34

Щом казват , че

преди 5 години

любовта им е истинска, аз им вярвам, ако не беше нямаше да го казват :) и то по телевизията. Искам само да поправя всички , които наричат певачките и плеймейтките - красавици :) , ако бяха такива, нямаше да имат операции, ама кой да се сети :)

33

Ветрувианския човек

преди 5 години

Поредния ***, които успява да компенсира смърта на сина си с любовта на един ***.Само ще ти каажа, че тая ще е с тебе до време а сина ти цял живот ще е далеч от теб.

32

до по-анонимните

преди 5 години

Какъв чичко бе? Човека е на 43-44 години, изглежда прекрасно за годините си, за разлика от повечето от вас, които са дебели, плешиви и с шкембета!

31

до анонимен

преди 5 години

ти на кой си нужен?

30

Анонимен

преди 5 години

Войната в Сирия свърши.Такива като Башуровци да си прехвърлят бизнеса там и да си заминават с цялото домочадие.Тук са ненужни.

29

Гашо

преди 5 години

Значи, щом е богаташ съдбата е виновна. Ако беше беден щеше да пише, че *** се е итепал след бясно каране. Аз жип със 120 да кара не съм видел. Тук става въпрос за нов АМГ мерцедес. Поне с 200 е карал...ама зла сътба. Емилия да го сменя тоя, има още толкова богати чички

28

Анонимен

преди 5 години

Брат му и снаха му на този господин са отявлени *** ки,не вярвам и той да е много по-различен щом си е взел.тая за жена

27

Анонимен

преди 5 години

Жорж тепърва ще сърба попарата на тая дето си мисли,че вечно ще е с нея.След година-две пак му направете интервю,да видим какво ще каже.

26

ехо

преди 5 години

Фолкаджийката сключи набързо брак , за да не се разкандърдиса тоя плесок , купонясваха цяло лято по курорти и сега , като стана тудено , се сетиха и тръгнаха да реват по телевизиите !!

25

ДоСиленМъжИЖена

преди 5 години

Прав си.Жената трябва да осигури детето което ще роди.Нагон.Но понякога,жената се отклонява от нагона,действа по настроение,хваща водопроводчика за дръжката.Случава се, казваше старшината в казармата.

24

Анонимен

преди 5 години

Башурови-СПРЕТЕ СЕ!!! Никой не се интересува от вас.Не си правете реклама от смъртта на едно момче.Грозно и пошло е.

23

до спрете се

преди 5 години

знаеш ли колко трагедии има на честни и достойни хора в тази трагична "държава" ?тез били известни - на кого *** ? - на чалгарите и мутрите , та затова ни занимават с тях.Умишлено опростачване на Бг народа !

22

,.,.,

преди 5 години

Тези двамата са циници.Трагедия е преживяла майката на загиналото момче.Тези се държат като короновани глави,то позьорство,то лигаво държане за ръчица,то никому не нужно интервю от ловната "резиденция" на сирийския бизнесмен.И любовта която имат и трагедията която преживяват не е нужно да я демонстрират медийно.Ако бяха искренни нямаше да се навират по телевизии.

21

cky2kbg

преди 5 години

Какъв е по народност този лауреат ? И защо ги показват по телевизията ? Чалгарка и ... кенефаджия

20

House M.D.

преди 5 години

От интервюто не става ясно десетоколенен или единадесетоколенен българин е Жорж Башур.

19

до 1

преди 5 години

Въпросът е философски - еротичната сила на парите е много голяма.

18

Спрете се

преди 5 години

Има случаи, в които човек просто трябва да замълчи. Не ви бърка кой колко пари има, въпроси що тяхната трагедия се върти са излишни. Точно, защото са известни, затова тяхната трагедия ви се показва от екрана. Защото никой не е застрахован. Защото няма нищо по-болезнено от загубата на дете. Защото Е трагедия! Защото ако не уважавате чуждата болка, то по-добре е да замълчите. Току виж така злобата ви не успее да избие на повърхността.

17

Нафърфорий

преди 5 години

Дреме ми на....Това некаква национално значима новина ли е, че ни занимавате?

16

House M.D.

преди 5 години

От интервюто не става ясно десетокласник или единадесетокласниците българин е Жорж Башур.

15

месара

преди 5 години

такова интервю беше "най необходимото" за България! сега вече държавата е спокойна!!!