171

Гачо

преди 5 години

До шубелии 162-Има защо да те е страх,на твое място бих се страхувал.Почне ли "Загрузка" ще ни разквантуват като куци пилета-Те са Имперободобно образование с мощно военно ядро и явна Периферия.Буташ ли им Периферията е въпрос на време да те подхванат ако се достигне екзистенциален минимум за съществуването им.И когато това стане те ще изберат да ги има срещу останалия Свят.Както обичат да казват там."Нужен ли ни е Свят без Русия" В превод ,ние оставаме вие си заминавате на дъното на Океана.

170

Гачо

преди 5 години

До 160Абе нищо не ти е ясно бе:) Изкуствен интелект ,автоматизирани производства,цирка долар барел свършва,изцяло ще се преформатира Макроикономическата рамка в Света ,алтернативни източници на енергия,технологиите са толкова напреднали че не им трябва 8 млрд роби -гърла-ставаме излишни в кокошарника .Винаги плана с приоритет е бил -атака срещу Русия -ответ и съкращаваме бройката,чакаме радиацията да помете ,след това има отдавна разработени технологии за редуцирането и в рамките на седмици.

169

Стелт

преди 5 години

след време да няма сега ще докараме С400 че тия не стават

168

Анонимен

преди 5 години

Булгарския фермер много разбира от ракети за това внася домати от Турция ! Я питайте израелците как им падаха едно време самолетите в Египет и после пак помислете преди да драскате щуротии

167

Боби

преди 5 години

До Bad company"За всеки който е малко "в час' е ясно , че С-400 е модифицирана С-300. Всъщност ракетите са еднакви:)) Леко подобрен радар и мнооооооооооооого, много реклама."Човеко 90% от целите от 1975г до сега(когато излиза 4 поколение самолети) не са си променили характеристиките за какво да се правят нови ракети?Разликата С-300 - С-400 - С-500 основно е в обработката на сигнала, Включване стандартно метров диапазон(анти стелт) и скорост на реакция основно изискване за ПРО системи

166

Боби

преди 5 години

До 146 Принципно си прав но това беше просто за илюстрация на разликите в технологиитеДа разбирам ли че не си разбрал за какво се пише в поста и за това се хващаш за синтактични и правописни грешки и пропуски?

165

Боби

преди 5 години

До Анонимен 142"А как си обясняваш наличието в такава малка държава на 300 ядрени боеприпаса и 100 балистични ракети?"Още 60 години Франция построи в пустинята Негрев Ядрен реактор от типа който произвежда оръжеен плутоний. Израел, Франция и САЩ със сигурност са си сътрудничили при създаването на Еврейската бомба - Евреите са пречистили плутония а САЩ са им дали на готово работеща конструкция на бомбатаОтносно ракетите дори ИРАН с технологията на Скъд Р-11/17/300 направи своя с обсег 2500км

164

Анонимен

преди 5 години

Вовката направи атлантическите си "партньори" да си говорят сами.

163

Анонимен

преди 5 години

Абе, да попитам. ..... лЕнин, излекуваха ли го от сИфиилис, или все още се заразяват от него?

162

Анонимен

преди 5 години

Прочетете заглавието. Руснаците се базкат с американците. Навремето те така говореха за ПРО - то си, дето го инсталираха в Европа ;)))

161

Анонимен

преди 5 години

Със С-200: Ил-20със Д-300 може и Су

160

шубелии

преди 5 години

До СатаНАТО Как е мъжки ? Страх ли те е от руснаците ? Не се бой - никой няма да ти обърне внимание !

159

СатаНАТО

преди 5 години

Сирийските не могат да разпознаят руските самолети като "свои", разпознават само сирийските...--------------Глупости. Този демарш (с С-300) доказва само, че руснаците сами са си свалили самолета и сега демонстрират уж решителност, за да замажат положението, да хване дикиш лъжата, че няой друг им е а калв гащтите.

158

До Гачо

преди 5 години

Ааааааа, ясно - ей сега отивам да им наредя да не започват ядрена война ;)

157

Анонимен

преди 5 години

То и небето над Сирия уж беше затворено ама...

156

муспи

преди 5 години

До Гачо - Защо мислиш че термоядрената война е нещо лошо? За България унищожена от евреите това ще е изход.

155

Гачо

преди 5 години

До 157 В Рим изграждаш и разрушавах Градове,цивилизации. В момента се решава съдбата ни-ако Сирия падне -термоядрена война-има опасност от нарушения върху кодираната структура на която и викаме Душа-а това доста сериозно.Разминахте се 2003 на косъм и трябва не да целувате краката на Русия ами свещи да и палите че ви отрва кожите в Сирия.Пет пари не давам кой какво мисли вече при подобни екзистенциални казуси ,които някак не са за майтап .Нищо лично ,просто безумието трябва да с епрекрати

154

Ким Чен Ун

преди 5 години

Новина от последният час днес Русия е затворила въздушното пространство на израел до 26 този месец Практически напълно запечатан е Кипър Това показват 15 известия в Нотам и 7 известия в Навтекс .Нотам е оперативно разпространявана информация за известяване ,а Навтекс е международна автоматизирана система за оповестяване .

153

До Гачо

преди 5 години

Гачо, моля дръжте се поне като С-300, а не като С-200 и ме разпознайте като "свой" - не съм бърборкото-фен на Пол Роджърс, а просто майтапчия, който го клати с цялото му кухо самочувствие на "експерт" ;)

152

Гачо

преди 5 години

До Анонимен Решението беше коментирано отдавна.След удара на Коалицията в Сирия-ген щаб на Русия излезе със заявление ,че е било коментирано със Сирийската държава разполагането на подобни системи,и след ударите по Сирийската армия поради т.н от медиите"Хим атака" това ще стане факт.