16

Анонимен

преди 5 години

Едни мантали буат други мантали. То се чудиш кой е по-големия б0клук.

15

House M.D.

преди 5 години

Калкулаторке, аз отдавна поех отговорност за световния глад и изригването на Кракатау, но ти не написа нищо по въпроса!

14

ь

преди 5 години

Иранските ходжи "аятоласи" са много по-върли терорист и фундаменталисти от ислямска държава, но за разлика от тях си имат държава.и тъй като тази държава е съюзник на диктатора путин, то те са готини терористи, за разлика то ИД , които не са наши, тоест са кофти терористи.И сега БГ *** издържани от руското посолство упорито изискват от запада да заклеми лошите терористи,щото так приказал путин.Впрочем и путин също е изявен терорист и изби десетки хиляди мирни украинци.

13

Анонимен

преди 5 години

Иранските духовници са интелигентни хора, шиитският клон на исляма са миролюбиви, там няма терористи, терористите са сунити...........90 % от тях!!!Повечето от тях идват от Саудитска Арабия!!

12

Иран не е в ЕС

преди 5 години

Каква солидарност?Освен това не може да се каже дали режимът на ходжите, репресирал и избил без съд хиляди, или ИДИЛ са по-големи престъпници, ако изобщо ИДИЛ са виновни или само поемат отговорност за парлама.

11

Анонимен

преди 5 години

Като стана атентат в Париж..................."Всички сме шарли", нали?Сега ЕС няма ли да осъди тоя атентат??24 жертви на терористите.............Бог да ги прости!!Лицемерите от Брюксел, Лондон и Париж защо мълчат сега???

10

Анонимен

преди 5 години

Сега европейските лидери няма ли да осъдят този терористичен акт? Няма ли да сме пак някакво "Je suis"? Или това не ги интересува, щото не става дума за 24 загинали европейци, пък и е Иран, все пак, ние не ги харесваме.

9

Какво и е свещеното?

преди 5 години

Свещените земи са в Израел, а не в Сирия.А пък едно признание на ИДИЛ не означава, че е истина, а служи само за разлайване на кучетата.

8

Анонимен

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и президента Асад.....................голям патриот и голям мъж.......................терористите от ИД ще бъдат унищожени , с помощта на Русия и Иран!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Къде е българската евроатлантическа "лавина" в защита на "бунтовниците" от ИД?.Няма да ги видиш тук ! Те си знаят , че САЩ и ИД е едно и също нещо !

6

Брежнев

преди 5 години

Знаех си че пак е работа на САЩ.

5

Анонимен

преди 5 години

ИДИЛ, финансирани от службите на Англия, Франция и САЩ извършиха терористичен акт в суверенна държава...............Иран, но Иран е велика държава................бивша Персийска Империя..............няма да им мине номера на ислямистите-сунити!!!

4

Православен

преди 5 години

ИД да се разбира САЩи Израел!

3

КЪДЕ Е

преди 5 години

българската евроатлантическа "лавина" в защита на "бунтовниците" от ИД?

2

Не се знае

преди 5 години

Поели са отговорност, за да си припишат някакви заслуги пред последователите.Истинските извършители скоро няма да станат ясни - може да са напр. иранци недоволни от режима на ходжите.

1

ТHE Патриот

преди 5 години

демек ФАЩ,имаше ли някакви съмнения изобщо!