9

Анонимен

преди 5 години

Да е жив и здрав капитализма дето ни докара палмата, *** в колбасите, некачествени млечни продукти с месеци и години трайност,добавките в храните причиняващи куп неизлечими заболявания,вредните оцветители в лекарствата и храните.Чудя се как сме оцелее от едно време до сега когато не сме знаели и познавали всичката тая химия влагана в храната.А сега във всяка една храна е вложена 90% от менделеевата таблица.

8

Народен

преди 5 години

За кренвиршите нито дума! Или може би те са само за спортистите?

7

Анонимен

преди 5 години

Най-вреден е кислорода !!! Убива ни клетките и ни състарява ! СТОП НА КИСЛОРОДА, УБИЕЦ НОМЕР 1 В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ !!!

6

Зелка

преди 5 години

Пълни глупости.Това,че в черешовата костилка има 0.0000001% цианид не означава,че може по какъвто и да е начин да увреди човешкото здраве...освен разбира се не изядеш един влак с череши!

5

Анонимен

преди 5 години

Храната и водата са вредни! Спрете ги! Единствено е полезно да се храниш със слънчеви лъчи.

4

ваню хокинг

преди 5 години

Да ви кажа ,още по-опасно е да няма храна!

3

Анонимен

преди 5 години

В семките на крушите и ябълките се съдържа особено полезният витамин В17, предпазващ от злокачествени образувания. За черешите - думи нямам. И изтипосали някакви плодове, които в България никой не консумира, вместо да обърнат внимание на наистина вредни храни и продукти: маргарин, аспартам, захар, бяло брашно, ГМО и т.н.Ама така е, като у нас няма журналистика, а само копи-пейст на разни чужди статии със съмнително съдържание.

2

Анонимен

преди 5 години

Пълни щуротии. Доказано най-вредни са хидрогенерираните мазнини с които са бъкани всички т.н. пакетирани сладки и не само изделия. Маргарина е отрова в чист вид.

1

zeus

преди 5 години

Хаха, цианид от черешите, чак да се чудя как съм жив още. За ГМО *** нито дума ;)