиера на идеята за закупуване на нови самолети.

29

Анонимен

преди 5 години

Най-големия пилот на снимката. Пилотира тройка кебапчета :)

28

Анонимен

преди 5 години

Ми то и цялата армия иска истински министър а не клоун с използвано синьо гърне на главата ама на получи шкембе войвода с гърне.Че трябват изтребители трябват но тоя Айнщайн на военното дело с какви пари след като ги купи мисли да ги поддържа вярно с нашите за това е и толкова смел.Освен това САЩ който не признават международни закони да купиш от тях самолети си е жива тъпотия утре като трябват части а Тръмп не ще да ги дава защото сме направили нещо дето не го кефи цялата ни авиация пада надолу

27

Анонимен

преди 5 години

И аз искам нов Лексус, но засега нямам възможност.Оставаше и пилотите да искат нещо друго, щом са ги питали.

26

1,2,3,4,5

преди 5 години

Shembe, s kogo sha sa zborite kat si kupite tez novichki izstrebiteli samoletcheta ve?!....kogo sha izstrebvate ve?! Kaji si programata....che i za rezervni chasti i poddrajka se glasite...wc hartia i pampersi vlizat li v ofertata?!

25

шматка

преди 5 години

Самолетите ще са фъ-16.Ненапразно докараха тренажора в София.Ненапразно Боко ходи в САЩ и това е най доброто от предложените офертиГрипена е много Лъзгав предвид шведските политнастроенияЮрофайтъра е секънд хендФ-18 е разпаботен за ВМСЕ какво остава

24

V

преди 5 години

18 - 20 години . Тез идииоти къде са завършили ??? Титана има малка умора на материала.Зависи как е изпълнена конструкцията на самолета и какви натоварвания е поел. Като изключим ф шестнаисти и при не много джигити ,,пилоти,, нормалното е 40 години ;) Наще ,,пилоти,, ако си мислят че с ф 16 ще правят кобрата на Пугачов и други такива дивотии бързам да им кажа че този самолет не става за авеошоу . Не помня сините ангели някога да са го ползвали ;)

23

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов коментира, че е запознал премиера с настроенията на пилотите. Искат нови самальоти Миг и Су в крайна сметка с голямо неудоволствие може и Грипен. Настроенията са русофилски и не искат Ф16 в никакъв случай нито първа нито 2-ра ръка, защото така ми заповядаха от Масква.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не казва имената на участниците в тази "Експертна работна група" която ще избира самолетите? Какви са по професии? Военни, шивачи, обущари, партийни кадри, "Калинки"? Разбрах само, че не са летци.

21

Предложение

преди 5 години

Вижте, вече седмица стана, откакто не е падал руски военен самолет!Хайде да вземем руски самолети! Ако вземем стотина, поне две години ще минат преди да паднат всичките!

20

Анонимен

преди 5 години

Най-добрите са Ченду - j 10 китайски изтребител разpаботван от спeциалисти дето разработваха МиГ едно парче е 28 млн долара.

19

Попвълчев

преди 5 години

Абе и аз искам нова кола ама и втората употреба ми върши същата работа. Не е важно нов или стар, важно е кой ти подържа самолета и на кой може да разчиташ в бой а швеците там никъкви ги няма. Белгия им отказа самолетчетата защото на въпрос "ако Белгия воюва с трета страна в рамките на НАТО Вие ще подържате ли Грипените" отговора беше НЕ ние по конституция сме неутрални. Та така, а между другото американските Ф16V ще бъдат чистак нови. Срещу техните радари Грипените са като слепи котета.

18

Анонимен

преди 5 години

F16. Тва е положението.

17

Burzum

преди 5 години

Грипен е проектиран да излита от МАГИСТРАЛИ!

16

Burzum

преди 5 години

Ами не е безмислено ...една ескадрила си е една ескадрила спрямо Сърбия ,Албания,Македония все проблемни съседи...а Ерджолан прави секс с Премиера и е благоразположен ....така че има нужда....

15

Анонимен

преди 5 години

Е и ? 3а тез самолети колко летища тpябват първо ще бомбандират летишето отдето излитат Ако имаш територия като САЩ или Русия със стотици летища ок амо с нашатите въможности ... на нас ни грябва съвсем друг тип армия с друго въоръжение за да све ефективни.