35

Жоро

преди 5 години

До Смешковци Абе изкуковял,цял свят обвини вече *** путьовска,но за теб не е достатъчно.Ти знаеш повече.Ти и 90% от *** в този форум.Те за това няма да се върна в българската ***-заради такива твари като тебе.

34

Анонимен

преди 5 години

Холандците са постояннодрогирани -- това трябвада им се повтаря постояннои да им се изискват проверкиза дрога на всякакви държавнислужители .

33

Слънчарски

преди 5 години

И няма такова нещо като "ГРУ паспорт". Коя некадърка шпионска организация ще е? Направо да си пишат на челата, че са агенти, а? По намерени доказателства единият е бил до централата на ГРУ в Москва. Затова само се предполага, че са руски агенти. А и 4мата имат дипломатически имунитет от Русия, затова не е можела да ги арестуват и само са ги изгонили. Когато се появили полижайте, те се опитали да унищпжат лаптопа и телефоните, но са били спрени. Аман от "журналисти" и коментиращи ***.

32

Слънчарски

преди 5 години

Статията е преведена и написана неветоятно некадърно и лапетата почват и те да си измислят някакви простотии в коментарите. Тия 4мата са били хванати в близост до сградата с кола, в чийто багажник е била включена техника за пробиване на Wi-Fi защити. Целта е била да се проверят документи свързани със случая Скрипал. Иначе я се замислете какво общо има Организацията за забрана на химическите оръжия със свален самолет !?!?! Лаптопа е ползван преди за тоя самолет, но не това са търсели в Холандия

31

Смешковци

преди 5 години

Холандците са се напушили и чак днес, 4 октомври са се освестили. Тази история с четиримата "разведчици" се е случила на 10-13 април. Задържали са ги, защото паркирали на непозволено място, попрегледали ги и ги пуснали. След това запалили по един джойнт и се унесли...Но по едно време им станало студено, огледали се - 4 октомври...брях, опущихме да съобщим за грушниците..и така, смешници.

30

Анонимен

преди 5 години

PAK ZAPO4NAHA S GLUPOSTI.

29

не може да бъде!

преди 5 години

Доколкото ми е известно ГРУ не съществува поне от 10 г,няма вече такова управление!Има служба за външно разузнаване към ФСБ с шеф Сергей Нарышкин !В кое време живеят холандците!?

28

Анонимен

преди 5 години

Абе тия за какви ни мислят. За компири самоковски ли. Ще дойдат специално за да правят хакерски атаки при вас в холандия ли.. Абе тузем.ците така ще ви хакна че свет ше ви се извие и без да съм на територията ви. Тия си мислат че рупаме доматето с колците и растеме у саксии и ни поливат с лимонада. Като чета коментарите доста бокови тикви рупат доматето с колците и ги поливат с лимонада.

27

88

преди 5 години

Само знаят да лъжат, крадат и убиват тези руснаци. Тези дни и в Норвегия са хванали един руски шпионин. Въобще трябва да им забранят да влизат в цивилизования свят на тези варвари.

26

goso

преди 5 години

Всичко това е документирано и снимано от холандското разузнаване, със лица, имена, паспорти, дипломати номера на коли и пр. Руснаците са арестувани, прибрана им е техниката, която е разнищена цялостно, прибрано е де що има в тях като долументи (сочан недвусмислено към ГРУ) и са натоварени на самолета за Москва. Всичко това става през април. По това време в OPCB има разледване за химическата атака в Дума и случая Скрипал. Всичко е пределно ясно.Поне за глупостите дето ги пишете да ви плащаха

25

Do DJ

преди 5 години

Ами ако са 47 коментарите на *** и три не? Про-руските коментари не са ли на ***? :) Еййй бре

24

goso

преди 5 години

Като чета какво пише тук ми става тъжно и жалко.Какви са фактите. Четирима руснаци пристигат през април 2018 със редовел полет от Москва със дипломатически паспорти - руски. Посрещнати са от служители на руското посолство. Настаняват се в хотел. Наемат на място лека кола ситроен, в която инсталират апаратура за подслушване и хакване на WIFI мрежови връзки. Паркират колата на паркинг срещу сградата на OPCW във Хага и започват с апаратурата да опитват атаки и подслушване.

23

Dj

преди 5 години

По същата тема, разбира се

22

Dj

преди 5 години

Току що хвърлих 1 поглед във форума на Le Figaro, френски десен всекидневник. От 50 коментара само 3 бяха анти-руски и то на 1 ***. Само за справка на някои тролчета тук за това какво мислят хората в цивилизованата част на Европа.

21

до24

преди 5 години

Има,има. Постоянно надрусания евроскот, минаващ за човешко същество.

20

Анонимен

преди 5 години

По малoумен и гаден народ от алкохолиците НЯМА!

19

Л

преди 5 години

Ел мн умно пише къде го прочела браво на руснаци

18

Мелничаря Кунц

преди 5 години

До СатаНАТОТи на кое викаш цивилизован свят ? хахахаххана Арабска Франция и Германия или на Нова Индия през Ламанша........или може би на *** ценностите. Ще пуснеш ли твоето 10 годишно *** момиче в една *** тоалетна с 55 годишен раамо до рамо. Щото такива тоалетни има вече в Сан Франциско........всеки си пика там без проблем.

17

Анонимен

преди 5 години

Като кажете, руска хакерски тшатака, хората си мислят, че е едва ли не политически поръчана и насочена. А истината?И сто ата е, че тъй като в Русия, на нии и кой не му пука, ако си крсл в САЩ или ЕС особени ако си им наранил институциите, те и не споделят информацията с техните служни

16

Мелничаря Кунц

преди 5 години

каква безпределна глупост .............НЯМА НУЖДА ДА СИ В ХОЛАНДИЯ ЗА ДА АТАКУВАШ САЙТ В ХОЛАНДИЯ. мога да съм в Могадишу и пак да го направя......приказки за наивници и *** - в каквито са се превърнали западняците-джендъриняма абсолютно никакъв начин да се установи кой е направил атаката , ако има такава