31

До 22

преди 5 години

"бивши престъпници притежават огромната част от имотите и движимите вещи в нашата страна."Имаш предвид бивши комунисти и настоящи защитници за справедливост собственици на оръжейни фирми само един на ЦУМ и панаирната палата.

30

Бахуро

преди 5 години

Да четат златките, миските и всичкити уоннъ-би ку.рво.ляк, дето ходи да се чекне по гнусните чалготеки. Хубостта е до време, не може цял живот да разчиташ на розовата касичка между краката. Никой няма да ви търпи вечно, понеже била хубавичка. Хващайте се, учете се и бачкайте яко.

29

Анонимен

преди 5 години

С живот на кредит е така. Един английски програмист обясняваше как живеел мечта: имал къща, 2 коли, приятелка, Обаче като го уволнили, за няколко месеца от банките му взели собственността и жената го оставила.Значи толкова му е била и собственността над тази мечта.

28

Анонимен

преди 5 години

https://youtube/watch?v=_dNNp8giw0Mязък за фитнес мацката, личат и мускулите под дрипите

27

Емил

преди 5 години

До Анонимен 21 Ти на какъв език пишеш, че нищо не намираш за нея в интернет? Има много статии и клипове ако можеш да търсиш????

26

Анонимен

преди 5 години

и аз помислих , че е фалшива статия и потърсих на английски, ето я:https://meaww/former-baywatch-star-jeremy-jackson-ex-wife-loni-willison-spotted-rummaging-garbage-bins-la

25

Анонимен

преди 5 години

Да се включи в MeToo и да съди някой.Каква е разликата м/у актриса и ***

24

Анонимен

преди 5 години

тази си е октачена, плюс амфетки съвсем е дала на късо ... явно си е доволна от живота с количката, не виждам какво се опитват да направят "приятелите" ѝ освен реклама на нейн гръбеле па тая с безплатната програма за 90 000

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Абе не че нещо, ама всичките тея престпнициа бяха подкрепени от "социалистите" по един или друг начин. Все още помня, как две от най-страшните "мутри" за времето си, излизаха треперещи, от къщата, на комшията, който по случайност се оказа и последният партиен секретар в общината ни. Същите мутри разрушиха всичко в града, и бяха "лошите" докато не ги гръмнаха. Сега, децата на компията са "бизнесмени" без конкуренция, с неясен източник на стартов капитал.

22

един

преди 5 години

Джесикa, я кажи какво означава "бляскъв"? Поредната "джурналиска"..

21

ТО ШО

преди 5 години

Имаше - Генералния Секретар на БКП и министър председател и главен овчар в НРБ, се оказа без никаква собственост, а сега апартаменти, резиденции, ошфорки.

20

Анонимен

преди 5 години

При лошия социализъм в България нямаше НИТО ЕДИН БЕЗДОМЕН ЧОВЕК. Днес малцина българи, предимно бивши престъпници притежават огромната част от имотите и движимите вещи в нашата страна.

19

Анонимен

преди 5 години

Това е супер измислената статия. Напишете в Гугъл Лони Уилсън. Единсвтнната статия, която излиза е only in Dnes.bg. От къде ги измисляте тези статиите бе. Батии сайтаа. Айде трии че не остана

18

Петко

преди 5 години

Още едно доказателство че колкото и да се опитваме да помогнем на един човек, ако той не пожелае да направи усилие, нашата помощ ще отиде в канала.Аз затова съм против да се дава възможност на *** да пилее обществени средства.

17

Анонимен

преди 5 години

Същото е и в парламента - влизаш и повече нямаш хемороиди.

16

до 6

преди 5 години

И Сорос , добави и Сорос. Видяли са го да разпространява дрога в западен Холивуд около аерогарата нощем.

15

Анонимен

преди 5 години

С МК-Ултра е така. Търсете в Гугъл и Ютуб информация за МК-Ултра.

14

Анонимен

преди 5 години

Може да е трик,а и да не е може да успее да се справи.Не знам какво е лошо в америка,ама като гледам кофите и дрехите й в други сайтове те по чисти и хубави от на средния българин панелката и дрехите

13

жеко

преди 5 години

може да е гениален пр трик за да се изстреля в класациите , сега целия свят научи за нея а до сега никой не я е чувал , разгледах и снимките от дейлимейл и забелязах едно нещо по всичко изглежда че е клошарка но защо е с бръснати крака, уж не се къпе и цялата е мръ.сна обаче краката и са гладки

12

Българин!

преди 5 години

"Проклятието на Холивуд: Бляскав модел днес, бездомник-наркоман утре!"Проблемът изобщо не е в Холивуд, а в една част от възпитаниците му (за съжаление никак не малка), които ПОНЕЖЕ ИМАТ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СА СИ МЕЧТАЛИ - ПАРИ, СЛАВА, ВЛАСТ СЕ ЧУДЯТ С КАКВА ГЛУПОСТ ДА СЕ ЗАЛОВЯТ, ТА ДА СИ ЗАПЪЛНЯТ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ! Обикновено това са или алкохола или наркотиците, а както всички много добре знаем И ДВЕТЕ НЕ ПРОЩАВАТ!