14

Анонимен

преди 5 години

Ясно че майката е бързала за МОЛ-а , и е ясно че на десен завой , ако имаш движещ се пешаходец има опасност да попадне в "сянка " и за момент да не е в полезрението ти, НО ВЪПРОСЪТ е какво правят от Общината , в Испания съм забелязал че пешеходните пътеки ги изместват и не са на самото кръстовище , а на 10 метра -по този начин като пресичаш няма нужда да се оглеждаш дали ще те удари някой идващ направо, с десен , с ляв или с обратен завой.

13

ник

преди 5 години

Обиколих миналия месец страната, пълно с *** карачи за тях няма непрекъсната осова или ограничения и всичките на възраст 20-30г келемета карачи,така че не приказвайте кой бил склерозирал такива устатници като някои писачи тук са *** джигити.

12

тя

преди 5 години

До Анонимен 7- склерозирана е *** ,че те е родила.

11

гост

преди 5 години

Майката първо пресича по диагонал и второ да беше спряла и изчакала,като вижда ,че колата не спира ,а тя хукнала пред нея.

10

Анонимен

преди 5 години

Ееее, друго си беше някога в квартала си пърпорех с балканчето(моторетка) по цял ден и я минал, някой москвич и една лада я не.

9

Анонимен

преди 5 години

В Тикволандия от десетина години никой не спазва никакви правила.

8

Джо

преди 5 години

Най-лошите шофьори са РВ!

7

Анонимен

преди 5 години

До 3Шофьорката не е от Варна, а от Белослав. А склерозирали баби зад волана има навсякъде, вкл и в любимата ти София. Апропо, в София не стъпвам, освен ако работата ми не го налага. Противен град.

6

П.Петров

преди 5 години

На това кръстовище е крайно време да се направи отделна лента за завиване надясно !Колкото до шофьорските умения на варненци, движението в града е кошмарно от години и се понаучихме и придобихме култура на шофиране. Преди беше много по-зле, казвам го като шофьор (не професионалист)с над 25 години опит.

5

Анонимен

преди 5 години

Какви джофри седят зад воланите понякога.Тръпки ме побиват.Виждаш само очилата им.А те какво виждат не знам.С какви хора съм обречен да участвам в едно и също движение

4

до 3

преди 5 години

абе скрий се с тез статистики твои, Перничани направо литнаха на 7 то небе

3

Анонимен

преди 5 години

Прави ми впечатление, че варненските водачи в София най калпави. Излиза , че и във Варна са си такива. В София , като най коректни са от Смолян. Как да си обесня тези факти?

2

Анонимен

преди 5 години

Много свежа новина, хората за три дена отиват до луната !

1

Анонимен

преди 5 години

мдаа майката си гони предимството не здравето на детето, пуснала кепенците и юруш. Закона си е закон но той не пази детето, има си майка която да мисли, в крайна сметка пусни една кола от колкото да си изгубиш детето....