61

Анонимен

преди 5 години

Теа пък отиват на война и като имат щета и реват само печалба търсят ***

60

Анонимен

преди 5 години

И АЗ СИ ПОМИСЛИХ ЗА ВЕЖЛИВИТЕ.

59

Анонимен

преди 5 години

Зад този голям шум за израелска вина се крие някакъв изключителен руски гаф. Това показва 100 годишната руска история.

58

Анонимен

преди 5 години

Според мен са стреляли любезните зелени човечета, ама те нали не съществуват...

57

До Анонимен 73

преди 5 години

Дали ако повторите лъ.жата за "руснаците, свалили руснаци" хиляда пъти - тя ще стане истина? Опитайте, нищо не Ви пречи ;)

56

Израел спечели...

преди 5 години

...едно локално надлъгване. С намерението да сблъска Путин и Асад / сирийските некадърници свалиха руския самолет, евреите просто ги прекараха да го сторят/. Е, целеното усложняване на отношенията Русия/Сирия / поне видимо/ не се случва. Да видим дали руснаците ще отговорят адекватно на евреите, като затегнат контрола над небето на Сирия и / още по-лошо/ - допуснат Иран да осъществи мечтата си - военно дислоциране в стратегическа близост до израелската граница.

55

Анонимен

преди 5 години

Чудят се алкохолиците как да замажат гафа. Сирийците свалили самолета, израелците виновни...........Дрън дрън, че пляс. Ракетите са руски, зенитчиците са руснаци и старото желязо Ил 20 е руско. На всичкото отгоре са си нацелили самальота точно 34 мин. след израелския удар.

54

До Чиф

преди 5 години

Каквото и да ги наречеш, са в пъти по-добре от БГ.Армия, самолети, селско стопанство, качество на живот.Кошовете за отпадъци не са им на улиците.Няма задръствания, всичко е правено с ум.Гадостите ги направиха собствените ви политици, и идеята да скачате, подскачате и т.н..Израелци ли ви унищожиха армията.Израелци ли ви увеличават ток, парно, води.Израелски фирми ли ви вдигат цената на хляба.Хаиде да не си оправдаваме собствените грешки с други народи.Сами си ги избираме.Факт!

53

Анонимен

преди 5 години

Пийте една студена вода, ватенки!

52

Анонимен

преди 5 години

Ч*фути ,съвсем скоро както вървят нещата ще трябва да се криете по мишите дупки ,защото гневът на човечеството към вас вече е неудържим и възмездието вече ви е на главите.,затова ще си платите за всички гадости които сътворихте на света и човечеството.

51

Българин!

преди 5 години

Естествено, че Путин ще вини Израел! Те и руснаците, като повечето българи са с промити от комунизма мозъци! Но дори на такива промити мозъци МНОГО ТРУДНО СЕ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СОБСТВЕНИЯТ ТИ СЪЮЗНИК ОТ НЕКАДЪРНОСТ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ИЛИ ПРОСТО ГЛУПОСТ Е СВАЛИЛ СОБСТВЕНИЯТ ТИ САМОЛЕТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ ТИ КОМПЛЕКСИ ЗА ПВО, КОИТО СИ МУ ПРЕДОСТАВИЛ!

50

Ели

преди 5 години

Знаем съдбата на "неуспелия художник"... Патриотът - обича Родината.Нацистът мрази, всички освен себе си.Полша и Окраина вървят по същия път, в момента се подкрепят благодарение на общата омраза към Русия. Но в дъното на душата си поляците ненавиж дат Окраинците.Окраинците ще го разберат по трудния начин.Жалко за хората населяващи тези държави. Нищо хубаво не ги чака.

49

Анонимен

преди 5 години

Путин е еареин, така че ще си затворят пак очите като шефа им каде.

48

Eли

преди 5 години

Вината на Русия е: когато си поел ангажимент на "миротворец" и знаеш че бази в Сирия се ползват за пренос на оръжие и БОВ срещу Израел, не трябва да снабдяваш фанатици с ракетни комплекси, не може да отчиташ само собственият си интерес.Това е грешката на Русия.Сирия и Иран целят унищожението на Израел открито и глуповато.Как да се защити Израел, след като многократно цивилно население е нападано с ракети и атентати?След като децата на терористите от пет годишни се учат на стрелба и омраза.

47

Ели

преди 5 години

Израел няма друг изход, народ с достойнство.От "пустинята направиха рай".Чист въздух, капково напояване, качествена храна, социална политика, чисти улици, здравеопазване.Палестинците са използвани като пушечно месо, както и паравоенни групировки финансирани от Кувейт, ОАЕ, саудитците.Ако Иран и Сирия бяха направили опит за мир с Израел (а не целяха унищожението открито и първобитно), нямаше да сме свидетели на случващото се.Египет и Йордания успяха.Един ден лош мир е по-добър от всяка войн

46

Анонимен

преди 5 години

Това което Днес не пишат тук е, че руснаците оповестиха минута по минута точното протичане на събитието, местоположението на самолетите и тяхното движение, комуникациите и т.н. Затова продължават да твърдят, че израелците са виновни.

45

ХАХ

преди 5 години

Мен пък евреите ме кефят, как дразнят света, и са като в трън в очите. Избивали са ги през вековете, геноцид и тн. но продължават да си правят каквото си искат и управляват света хаха.

44

Анонимен

преди 5 години

Стига с това Евреи ,Евреи--- вижте колко евреи има в Русия и колко от там са заминали за Израел когато е създаден и т.н.т.Тука някакви представления течат за Братята руси и подлите евреи,та чак до Адам *** и Лилитх се стигна....

43

Анонимен

преди 5 години

Никой отп вас не знае истината ,а тя е че ; руският самолет е уцелил ракетата -- не тя него !

42

Анонимен

преди 5 години

Ами ,евреи, сър!Чий го дирят изобщо в Сирия?Чий го дирят навсякъде?Кой е в основата на огромната бежанска криза в Европа през последните две години?КЪДЕ ОЩЕ НЕ СА СЕ НАМЕСИЛИ?