56

Анонимен

преди 5 години

правилно е решението не е нормално да имаш пари за уиски и да се наливаш с евтина руска водка

55

Анонимен

преди 5 години

*** много сте т.ъ.п.и Защо вашата техника изтри думата *** . Не става въпрос за духа.не като вид сексуално поведение. Става въпрос за основната идея /духът/ на даден документ. Разочарован съм от вас. Прилагане по особенно извратен начин закона за езика на ом.ра.зата.

54

Анонимен

преди 5 години

Льо Пен може и да е осъдена, но как ще и се направи психиатричното изследване когато тя не го желае и няма да се подчини. Какво, ще я завържат за нещо, ще я разпитват, ще я дрогират, или инжектират със някакъв "серум откровенността", ще я бият. То е същото като да те прекарат на детектор на лъжата /полиграфа/ насилствено. Не става. Върху льо Пен се прилага тактиката на очернянето, и дамгосването в духа на "Меморандум 21" на Алан Дълес.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Освен че си психопат, ами си и социопат. Даже и повърхностно изследване ти гарантира принудително лечение в психиатрична клиника.

52

Анонимен

преди 5 години

Очевидно тук никой не е наясно че каже ли Льо Пен че не ще чужденци няма предвид бежанци.Франция отдавна е пълна с африканци и та нищо не мисли да прави че да ги махне.Тя преди година по новините в прав текст заяви че най-голям проблем са и мигрантите от източна Европа и директно спомена българи и румънци.А сега слагайте минуси на воля и подкрепяйте от глупост поредния си враг.После като изхвърли всички българи от Франция ще слагате плюсове ака все тая.

51

Заключение

преди 5 години

Не Льо Пен, а анонимен 44 е за психиатрична експертиза!

50

Ха-ха

преди 5 години

Кои са нормалните?Зомбираната Баба Меркел,Бабо.е.бецът Макарон,Ишиасозависимия Юнкер?Ами при това положение "Лу.д.ата" Льо Пен по ми харесва....Впрочем,много е показателно защо е преследвана-защото е показала ИСТИНАТА!Интересно,какво ли щеше да и се случи,ако беше публикувала клипа на подкрепяната от Запада групировка Нур ед дин Занки където те заклаха 13-годишно момче като агне!!???Както е казал поетът- "Свестните у нас считат за луди!"

49

Анонимен

преди 5 години

ДО 44Ти ли бе

48

Анонимен

преди 5 години

УМИРАТ ОТ СТРАХ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ ЩЕ БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ КРАЙНОДЕСНИТЕ!

47

Анонимен

преди 5 години

И без експертиза е ясно, че тази не е съвсем наред. Само по снимка мога да и поставя диагнозата БАР.

46

Анонимен

преди 5 години

Льо Пен, Салвини и Орбан ще бъдат постоянно атакувани защото не са удобни! ЕП е една сбирщина от купени и поставени "политици" , левите партии са финансирани от Сорос и заедно с фондациите и продажните медии, се набиват непрестанно "хуманните" им мултикултурални политики, евроценности, толерантност и човешки права, но всъщност плановете им са съвсем други! Затриването на страните и смесването на расите. Орбан, Льо Пен са нужни! Ако нямаше такива лидери, ще ни затрият

45

Анонимен

преди 5 години

Понежи пишещите тука като гледам са от руската армия и я защитават повече няма да пиша за руски пилоти и ще кажа ,че големи ужаси търпят и наемниците ,след като изгледаш 2-3 записа и не щеш да ходиш със снайпер в конфликтна държава...а който ходи си е направил сметката ,че падне ли жив в ръцете на врагга става кинозвезда в хорор с резачки и др садизми..

44

Анонимен

преди 5 години

АЗ АКО СЪМ В СИРИЯ И ПИПНА КОЙТО И ДА БИЛО РУСНАК!!!ДОКТОР МЕНГЕЛЕ ЩЕ МИ ЗАВИДИ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА И ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТТА НА ПРИЧИНЯВАНЕ НА БОЛКА НА ТЕЗИ БЕЗДУШНИ АТЕИСТИ!!И ВСИЧКО ЩЕ ГО ЗАСНЕМА И ЩЕ ГО ПУСНА В НЕТА ДА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА РУСНАЦИТЕ В СИРИЯ!!!РУСИЯ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 В СИРИЯ И ЗАРАДИ НЕЯ СЕ ПОВИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ТАМ!

43

Факт!

преди 5 години

Немаше го още бай Сорос на сцената.Тогава още Бжежински ги оправяше.Големата совецка армия уж сгромела фаш.изму пък като чуеха че трябва да проверят някой кишлак и се на.ираха.Що ли?!

42

Анонимен

преди 5 години

ВЪРЛ НЕЙН ПРОТИВНИК СЪМ !!!НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ Я ПОДКРЕПЯ НА 100%НЕНАВИЖДАМ КОГАТО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СКРИЕ ИСТИНАТА!!!!!!!!

41

Име

преди 5 години

пак искам да питам другарката "Факт", това от личен опит ли го знаят медиатеките на сорос? както и обичащите детски телца -масони - ака назначаващи папата!

40

Факт!

преди 5 години

Руските пилоти изпадат в паника при мисълта за американските ПЗРК Стингър.И до ден днешен не спят нормално а се на.икават нощем.

39

Име

преди 5 години

другарко "факт" на еврейските медии на сорос. много сте скромна в отговора си от 1л.ед. ч.! по въпроса. или сте просто бот на шайката около "дневник" и "медиапул", със лияв оттенък на венците?

38

Факт!

преди 5 години

Други руски "смелчаць" като им ударят танка с РПГ си изгарят така вътре в него не че немогат да излезнат от него а ми немсеят що ли ;)

37

Име

преди 5 години

вижте, другарко "факт". никога не съм бил руски льотчик, та не знам какво, но ако ти си била такава, то разкажи какво още ти се е случвало, за да не ставаме руски льотчици, а *** на ек!