32

Анонимен

преди 5 години

А МануАналев ще продължи ли да крадне в Министерството на икономиката? Мишки.

31

аххааа

преди 5 години

*** - нУлев сега ще остане ли зам ми нет стър? и как не си знаел бе Боко. ми преди да номинираш някого, напиши в търсачките прочети.Да ти не четеш..ама около теб все някои могат. Пък питай пипона- той нали го е сложил в листите за де по тутка , той знае всичко за всички??Или не смееш да го дразниш, че току вуж каже нещо и за теб.Как всички знаят а ти не?И сега като знаеш??какво??остава си на хранилката и да смазва каквото намери?то *** нулев,,,=== си е 0 де , ама ти си минус 0

30

123

преди 5 години

Голям лицемер сте другарю Борисооф. Не искате президента да е отдалечен от всички партии, а да е послушко на Вас и Герб като Плевневлиев. Представете си само, ако той изкаже мнение, че това не е неговото правителство какво ще последва. Платени протести, окупатори и всички "умни и красиви" гербери на улицата. Вие сте най-голямото зло за България последните 10 г. България е в колапс, без реална икономика, с висок външен дълг, съсипвана от корупция и неграмотни и нагли управляващи.

29

баба мара

преди 5 години

семеиството на манолев има ли парк от камиони и ако беше станал министьр щеше лида има конфликт на интереси това трябваше да ни го каже самия тои а не да ни заплашва с адвокати

28

И последно???

преди 5 години

Сам ли се е отказал или Бащицата го е изритал?.ГЕРБ и Тиквата няма ли да им се случи да кажат два пъти едно и също по един и същи въпрос?

27

Анонимен

преди 5 години

Ти ли не си знаел бе Борисов?! Цветанов е проверил всички покрай теб в системите на МВР кой е следствен кои е засичан ВСИЧКО. Ама понеже няма читав човек в Гербче нямал си избор.

26

4 тона суджук

преди 5 години

Интересно какво ли щеше "да обясни"? Сигурно нещо от рода на "Абе имаме тука един, ше го праиме министър. Убил е човек в катастрофа, два пъти е нападал хора на пътя, печелил е обществени поръчки чрез фирми, създадени 1 седмица преди обявяването на поръчките. Иначе е голям експерт, много ги разбира нещата."

25

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоТой само слуша какво му заповядват. Няма нужда да говори.

24

Бог Бо

преди 5 години

В Екшън, по-мощен и от Зевс!

23

Бате Гойко

преди 5 години

Интересно, как преводачите предават смисъла на изказванията му, когато се среща с чужденци? Не им е лесно.

22

Димо Падалски

преди 5 години

... Има ли значение ... когато няма смисъл ?!?! ... Дали ще е Манолев ... или някоя друга "кукла на конци" ... Какво значение има ?!?! ... Тия отиват по такива "постове" НЕ да вършат работа ... а за да си взимат големите заплати ... И да вършат "МРЪСНАТА РАБОТА" на тези , които са ги пратили там ! ....... И да им изпълняват "ПОРЪЧКИТЕ" ! ... Само като знам , от първо лице , как се назначават обикновени ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ в Администрацията ... Само си представям как се става - МИНИСТЪР !!! :(

21

танто за кудкодяко

преди 5 години

ще го видим като кацне в НЙ. там не си поплюват ако недай се божкеле са им писали че тва онова а омфетпуткитеините, ония два сака от беазилерос...остров, вила на заплатка мънистър предатель у бегиетонинката нема да го предаде защото покрай него си легализира нейните тикви

20

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има дали ще обясни преди да го назначат или след това,електоратът е стадо.

19

Рино

преди 5 години

Той ли трябва да ти каже или ти да си проучваш по-добре хората?Напълнихте институциите с престъпници и калинки!

18

АВС

преди 5 години

На този *** дето си купува изборите,ще му се пръснат шевовете от завист.Оставка *** мръсен

17

Анонимен

преди 5 години

"Аз понеже.., тая работа,....., аз просто..някога, когато.." - този тъпоъгълник не може да говори, а някои хора държава му дадоха да управлява, тц, тц, тц

16

Анонимен

преди 5 години

ДО РЕАЛИСТЕ, на втория тур го нямаше КАРАКАЧАНОВ , НЯМАШЕ ГО И Марешки.А който е бил против Цачева и против Радев въобще не отиде да гласува на втория тур.Радев си получи заслужено гласовете и това го показва стабилният му и много висок рейтинг до сега.

15

Тръмп е Велик

преди 5 години

Титаник потъва, капитаните начело с Юнкер са пияни заляни, едни като него буквално, а други опиянени от гордост, че простаци като тях са успели да яхнат народите на Европа!

14

Анонимен

преди 5 години

Обединител, та обедините. Скъсват се да повтарят като мантра тази критика към президента Радев.Че протежето Плевнелиев беше ли обединител?Кой обедини повече хора и получи повече гласове, Радев или Плевнелиев???Аман от гербаджийски глупотевини!

13

Анонимен

преди 5 години

"Аз понеже от самото начало кандидатурата на Александър и смяната му - изцяло аз съм я движил тая работа................Каква граматика, какъв стил.