18

Анонимен

преди 5 години

До Решението е просто 16Клексита нещо май психически те е окупирал! :)))))))

17

Към Окупаторите

преди 5 години

Върнете Севрна ирландия на ирландците и проблема ще се реши.

16

Решението е просто

преди 5 години

Англия връща на Ирландия окупираната Северна Ирландия и всичко се решава! Ако не - санкции за Англия и бомбардшране на Лондон...

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14А ние, психо-диспансера е цялата Милиционерия! Няма настигане до гроб! Както знам със 100% сигурност Клекситаците от територията на кръглите шапки ще глуеда и чеше по позаплесканите балхански къртуни затънал до гуша леещия си куршум! :)))))

14

Анонимен

преди 5 години

Ще го кажа защото явно в парламентите се е преместил психидиспансера.Решението е много просто, крадливата Великобритания, връща незаконно окупираните от нея Северна Ирландия и Гибралтар, и спира да коментира Крим, който винаги си е бил руски.За Косово което пак не е нейна работа също спира да мънка, защото на една нацистка завоевателна империя не и подобава да се прави на защитник на демократични и човешки права за мойто реално и е през оная работа.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Нека! Значи си е свършил добре работата! Минусите ги пишат само Клексаджии които са наведени до колене и си мислят че другите нации са като тях шубета! Уви, доказаните нации не ще се оставят да живеят зле. Те знаят как да доставят национално самочувствие даже и в емигрантите които са приели, с много дребни изключения!

12

Анонимен

преди 5 години

Решението е телена ограда, мексиканска стена, кльон с видеонаблюдение, кучета и гранична бразда.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАаааа недей така обижда "територията", сега ще те налазят с минусите дежурните "патриоти".

10

Анонимен

преди 5 години

До Шар 5А ще спечели Англия от брексит защото е Англия а не Сралювина като нашата БКП територия!

9

Българин

преди 5 години

До ШарОт твоята уста - в Божиите уши!

8

Brakezit

преди 5 години

Решението е просто - наводняват тунела и минират Ламанша.

7

Анонимен

преди 5 години

Англичаните са го намислили много хитро, хем са вътре във ЕС - хем са навън. Cега, докато ЕС не им изсипе 100 млрд евро, като на гърците няма нито да излязат нито ще се върнат. А Юнкер е болен от ишиас и не ще да ги изпъди.

6

Анонимен

преди 5 години

"По-вероятно е Герб да се разкарат от властта, отколкото Англия да излезе от ЕС"Недей, че те са свикнали да подават оставки за "Добро утро", а Цецо не може да свари да напечата следващите бюлетини...

5

Шар

преди 5 години

Хаха По-вероятно е Герб да се разкарат от властта, отколкото Англия да излезе от ЕС

4

Анонимен

преди 5 години

Глупости.

3

евроатлантик

преди 5 години

е кой ще бере цвеклото,ягодите в Англия,пакитата ли,че те са на соцялни,много ясно българи и румънци.

2

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ДА ИЗЛЕЗНАТ!!МЕЙ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА И НОВИЯ КОЙТО ДОЙДЕ ЩЕ НАПРАВИ НОВ РЕФЕРЕНДУМ! ВСИЧКО Е ТЕАТРО!ПРЕМИЕРКАТА НА ШОТЛАНДИЯ ИСКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА РАЗПАД НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В МИГА В КОЙТО ТЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ ЕС!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЗЛЕЗНЕ ЛИ ОТ ЕС ТЯ СПИРА ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА И В ПРЯК И В ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ!ИСКАМ ДА ИЗЛЕЗНАТ МОМЕНТАЛНО ОТ ЕС НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!

1

?

преди 5 години

Защо не напишете нищо за поруганата българска костница "Ледена стена" край Ниш, Сърбия?Или ОТГОРЕ (началниците от ДС) не разрешават ?