13

Така е

преди 5 години

До lol до 4 Хиляди МПС са преминали от там и само автобуса се е подхлъзнал.Айде , де !

12

шматка

преди 5 години

До пълен пунтажНе мога да разбера защо всячески се опитвате да оневините шофьора.Преди и след него са минали хиляди.Защо те не се "лъзнаха".Шофьора си е гледал фейсбука и е направил мазало.

11

Смех

преди 5 години

В прокуратурата има много специалисти по свободни съчинения по картинки.Да са живи и здрави следователите, които ги захранват с информация за хода на разследването,иначе има да плещят още много глупости пред медиите.

10

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица минах оттам като карах със 65-70км/ч. Не се наложи дори спирачки да натискам на завоя! Знам че беше нарушение, но все пак исках да пробвам. Според мен шофьора се е заблял нанякъде. Абсурд е да не вземеш завоя дори при дъжд!

9

пълен пунтаж

преди 5 години

След поредния ремонт асфалта вече предполагам, че ще в норми. На прокуратурата и остава да разглежда кривата на завоите, дали има водостоци и къде са поставени мантинелите. Излиза, че преди това не е било ясно на всички подписали приемането на предишния ремонт без забележки, че е имало нарушения.

8

Анонимен

преди 5 години

***...моля да обясните, защо ми изтрихте коментара.Участъкът е преасфалтиран веднага след инцидента.Прокуратурата ще огледа балкана на Своге, но не и пътя и доказателства за инцидента.

7

АнонимеН

преди 5 години

НЯМАМ НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА БЪЛГАРСКОТО СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА !!! ВИДЯХ ГИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ И Е МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ ПОВЕЧЕТО НЕ СА ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИ ИЛИ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЗА ДЛЪЖНОСТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО НЕПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ НА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!

6

Ха-ха

преди 5 години

До lol до 4И после ще излезе, че не е нарушение на технологията, допустимо е, не е оказало значение и ... дъра, дъра всичко ще се покрие

5

lol до 4

преди 5 години

не са мълчали - отдавна излязоха разкритията, че ония безхаберници са смесили асфалта с варовик, вместо с по-скъп материал. за малкото време на екплоатация въпросният варовик се е полирал и пътят е станал като стъкло...за това и с 50км/ч губиш контрол на прав участък, след малко дъжд.

4

Софиянец

преди 5 години

Хехееее, на кривия му пречел асфалта?! Да бе , "ШАФИОРИНЪТ" , а не асфалта!!!

3

Ха-ха

преди 5 години

Тия ще оглеждат още две-три години, докато се забрави всичко и накрая ще прекратят случая. Най-много шофьора да отнесе нещо. Тоя филм сме го гледали.

2

Анонимен

преди 5 години

"Експертизата ще даде отговор и на ВЪПРОСА дали едрозърнестият минерален материал, вложен в асфалтовата смес, по устойчивост на ускорено полиране отговаря на действащия стандарт."=======================================Кой е задал точно този въпрос, какво знае и защо е мълчал досега?

1

Анонимен

преди 5 години

Пак ли лабораторията на,ТРЕЙС ще проверява асфалта?