63

41150

преди 5 години

Абе защо никой не задава въпроса защо в БРЮМ се говори на български? И защо гърците се косят толкова като техният език, тоест гръцки, не се говори в Македония?

62

Н

преди 5 години

Когато Ал. Йорданов прави изказвания, сещайте се какво стори СДС на България! Този е един от бившите големи в тази изтърсена партия! Щяха да го убият, ако се беше появил във Варна, след като затвориха и сринаха Варненска корабостроителница по заповед на Костов! Така резултатът беше 6000 работещи на улицата и една срината печеливша индустрия! Затова на този не му вярвайте, той лъже!

61

Анонимен

преди 5 години

МакедониСТИТЕ не са умен народ,те са едни прости югого/мнари сърбомани,да вървят на ..... и айде и вие каскети там при тях.Имате официалната подкрепа на Русия която е подкрепила бойкота.

60

С МАКЕДОНЦИТЕ!

преди 5 години

Браво на македонците! Достойни хора. ДА ГИ ПОСЛЕДВАМЕ!

59

Анонимен

преди 5 години

Поредна статия на днес.бг, където темата на коментарите се премества към отношениятата Русия-ЕС и кой е бил по-добре и колко било лошо в ЕС и Нато и подобни глупости ...

58

ПЕНКО

преди 5 години

ИЛИ СИ КОНСУМАТОР ОТ ЕС-НАТЮ- ... ИЛИ ИМАШ ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО И СИ ИМАШ: НАРОД ,РОДИНА , ЕЗИК ,КУЛТУРА,ИСТОРИЯ , НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТО И УВАЖАВАШ ДРУГИТЕ ТАКИВА ХОРА - НАРОДИ !!!! АКО ДЪРЖАВИТЕ ПРЕМАХНАТ ЧАСТНИТЕ БАНКИ -ЩЕ СЕ ЗАОБИЧАМЕ ИСТИНСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Албанците също не гласуваха масово. И според мен нарочно. Те ще направят това на предстоящите избори, когато обърканите и обезверени македонци няма да гласуват. Македония я чака албанско правителство.

56

Анонимен

преди 5 години

ПОВЕЧЕТО ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ "ЗА" СА АЛБАНЦИ. МАКЕДОНЦИТЕ СА УМЕН НАРОД, НО АЛБАНЦИТЕ ЩЕ ГИ ЗАГРОБЯТ.

55

Бог да ги прости !

преди 5 години

Искат изкуственосъздадената им от Тито народност с 28 годишна история като държава да наложисвоята измислена политическа доктрина над съседните й държави, на които нейнататеритория, население и култура са принадлежали повече от хилядолетие. Нещоповече, има дързостта да монополизира името на целия географски регион Македония! По същата логика утре може да поиска да монополизира и името Европа ! Хора натакова ментално ниво са несъмнено обречени !

54

Бог да ги прости !

преди 5 години

Заев е един от малкото прозорливи Скопски политици,който има реалистична визия за изход от тотална изолация, дестабилизация инеизбежен разпад на новоизлюпената им държавица. Останалите са гола вода,особено тези от ВМРО-ДПМНЕ, които очевидно са под комтрола на Москва и насръбската УДБА. А за основната маса макета, както казват шопите, немам думи.!00% инфантили, да не кажа нещо по-лошо - *** !

53

Ставрю

преди 5 години

Хахаха пирамидата ЕС не успя проклетия ЕС , Е така им се пада бил успешен референдума изкривяват истината всячески само и само да ги вкарат в заробването.

52

Анонимен

преди 5 години

Другарю, ти за ЮП. Да ти кажа и аз. ЮП те заробвсше да плащаш и ползи никви. ЕС не спря ЮП. Искаше да върви и друг газ- конкурентен, което сваля цената. Путин не му изнасяше са няма монопол и ТОЙ спря проекта. Губаво е да научиш реалните неща!

51

Анонимен

преди 5 години

Те всички гледат как бвдните от Вършавския договор влизат в ЕС и рязко вдигат стандарта. Полша, Чехия, Литва, Естония, Унгария, Румъния, Латвия, Унгария. И затова всичко иска в ЕС. А Бг си се дупи още на Русия и си я цоца руснака с монополите си. Та Бг е пример защо си беден. Всички са добре в Европа. Само ние си хрантутим руснака

50

до 70

преди 5 години

Типично за руснаци и "патриоти" на аргументи, отговарят с обиди и насилие....

49

Шопо

преди 5 години

И какво началната учителка Сашко Тлъстото разбира от политика ???!!!

48

до 63

преди 5 години

И с Южен поток и без него - пак плащаме най-скъпа газ....госин, русолюбец, а не патриот

47

Анонимен

преди 5 години

И без ЕС няма да е изолирана. А ако избере ЕС, от какво трябва, да се откаже? Ние се отказохме от два ядрени реактора и много други неща. Отказахме се от търговията на дребно за населението. Харизахме я на Кауфланд, Била, Лидл, Метро, Шелл, ОМВ и др. На нашите Хали и НАРКООП не им разрешиха, да си отворят магазини в Европа.

46

Кой...

преди 5 години

...е сгрешил бре?! Македонското премиерче ще вкара гласуването в парламента и с макар и крехко мнозинство принудително ще натири Северномакедонците в ЕС и НАТО. Ако трябва и Пасито ще залата на церемонията да реве с чисто новото си БМВ с надпис НАТО вместо регистрационен номер! А икономическите резултати като отрицателно външнотърговско салдо, умопомрачително ниска до липсваща покупателна способност, двоен стандарт в качеството на стоки и услуги за източните държави и още много други...

45

Уфф ...

преди 5 години

За да не си "в изолация", трябва "да легнеш" на САЩ ... На ЕС, де ... А бе на НАТО ... Е, значи на САЩ!

44

Анонимен

преди 5 години

До 45Най-добре е македонците да останат втренчени в своята изключителност, да гледат в пъпа си, в своята велика самобитност-Ако нямаш самоидентификация, самоидентичност - нямаш нищо , даже и да имаш всичко!