100

Анонимен

преди 5 години

Като не говори не може ли да пише ?

99

д-р Исня

преди 5 години

Дано се оправи момичето и куршумът в главата да й е изтрил пеперудското мислене, че като сяда от цвят на цвят, светът ще й стане цветен също. С онаа си работа пари не се изкарват, а с акъл!

98

Пепи

преди 5 години

Късмет Симона. Дано се възстановиш без последствия. Успех

97

.

преди 5 години

Стереотипи... Не съдете хората..Какво знаете за тях? И какво дори да е златотърсачка, трябва да я застреля ли. Като е големия мъж баТката, защо не застреля баровеца с мерцедеса и да си лежи присъдата? Ако брани чест, това ли е начина.. Ако брани чест любимата ли трябва да стреля и после да смекчава присъдата..?

96

....

преди 5 години

Това че пистолета е законен е достатъчно... Всяко лице, което притежава огнестрелно оръжие го притежава само за зашита. Всички го знаем, а не е оправдание състояние на афект. Състояние на афект от какво, кой го е застрашил ? Това е ситуация създадена от него.. Имаш ли оръжие, знаеш какво причинява то. Доживотен затвор...

95

Журналист до 107

преди 5 години

Присъда доживот минус 20 години би следвало да се изпълни по следния начин .Първо 20 години си на свобода ,след това те вкарват в затвора до живот

94

плюс минус

преди 5 години

Тази висша математика нещо не ми е ясна. На колко е равно - "доживотен затвор минус 20 години"???

93

Ангел

преди 5 години

Така става като ходи с безперспективна нацепена батка ,охрана с 600 лв заплата .След като има мечти за бляскаво бъдеще ,защо се е хванала с куха кратуна?!?!Нормално нещата да стигнат до тук.И кой го отнесе накрая?Нищо неподозиращия Бизнесмен които като всеки нормален човек с пари е решил да си пробва късмета и да Бодне някоя лека женица!

92

Анонимен

преди 5 години

Симона искала от приятеля си пари за силиконов бюст..., а са живяли заедно само месец. Тя така си работи просто...иска парички. Веднага е притеглила кой е по надежден от двамата ,но съдбата е решила друго.

91

Юрист

преди 5 години

Закона в България е достатъчно гъвкав .За Убийство както може да получиш доживотен без замяна ,така и да бъдеш оправдан.Във въпросния случай са налице доста смекчаващи вината факти .Това е убийство от страст и ревност извършено в условията на временна умопомраченост и състояние на Афект.Закона е доста снизходителен за престъпления от този род .Смятам ,че максималната присъда която ще отнесе е от 8 до 10 години!

90

доживотен друг път

преди 5 години

За добро поведение я намалят на 10 и за обществено полезен труд на 5 години....Не магистрати, а мутрострати.....

89

Че Гевара

преди 5 години

Много сме прости мъжете ! За една шу.нда сме готови да си провалим живота .

88

65

преди 5 години

Баща и е полицейски шериф?Аз незнаех ,че има такава длъжност сред полицаите.Мислех ,че Ценко Чоков беше измислен геройУЖАС

87

Анонимен

преди 5 години

Ако беше избрала библиотеката и познанието, вместо лукса, порока и силисоновите импланти, сега нямаше да има проблеми с говора!

86

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за всички хора,които си мислят,че някой трябва да направи нещо за да ги задържи в България.Вие сте единствените ,които могат да го направят.Не очаквайте чудо.Там накъдето сте се запътили на готово хората сами са си извоювали всичко.Престанете да се оплаквате и да търсите оправдания защото има безброй примери на хора,които се справят чудесно сами в България.Просто трябва малко саможертва и постоянство

85

Перко

преди 5 години

"Към момента разследването е удължено с 4 месеца, защото има още много работа по случая. Назначени са над 10 различни експертизи"Не ми е ясно какво разследват на елементарен случай, който вече трябваше да е приключен.

84

Анонимен

преди 5 години

''ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕРИФ'' -Някой е гледал американски филм снощи.

83

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАз пък да ти кажа не познавам дете в България,което да не говори английски.Племенницата ми е 4-ти клас и знае английски ,немски и доста добре се справя с китайския.Сина ми е на 4 и вече говори английски.Така,че ако искаш да научиш език не ти трябва да ходиш в чужбина.Естествено путкопоклонничеството е на почит.

82

бай онзи

преди 5 години

само не разбрах кой я определя като красива ?още 10-ти клас съм спал с по-красиви момичета от крокодила на снимката ...

81

Край

преди 5 години

То па файда от приказлива жена. Екстра си е.