98

Анонимен

преди 5 години

Каквото пишеш е истина но изпускаш нещо важно от поглед.Реалния център на Четвъртия райх е Вашингтон.Сигурно мислиш че не съм прав но а се замисли защо примерно Брюксел удължава санкциите срещу Русия защото постоянно идват заповеди от фащ.И никой не го и крие вече когато Меркел ти каже че санкциите се налагали заради евроаатлантическата солидарност това е много сложен начин да ти каже САЩ така заповяда.А тоя райх не му трябва излизане а революция и истинска обединена Европа- трета суперсила.

97

V

преди 5 години

България е зависима от Брюксел .За ква независимост ми говорят тия популисти ?Когато излезем от четвъртия райх тогава да ми говорят за независима държава . До тогава няма смисъл от българска държава защото решенията ги вземат отвън ;)

96

Кметът на Симитли

преди 5 години

Едно ловче от мен на това тиквено изказване!

95

Не съм трол

преди 5 години

Бойко е виден историк

94

Анонимен

преди 5 години

Не можах да разбера кой се е саможертвал?

93

бай ПЕТКО

преди 5 години

"Да не забравяме саможертвата!..." Да, днес е празник, а къде пак се покри от Народа , по навик, покажи се, лично го поздрави за саможертвата, вече трети мандат те търпи !

92

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на Премиера дълги години живот в бедност! Той в духовната бедност се е родил, но остава да се върне завинаги в гьола, откъдето изпълзя! И приближените му прасета също!

91

Асан Кьоравио

преди 5 години

Аууу,хафте,колко умно си го казак !!!Хевала ,бате!!!

90

С/Н

преди 5 години

Г-н Борисов е направил много точно изявление. Не си представям по-точна формулировка на нещата. Разбира се, за полурусначетата това е като богохулство - как така за България ще има триумфи!

89

Ludmil

преди 5 години

A аз пък казвам - да не забравяме саможертвата на тези, които ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВАТА, въпреки машината за смазване на свободата в хората, успяха да направят от децата ни Хора: ***/exiQr

88

Мирясай без изцепки

преди 5 години

поне един ден, Боко! Остави ни да дишаме без изцепките ти поне един ден - празник, делник, жив да си, само един ден мирясай без стойки, ***. Не можеш, нали? Махай се в Барселона или скачай в океана, сал ни се махни от сасипаната от тебе територия!

87

ЧАКАМЕ

преди 5 години

самолета му да падне в Атлантическия океан и да го изядат акулите тази акула безумна и нагла!

86

Наглец е Б.

преди 5 години

До Анонимен 82Вероятността ББ да е написал поста е НУЛА, защото няма понятие от саможертва. Той се гаври със саможертвите и най-голямата гавра е, че е печели и от гаврите си. Наглец!

85

НАИСТИНА ЛИ

преди 5 години

Този поздрав наистина ли го е писал Б. Борисов?!

84

Бегай от тука

преди 5 години

Айде дай саможертва и ти - бегай от тука!

83

АПЕЛ

преди 5 години

Прибери си нахалството и тъпанарщината и се махни! АЙ сиктир от празника, и от него да се офайдосаш!

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Е други си купуват острови в Гърция

81

Анонимен

преди 5 години

Червените *** с техните измислени плюсове и минуси. Нали помним как преди последните избори коментарите ви взимаха по 20 плюса и все вие бяхте с одобрение в коментарите и все другите бяха с минуси. И как се канехте да победите в изборите, а то какво се получи?Не си мислете, че някой ви вярва на платените драсканици. Ей сега днес да има избори и пак вие няма да спечелите. И не за друго, а защото вие не струвате. Хората гласуват против вас и вашите милиардери с бентлита, Нинов, Бенчо, Гергов

80

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонимен...do 82 ...ami spored "Teora na veroiatnostite" .....e absoliutno neveroiatno dori da bade veroiatno takava veroiatnost !!!

79

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме ,че трябва да се махаш възможно най скоро