103

Анонимен

преди 5 години

Здравейте, аз предлагам всички негодни и стари дизели да бъдат внесени в България и продавани от Lidl. И ще се обоснова. Българинът обича да си купува кола втора употреба нов внос от Германия, а също така и да пазарува в любимата си верига. Според мен това е мечтата на всеки български ***.

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен112Както винаги, всезнаещите български селски философи с по 500лева заплата, знаят по-добре от ГЕРМАНСКИТЕ автомобилостроители колко бил замърсяващ електромобила и колко бил добър дизела.Ама негодници всичкоразбиращи, с вас даже няма смисъл и да се спори и да ви се обяснява.Ретроградно племе е това българското.

101

Анонимен

преди 5 години

ами тези хора, защо не казват колко вреди емисии СО2 се отделят при производството на една батерия за автомобил? Оказва се, че съвсем не е по-еко, но явно сега това ще искат да налагат на пазара. Може би най-вече заради независимост от някои държави...

100

Анонимен

преди 5 години

Германия и другите развити държави изнасят замърсяващата част от производтството и извеждането от употреба на ел.колите в държави като България. По принцип ел.колите замърсяват повече, въпросът е къде, дали в Германия или в България.

99

чекист

преди 5 години

Разгеле, да се разчисти малко света от пушещите нафтянки... хахах, гледам по автокъщите вече с големи букви"БЕНЗИН"...

98

Анонимен

преди 5 години

До ФактСтана така, че компанията му стана още по-скъпа и до месец, се очква, да бълват по 9000 автомобила на седмица ... Това стана.

97

Анонимен

преди 5 години

До HandelМи така де. Хората са прости. Не го отричай.

96

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХайде това, хайде онова ... Нима си мислиш, че икономика за 3.500 трилиона евро, не си е направила добре сметката и не знае, какво може и не може. Не са длъжни, да обясняват на теб точно ...

95

Анонимен

преди 5 години

Да не говорим, че по магистралите в Германия вече пускат тестови трасета за влекачи на ток... електрифицират една лента само за камиони...

94

Анонимен

преди 5 години

Автобус с ел. двигател - нарича се тролейбус!

93

Анонимен

преди 5 години

Двигателя с вътрешно горено си отивал!? Типична хипи-гей простотия за кухи ***. Хайде да видим влекач на 20-30 тонно ремарке с ел. двигател? Хайде да видим автобус с ел. двигател и т.н. тежки машини. Цялата истирея отново е манипулация, мръсен бизнес, натиск тип рекет, добиране до власт.

92

AcOrP

преди 5 години

Статията е толкова абсурдна колкото и автора и.Преоборудване на дизелов автомобил, тези хора се шегуват, то по евтино ще излезе направо нова кола(поне за производителите)А за това как само електрички ще има е абсурдно. Чист популизъм, откъде ще вземете лития за толкова много батерии? А инфраструктура за зареждане?

91

Дърта ЧанДа

преди 5 години

До Пример.а, бре, хибридната батерия, да не мислиш, че е като тяговата на електрокар от завод девети септември?

90

Пепо

преди 5 години

Патица проста ! Глупости невероятни !

89

Анонимен

преди 5 години

Тва дойче веле кой го финансира.

88

Handel

преди 5 години

Преди 5 години по времето на Обонго беше произнесена друга присъда - беше обявено, че до 2025 или там някъде вече ще се продават само електрически коли. А то пък стана така че Маск взе че фалира. Една американска телевизионна журнатутка веднъж съвсем официално обяви, че задължение и право на журналистите било да обяснят на хората какво трябва да мислят.

87

Пример.

преди 5 години

Тойота приус хибрид.Разход 5 на 100 Ауди А2 разход 5 на 100. Тойотата никой не я иска втора употреба защото трябва да се сменят батериите след 7 до 10 г най много а те струват 25 % от цената на колата като нова а Аудито си го караш нищо не му сменяш значително по леко е което го прави икономично и по сигурно особенно на хлъзгав път.Тока за ел автомобилите о къде идва колко емисии се изразходват за направата му.Хайде да не продължавам.

86

Факт

преди 5 години

До do 84 Тук един интелЧе то електрическото управление на волана е вече масово при повечето коли.Само дето проблемите с него са даже по-големи,кой знае защо.Впрочем,какво стана с Мъск?Нещо глобичка му сложили за измама на акционерите,ха-ха.

85

Мда

преди 5 години

До АнонименАмерикански автомобили значително по-малки от Хамър си горят 15-20литра.Впрочем самия Хамър гори 30.Един местен тютюнев бос го имаше,ама като излезе ДПС от централната власт и спря да го кара,ха-ха.

84

do 84 Тук един интел

преди 5 години

Чети ве пич. Става дума за Тесла Модел С, а не за ел. коли изобщо. Става дума, че хидравличната рейка и хидравличните спирачки са заменени с ел. такива. А 2та сдвоени мотора също нямат течности и ремъци по тях. По тоя начин няма нужда да обслужваш, само караш. Просто няма какво да обслужиш. Като дигнеш капака отпред или отзад - само 2 багажника.