42

Анонимен

преди 5 години

Казвате, че е невъзможно, но преди 25 години бях свидетел на подобна случка в едно село по-на юг - около Сандански. Момченце на две години - оставено само в Жигула (Лада) 1600. На скорост, без ръчна спирачка, ключовете на таблото, на всичкото отгоре на издърпан "смукач". И детето само врътнало ключа, колата тръгва, и опитва близкия стълб. Слава Богу, оттърва се само с уплаха, нищо му нямаше, но....безотговорни родители...

41

Така е

преди 5 години

До Vilislav Велиславе , как можа да опишеш такива глупости бе? Много е просто. Колата е на скорост , детето завърта стартера , бабата пред колата се кефи на малкия шофьор и ето ти белята. Колата може да е изминала по малко от метър.

40

Анонимен

преди 5 години

И сега какво - това дете ще порасне и ще научи, че е убило баба си на 4. Другият вариант - ще научи, че някой му е приписал убийството на баба му. Ама наистина няма такава държава с толкова безсмислени и прости хора! Направо една награда за цялостен принос към изпростяването на човечеството заслужава. Този ежедневен абсурд не е смешен, а просто знак, че тук живеят хиперактивни в простащината си субекти.

39

Анонимен

преди 5 години

Това като 6 годишното в пазарджишкото село Виноградец КОЕТО ЗАСТРЕЛЯ СОБСТВЕНИКА НА КРЪЧМА .... Този пък още по малък на 4 г и вече убиец . Ама със сигурност родителите му са симпатизанти на БСП ,ми да .Т421акива работи герберчета не правят ,само долните комунисти.

38

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно бащата е сгазил бабата и сега се оправдава с детето. Българите като цяло не стават за родители. Това са крайно прости, примитивни, чалгаризирани селяндпури с 0 ценности и възпитание. Но пък съм виждал дете, което беше на 4-5, и имаше поведението на възрастен *** -- псуваше толкова грозно, че срам да те хване, а родителите му, които бяха прости, неуки и крайно противни хора се забавляваха и го окуражаваха.

37

Ганя Балкански

преди 5 години

Някой от възрастните е пречукал жената и насочва вниманието към детето.

36

Случаен

преди 5 години

Простотията на възрастните и лиготията на децата, води до това! *** народ самоунищожава се, защото неможе да мисли адекватно!

35

52

преди 5 години

Гошу, Гошу! Направи услуга на всички и марш на село. РТП.

34

Анонимен

преди 5 години

Дръжте децата на предната седалка в коленете на шофьора по време на движение, говорете му през цялото време, че да си "рацер" е върховно благо. Дава добри резултати.

33

Анонимен

преди 5 години

Това е постановка, дъщеря й я е убила за да й вземе наследството.

32

Гoшу

преди 5 години

До DАми може да е искало детето да иде до денонощния и да си купи едно патронче водка :)

31

Анонимен

преди 5 години

Има нещо неизказано в цялата история, племеницата ми на пет години трудно отключва и заключва входната врата. Как може дете на четири да завърти стартера и включи на скорост или ако е на скорост автомобила да задържи достатъчто ключа за да тръгне колата и стане белята.

30

пишман шофьор

преди 5 години

До ШофьорНе разбирам, как може да е нормално да оставиш ключа в колата, пък било и то на вилата. Ако иска и в гората да се намираш, ключа не трябва да се оставя на таблото.Те с такова мислене е и "нормално" 4 годишно да си играе в колата.

29

D

преди 5 години

"Инцидентът е станал късно снощи...." Какво прави 4 годишно дете посред нощите на пътя и в колата???!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

ALOOOU ZATVOR ZA SOBSTVENIKA I VODACHA NA KOLATA VIE STE LUDI BE

27

wer

преди 5 години

Никога не оставяйте контактния ключ в кола!

26

БАСИ

преди 5 години

4 годишно, кво става, бе? Като бяхме малки играехме до късно, някъде по поляните, по стадионите. Като видехме кола, бягхаме като дявол от тамян. Сега и коли карат 4 годишните мале леле

25

Георги

преди 5 години

Затвор за момчето!

24

Анонимен

преди 5 години

извинявам се, предният коментар го мислех за предишната статия и го постнах тук, вероятно заради "и" с ударението.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"и" с ударение, различно от "Й" е там на латинския "Х", но нали виждаш как излиза, като изпратиш коментара, така, че не критикувай. Спорно е в каква степен е застрашила живота на децата, защото този влак се движи бавно и намаля още повече пред спирката, и в същото време се вижда как се задава бавно-бавно от повече от 500 метра, но и малка степен на излагане на опасност е недопустима, когато отговаряш за нечий друг живот, още повече за деца.