26

Анонимен

преди 5 години

Тоест нелегалната фабрика за алкохол и цигари се мести в сградата на затвора и ще плаша наем сгради на шефа на затвора и бизнеса ще върви.

25

Гошо

преди 5 години

До Анонимен к.24С лакмус не може да се идентифицира има ли СН3ОН в ракията или не. С него се установява разтворът или субсанцията каква реакция има - кисела или основна и с универсален лакмус какво е рН. Отделянето на метанола от етиловия алкохол се прави чрез ректификация. Промишлените производители на спирт за тая цел използват ректификационни колони.

24

Armagedon

преди 5 години

Ееее....ееее, сега вече и куцо куче няма да остане на тази прокълната територия управлявана от политически ***.и.

23

Анонимен

преди 5 години

Взимате си спиртомер,за да си премерите градусите,за да не са повече от около 42 градуса за пиене,а за разтривки може и да е висок градус.Взимате си лакмус,за да проверите дали няма Метанол или метанов алкохол,който е отровен и много вреден за организма.Акохола трябва да е етилов или с химичното му име - Етанол.И сте готови.Това се прави по време на варенето на ракията.

22

Да,наДомашнияАлкохол

преди 5 години

Вижте как се произвежда недомашния алкохол "всички известни брандове, включително скъпите, са заменени от техни сурогати произведени от зърнен спирт аромати и оцветители. Никой винпром вече не се занимава с изваряване на виноматериали. Причините са няколко - по-уточнена технология (повтаряемост на вкуса), по-малко вредни вещества, но на първо място изключително ниската цена на зърненият спирт и по-евтината (с по-малки енергозагуби) технология. Оттам по-висока печалба. Разбира се дори и най-"избараните" напитки произведени по тази технология навяват само далечен спомен (на този ко

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри Гоце и БСП и ДПС бяхме сто пъти по-свободни,отколкото сега при герберската диктатура.

20

Анонимен

преди 5 години

Само дето олигарсите се снимат с Гоце и бсп дейци.

19

1:0 за БСП

преди 5 години

Хитри са ***. Аз тъкмо си бях помислил че няма да могат да купят изборите догодина. Ама нейсе.

18

Анонимен

преди 5 години

Фалшив и нелегален не е едно и също.Някой може да си вари ракийка и тя да е много по-качествена от тази в магазините, произведена от Винпромите на гербевите Олигарси.

17

Анонимен

преди 5 години

Но фалшиви стоки преди всичко означава,че дадените не съответстват на изискванията на БДС за състава и съотношенията на компонентите в качеството на произведените стоки как и за суровинните продукти вложени в тях регламентирани и по други изисквания,стандарти за производство,както и фалшиви бандероли,коит са произведени не спрямо норми дет и за тяхното производство се изисква БДС и зачисляване като съответстващи спрямо изискванията и регламенти,а как те са попаднали в таквоз големо съотноношение

16

Иванчо+Марийка

преди 5 години

И какво ще напълните затворите с дядовци, които варят ракия по селата ?! Така ли ? Някой от чуждите прозиводители на алкохол явно натиска правителството. Не могат да преглътнат че си произвеждаме алкохол

15

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Винаги верни на ЕС и Жан Клод Юнкер!!!

14

Анонимен

преди 5 години

И бреее, какви бутове.

13

Анонимен

преди 5 години

Не е ли сам човек да си накисне плодовете,за да знае,че пиячката му е от плодове,а не от химии и ***,не е традиция и не е народно.

12

бг

преди 5 години

До Анонименами нали за тях се прави да купуваш техните буклуци и да им палнеш джоба . а производителите дето заливат поняколко пати джибрите и го продават за вино затвор ще имали защото това е фалшив алкохол

11

Анонимен

преди 5 години

Не може да отнемете на бедните българи хилядолетната им традиция!Искаме си натуралната плодова шара,вино,ракия,утре ще започнете да ни ровите и в хладилниците дали имаме собсвени марули или тесто и да ни хвърляте в затворите!Оставкаааааааааа!!!!!!!!!Англия са прави,започвам да ги разбирам защо искат да се измъкнат от ЕС.Оставка!

10

Анонимен

преди 5 години

Не може да отнемете на бедните българи хилядолетната им традиция!Икаме си шарата,виното,ракията,утре ще почнете да ни ровите и хладилниците и дали имаме собсвени марули или тесто и да ни хвърляте в затворите!Оставкаааааааааа!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Фалшивата журналистика е отрова като алкохола. Време и е за затвора.

8

Анонимен

преди 5 години

Българите и през турско робство на са спрели да произвеждат ракия и вино,а ракията се използва и като лекарство.Това е стара традиция у нас.Над хиляда години сме произвеждали вино и ракия,сега вече и тази малка свобода ще отнемете на хората!Защо да купуват *** и химикали,да дават пари от мизерните си заплати,,като могат да произведат натурална ракия и вино?

7

Престъпника от Банкя

преди 5 години

А затвор за Бойко кога?От години се знае, че тиквеника върти каналите за дрога и цигари през Турция??