10

Анонимен

преди 5 години

Операция "овластяване на жените". Зад всеки успял мъж въпреки че е стояла жена е могъл да бъде успешен, въпреки нея, е не благодарение на нея. Зад Никола Тесла не е стояла никаква там жена. ако беше стояла нямаше да имаме електрически ток сега. Ролята на жената е да си разтвори краката и да се поддържа, и да си затваря устата когато не я питат. нищо друго не се иска.

9

Анонимен

преди 5 години

До Бат БаянСтаро българско име,вече отпаднало,като Калуда,Гюргя,Пауна и др.подобни!Сега навлизат имена като Елен или Ан-Никол,важното е да не мирише на българско!И колкото е по-чужбинско,толкова по-добре!

8

Сега

преди 5 години

До АнонименА сега какво е, масово убиват хиляди незнайни българи всеки ден. Но за днешните убийци няма наказание! Убиват ни всеки ден чрез лошо здравеопазване, правораздаване и управление. Хиляди достойни българи са подложени на истински геноцид само, защото са над 65, може и по-млади! В днешно време човек са недъзите на Дамян Дамянов нямаше да съществува, камо ли да твори!

7

Защо

преди 5 години

Нито дума за царица Елеонора ,жената на Цар Фердинанд -тя е била обожавана от народа и е направила много за него ?Нали статията е за това???

6

Анонимен

преди 5 години

Много добро и смислено предаване. Тази жена наистина има дар слово.

5

Шопо

преди 5 години

Дядо Вазов не е много за пример в отношенията с жените ,елем па ,имайки предвид *** му...

4

Анонимен

преди 5 години

Комунистите убиха истинските достойни българи и превърнаха глупавите селяни в икона и за всичко е виновна руската ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Едно време е имало истински българи. След това идва комунизмът и прави от истинските българи - мързеливи, завистливи, злобни и алчни същества...!!

2

Bat Petko

преди 5 години

Защо ли тролчетата от Позитано не коментират този факт: един голям патриот като Буров е хвърлен в затвора от комунистите и умира там, само защото е богат човек.

1

Анонимен

преди 5 години

И пак феминистки изцепки...