23

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

22

onzi

преди 5 години

Айде тоя боклучар го налапа до макарите!

21

Анонимен

преди 5 години

Их, че си знаех.Турция е скарана и с Русия и със САЩ, но едните пуснаха комплекси с-200 и газопровод, сега другите ще дадат оръжие и инфраструктурни проекти и гледаме трагедията всички обичат Ердоган и той тях още повече.На турчина вярността му е като на високоплатена плеймеитка, но тая е много грозна

20

Zamir

преди 5 години

До АнонименDa si jiv i zdrav bate, nedey da pishesh poveche.

19

Анонимен

преди 5 години

Erdogan si znae rabotata

18

Анонимен

преди 5 години

Rusnaci, turci i arabeli sa iztochnika na 95% ot svetovnite mizerii o terorizam. Fakt

17

Анонимен

преди 5 години

Реджи,какво стана,да не викаме "иш Аллах" на бай Дончо?Докъде я докарахме вай ,вай?

16

Анонимен

преди 5 години

Ердо всеки ден се отмята от предишни изказвания за какво ли не.Хиляди пъти четем как не иска в ЕС и хиляди пъти четем, че иска.А троловете му само чакат да чуят какво е последното и почват да му пригласят.Жалка картинка.

15

Анонимен

преди 5 години

Колко ли дълго, ще издържи Ердоган на инфлацията? Тепърва ще има интересни новини от Турция.

14

Помаци гнусни

преди 5 години

Ама къде са Иван,Синан,Хасан и Мюмюн дето много джафкаха,че Турция щяла да става най-великата държава и полумесеца щял да се вее над целия свят.

13

Скункс

преди 5 години

Нещо му запари под *** на султана и започна да прави метани на Тръмп.Дойде му акъла че без Америка и ЕС няма възход и набързо обърна плочата.

12

Пешо

преди 5 години

На султана много му се удава да плюе и целува на едно и също място.

11

...

преди 5 години

Ха Султан ердоган почна да кляка на баш султана Тръмп! Брех брех! Явно новата османска империя зе да се отърква на реалноста! Брях брях! Няма и месец от началото и и веке почна а се навежда на по-големия и по-дебелия! Ба си империята ба си османската ей! *** то при тях навеждането на по-големия и по-дебелия май май си е основна практика май!

10

Анонимен

преди 5 години

До алиПонеже видях ника да те питам - ти какво мислиш за порогания манастир от "хора" с турски фамилии? Никой друг с арабски ник не се е изказвал по форумите от два дена и за това те питам тебе

9

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Само инвестиции и то в турски лири, не в гадни смрадливи долари а в лири!Боже колко е смешен тоя!

8

swer

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лаnа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше r.за с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави

7

типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лаnа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше r.за с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

6

Анонимен

преди 5 години

ердоганьо става все по смешно

5

KOSTAS LINKE

преди 5 години

ЕРДО ГАНЕ, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПАЛИШ ДОЛАРИ НА БАРБЕКЮ И НА ОГРОМНИ КЛАДИ....?? КАКВО СТАНА МУСТАКАТ ТАЛИБАНИНО ?...ИСКАШ ДОЛАРИ, А ИСЛЯМСКА МИШККО .

4

До али

преди 5 години

Дали ХАХАХАААААААА