15

Трол 12

преди 5 години

Какво знаеш за Борисов и за какъв х,й му намесваш името когато става въпрос за любимите ти ***!За каква млада жена дрънкаш и за каква цв. бориславова,какви бебета и деца,какви топки и покривки?!Трябва да излезе закон в Европа и в България,скапаняци като тебе да ги вкарват за по 10 години в панделата за разпространение на лъжи и слухове,без покритие!!Нищо по гадно от мъжка ***,клюкарка!!

14

3D принтирана рикия

преди 5 години

Язък им за територията. Ако живееха нормални хора, света щеше да е едно прекрасно място. А то там само войнoлюбци, скoтoве алкoхолици и ***

13

Анонимен

преди 5 години

До 5 Шубе го е от другите скотове

12

Анонимен

преди 5 години

До ЗигфридДа не говнорим пък за Борисов, който зарязал младата си жена с невръстно дете на ръце и хукнал подир Цв.Бор.

11

Анонимен

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ ГИ ИЗПИПВА ИЗБОРИТЕ ПО-МАЙСТОРСКИ.ТРЯБВА ДА ГО ПОВИКАТ ЗА ГЛАВЕН КОНСУЛТАНТ В РУСИЯ.ЗА ДВА-ТРИ АПАРТАМЕНТА ЩЕ ИМ СПРЕТНЕ КАКВИТО РЕЗУЛТАТИ ИСКАТ.

10

Зигфрид

преди 5 години

Изборите в БГ наистина са честни и почтени .Иначе как некадърният за президент Радев щеше да спечели ?Един развратник, който на 50 годишна възраст си оставя жената и ДЕЦАТА за друга жена .Той не мисли за собствените си деца , а ще мисли за народа ли ?А и го показва сега !Нищо смислено до сега .Аз се срамувам от него !Не харесвам Руската политика спрямо БГ , не харесвам силовата политика на Путин , но този комунист вероятно е много по - опасен от Путин .

9

Жиб.

преди 5 години

На комунагата не му трябва победа нито вино- на него му трябва лозе и мотика,и всеки ден да показва как краварката Маша ставаше ударник на труда

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

рАссия, ето страна валшебстяа!

7

Анонимен

преди 5 години

ИЗБОРИТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ПО-ДЕМОКРАТИЧНИ ОТ ТЕЗИ В РУСИЯ!!!

6

ХАХАХХАХА

преди 5 години

В България изборите са свръхчестни и демократични. Просто се просълзявам от умиление от мммчестната предизборна надпревара, от качествата на кандидатите. Винаги побидителят е ясен предварително и никой не му отменя изборите колкото и да са преправяни изборните протоколи.

5

Анонимен

преди 5 години

До niki 1Щубе ОТ КОГО И ОТ КАКВО????????????????????????????? Не дращи глупости, моля ти се, тука пишат САМО интелигентни хора!

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Ами г-л-у-п-а-ц-и................да бяха извикали наш цецо, ТАКИВА ИЗБОРИ ЩЕШЕ ДА ИМ НАПРАВИ..........ЦВЕТЕ.............и никой копче нямаше да каже.......с 99%!!!!!!! А те, горките, за единия 48%, а другия 49% и пак недоволни!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Всеки избор в руския Гулаг е един Фарс !

2

Анонимен

преди 5 години

Само Цветанов може да спаси положението и да помогне в избирането на правилният кандидат.

1

niki

преди 5 години

Джуджето-диктатор го е хванало голямото шубе....