21

Щерю

преди 5 години

От много пестене пестицидите ни изядоха прехраната...

20

Евролюб

преди 5 години

До noFreemanПестициди имаше и по времето, когато ни управляваха от Съветския съюз. Просто не ни казваха за тях. Тогава био нямаше. Авокадо нямаше, а бананите ги даваха само преди Нова година срещу висене на унизителни опашки.

19

Анонимен

преди 5 години

Леле не знаех че вече на политиците им викат пестициди

18

noFreeman

преди 5 години

хаха та нали вие бърли-ви евро-ге-ьов-е натровихте нашата земя с пестициди, чрез заразените си семена... дано се разпаднете и ваши-те майки и деца да ядат това което ние!

17

Анонимен

преди 5 години

не е риба меч, а риба тон, но тя по дефиниция си е като индикация за живак в океаните, т.е. в нея най-много има от всички морски обитатели

16

Анонимен

преди 5 години

Колите дет карате ни тровят най много при тоз удобен градски тр. е престъпление а без храна не можеме има био храни които не иска да се трови да си купува от тях

15

House M.D.

преди 5 години

Извод: яжте риба-меч! В нея има живак, а според самозванците Тодор Кантарджиев, Мира Кожухарова и Ангел Кунчев /всички с купени дипломи/, живакът е изключително полезен за вашите организми.

14

анонимен

преди 5 години

Няма кой да работи на полето и използването на хербициди е задължително. Крайно време е хората да го разберат и да си дадат сметка, че те самите ако не копаят и не им се копае, всички останали са също като тях и няма как да получиш чиста продукция без да положиш физически труд. Неипозлването на пестициди и некопането на ръка се нарича само по един начин - пълно компрометиране на реколтата. С една пръскачка се изчистват за един ден плевелите, които ще изкопаят 100 човека за 1 седмица.

13

Анонимен

преди 5 години

Обикновената сода за хляб има уникални дезинфекционни свойства.Измийте зеленчуците в топлавода с еднасупена лъжица сода: алкалната среда унищожава пестицидите в зеленчуците.След това трябва да измиете зеленчуците под течаща вода. Това го правех преди сам да започна да си отглеждам плодове и зеленчуци. Повечето от заболяванията ви са в резултат на натрупването в организма на пестициди в продължение на години. Някои ще кажат Абе рано или късно ще се мре. Аз ще им кажа че това мрене ще е рано.

12

Анонимен

преди 5 години

До емигрантНе е проблем,че използват пестициди,а какви и какво количество използват.В България също използваха понякога в миналото,но в много минимални количества.

11

Анонимен

преди 5 години

И не пушете че е вредно !

10

емигрант

преди 5 години

докато няма затвор за тия с пестицидите, нещата няма да се оправят! Докога държавата ще прави само констатации и ще води статистика?!

9

Анонимен

преди 5 години

Тези май въртят десет статии и само сменят датата и заглавията

8

Анонимен

преди 5 години

Чернобил е най-големият проблем за здравето. Уврежданията, които тогава сме получили са просто без аналог.

7

Анонимен

преди 5 години

Хора,не е майтап работата,това е сериозен проблем,особено за деца и младежи,трябва да подбирате домашно произведена храна,за да не се увреждат и боледуват по-късно.

6

Деян Куцев

преди 5 години

Тва са глупости пестицидите. В Рудоземско си ги раним картофите с гьобрьо. Растат ли значи Сайбията помага.Буам му гагалки и изкуствена и растат та се лъжат ,а на есен ги продам на балканите шопи.

5

Анонимен

преди 5 години

Добре де какво ни грее нас тази констатация ? Като гледам почти всичко от това което ядем е внос и не малка част е от ЕС нали всичко внесено от там уж е проверено щото видите ли там не злоупотребявали, а отделно пък е и двойния аршин за уж качествените продукти на една и съща фирма .

4

х

преди 5 години

....Оттам по-висока печалба. Разбира се дори и най-"избараните" напитки произведени по тази технология навяват само далечен спомен (на този който го пази) за кулинарните достойнства на оригинала."

3

х

преди 5 години

Защо трябва да си произвеждате домашно?Ето как сега се произвежда алкохол например "всички известни брандове, включително скъпите, са заменени от техни сурогати произведени от зърнен спирт аромати и оцветители. Никой винпром вече не се занимава с изваряване на виноматериали. Причините са няколко- по-уточнена технология (повтаряемост на вкуса), по-малко вредни вещества, но на първо място изключително ниската цена на зърненият спирти по-евтината (с по-малки енергозагуби) технология. Отта

2

ЩО ЗА ЗАГЛАВИЕ?

преди 5 години

ПЕСТИЦИДИТЕ НА ТРОВЯТ ХРАНАТА НА БЪЛГАРИНА.ПЕСТИЦИДИТЕ ТРОВЯТ САМИЯ БЪЛГАРИН.