136

Анонимен

преди 5 години

Американците също имат афгански комплекс, но все още са в Афганистан, докато руснаците панически бягаха от там зарязвали всичко също както американците във Виетнам

135

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До Анонимен140АЛКОХОЛИЦИТЕ ГУБЯТ САМОЛЕТИ СРЕЩУ БРАДЯСАЛИ ТАЛИБАНИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ ВВС !!!!!!

134

Ха-ха

преди 5 години

"Загубите само по официални данни наброяват десетки самолети и хеликоптери"Десетки значи повече от 30 и по-малко от 100.Че то в Сирия няма повече от 100 единици руска авиация!Която обаче е извършила в пъти повече полети от хилядната авиация на съюзниците и то в екстремни условия,за разлика от американската,която не припарва до опасни места и въпреки това изгуби 5-6 хеликоптера.Израелската изгуби 1 самолет и няколко бяха повредени.Но не това е най-важното,а друго-това е първата война за за Русия

133

Анонимен

преди 5 години

Шойгу: Подчертавам: през 2013 г. по молба на израелската страна преустановихме доставката в Сирия на С-300, която бе подготвена за транспортиране, а сирийските военнослужещи бяха преминали през съответната подготовка. Днес ситуацията е различна. И то не по наша вина, категоричен бе военният министър на Москва.С други думи безнаказаните нагли полети на чивутчетата приключиха. Честито!

132

Анонимен

преди 5 години

Толкова много загуби във война която водят срещу племена въоръжени едва ли не с копия и прашки. Ами ако се изправят срещу що годе читав противник не ми се мисли какво ще е.

131

Веселяка

преди 5 години

До АнонименНе афганистанския комплекс го поеха САЩ и сега се чудят как да го оставят. В Сирия Русия без големи жертви успя да унищожи идилците, въпреки пречките които и създават страните от НАТО.

130

Анонимен

преди 5 години

Кой Афганистански, кой Виетнамски придобивки кво да правиш.

129

Веселяка

преди 5 години

До 2+2Май си свикнал да се навеждаш на турците. Защо Турция не получава газ от Катар или друга арабска държава, а получава от Русия? Така, че не се изказвай неподготвен. Сирия беше светска държава, но водеше самостоятелна политика и затова САЩ реши да я затрие, но не успя.

128

Анонимен

преди 5 години

Рашъните към афганския комплекс добавиха и сирийски.

127

Анонимен

преди 5 години

До 2+2Да не би да е три пъти по -евтин ? Я провери. Освен това на каква цена ги ще го купиш не зависи от продажната цена по тръбътъ. Или си наивен ?

126

Анонимен

преди 5 години

А сега напишете и колко "инструктора" отидоха заедно със 100 000 "умерени" при 40-те девици!

125

Андро

преди 5 години

Мислех си да не коментиран качеството на статиите ви, защото нивото всички го виждаме, ама да ме прощавате:Последната подобна новина е от 17 септември, тогава ИЛ-20 бе свален от израелските ВВС в Средиземно море, загинаха 15 руски военни.!?Вече ВВС на Израел ли се оказа, че е свалил самолета?!

124

2+2

преди 5 години

Русия си е направила сметката.Ако падне Асад Балканите получават през Сирия два пъти по-евтин катарски газ .Засега Асад под диктовката на руснаците не дава газопровода да мине през Сирия и да се наруши руския монопол благодарение на който имаме увеличение на парното с 20% ,хляб и пр. За да печели пари от монопол Русия е готова да губи хора и самолети .

123

Анонимен

преди 5 години

До АндроПише се политкоректно или за незначителни неща. Останалото е страшно. Няма кой да се наеме, а и вестника е частен както се разбира в България това нещо и съответно се пише по заповед на частника.

122

комитата

преди 5 години

не трябва дасе пропуска факта че русите си изпробват техниката в реално време естествено ч има жертви то по пътищата в БГ им апо-вече жертви,второ има загуби защото демократичните западни държави въоръжават всички които спомагат да продължава войната и далаверта с проджба н а военна техника .

121

Андро

преди 5 години

Алоуууу, светът не се върти около Русия. Половината ви статии са за Путин и Русия. Нищо ли друго не става по света и у нас? Или разчитате на джавканията на троловете в тия статии и трафика, който се генерира. Другата ви половина, са статии за зодии и сексуално образование сред тийнейджърите. Така и не написахте за арестуваните журналисти. Напишете какво се случва с Пеевски, Доган .... Къде потънаха тия хора? Съвсем изпожълтяхте.

120

Анонимен

преди 5 години

Така сте одзверели, че не гледате како пишете. Даже вече не са терористи от ИД ами бойци от ИД и ги захвалвате и им вменявате разни свалени машини и си личи радостта и щастието с които го правите. Даже сте си доизмислили няколко свалени тип машини от които всъщност загуби няма.

119

RAZOR RAMON

преди 5 години

В Афганистан от 1982 година, доставени от САЩ И ИЗРАЕЛ -- ръчни топлинни установки МИЛАН'', брадатите неандерталски ислямски мужахадини сваляха прочутия боен хеикоптер от РАМБО 2 И РАМБО 3 !!...МУАХАХА .

118

смях в залата

преди 5 години

Евреите изклатиха рашките като направиха така че сирийците да им свалят самолета.Голям майтап. Сега се правят на ни лук яли ни лук мирисали. Ама иначе им се смеят от сърце. Спомням си Долината Бекаа 1982 като им затриха всичките дивизиони нови новенички от Русия. Спомняте ли си ракетата Габриел?

117

Анонимен

преди 5 години

За три години: Свалени самолети, хеликоптери...-пропуснато е най-важното : ... и милиони бежанци докарани в европа