60

Ели

преди 5 години

Никой не е избягал, има дадености, признати от ООН.Мир се постига трудно, лесно е да си агресивен "***"!Има два пътя, жена и мъж, дете, и детето страда, ако съпругата е агресивна и обратното, какъв е резултатът?И двамата губят!Същото е с мега структури между враждуващи държави.Имаш ли воля да постигнеш "Мир" - чрез канали - гоу ахеад.Продължаваш ли да контактуваш с първичен идивид, имаш два пътя:смачкваш го, и го унищожаваш, или се опитваш да говориш на "Вие" в името на мира.

59

Асад е велик ха ха

преди 5 години

някакви си рускини избягали от държавата си се правят на големи защитници на баба си на фърчилото *** бушменки

58

Ели

преди 5 години

Цинизъм!Има границ на допустими грешки и жертви,отвъд тази граница, НЯМА ПРОШКА!Болното място на Израел са Иран и Сирия, дългогодишен език на омраза, тероризъм над цивилно население, и проводник на "зависимости".Не може, когато се явяваш като миротворец, да не защитиш интересите на джент договорки, в случая Израел.Хубаво е да се правиш на слаб, дава предимство на "език на сила" и прогнозиране на по-слабите с 3-4 хода напред.В случая, когато поемаш роля на лидер, отстояваш интерес на всички

57

Анонимен

преди 5 години

Армията на президента Асад ще унищожи до края всички терористи в Сирия...............радикални, умерени , по - малко умерени и повече умерени..............само бой за тях..................цялата опозиция на Асад ..............мястото й е при Аллах и девиците!!

56

Анонимен

преди 5 години

Вечна памет на загиналите руски войници..............те загинаха във войната с/у тероризма!!

55

Анонимен

преди 5 години

Слава на руската армия и на Владимир Владимирович!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Голям мъж и патриот е Асад...........слава на армията на Асад, която воюва за свещената сирийкса земя..................още много бой ще има за терористите от ИДИЛ и техните западни инструктори.

53

Анонимен

преди 5 години

Прав в Асад............както винаги.Този инцидент няма да попречи на армията на Асад и Русия да унищожат до край терористите от ИДИЛ, финансирани от западните служби.

52

рускиня

преди 5 години

радостта на 80% продължава. Разбираемо, защо. В техния жалък животът нищо не се случва, от тях нищо не зависи. Смъртта на други хора едно от малкото удовлетворения,което имат.

51

ай сифон

преди 5 години

този Асад ще им излезе много скъпо бре направо златен и накрая и той като Кимчо ще завърти гъзягата и ще стане пръв радетел на демокрацията и братските народи на ЕС и САЩ

50

ха-ха-ха

преди 5 години

Предназначението на Ил20 е да открива чужди самолети от стотици километри и да задава координатите им на ПВО. Както винаги с руската техника се е получила неполадка и израелските самолети са били абсолютно невидими за руснаците.

49

залпът на Аврора

преди 5 години

На колене Шапки долу Слава на Асад Слава другото няма значение Урааааа Урааааа

48

Анонимен

преди 5 години

Турците им свалиха самолет, американците направиха кайма от 500 вагнеровци, израелците постоянно правят руското ПВО за смях до степен да започне да сваля собствените си самолети и тези азиатски *** се пънат да се бият с НАТО.

47

Същият

преди 5 години

Защо думата при текста на 48 е заменена със звездички, а на Gлупака с 44 - не? И в двата случая би трябвало да работи електронен филтър! Извод - пипала е човешка ръчица! Недобросъвестна.

46

№48 съм

преди 5 години

Пардон, до 44!

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Къф инженер си ти, бе! Инженери имаше едно време, сегашните си вземат дипломите по втория начин. Едновремешните се връщаха от изпит мокри и скачаха мирно, като чуеха имената на Тагамлицки или Брадистилов! Крилатите противокорабни ракети летят на метри над повърхността на водата. Как аржентинците бастисаха "Шефийлд" с едно "Ексосе"? Дрънкало, а си позволяваш и да обиждаш с "***"!

44

Ак 47 ном

преди 5 години

Евреина,си е евреин,действа подмолно

43

Анонимен

преди 5 години

В края на краищата тези бомбардировки не са с разрешение на ООН,че да бъдат решение на накои си,които не са членове на ООН дори като кандидат членове-бъдещи членове-слушатели в ООН,още повече в Съвета за сигурност на ООН където са 5-те с указания и гласувания от членовете на ООН,съгласувано по въпроса за извънредно закрито въздушно пространство на член на ООН-Сирия за военни операции с предназначение нападение с летателни апарати всички като видове,включително и военно разузнавателно назначение.

42

Анонимен

преди 5 години

До СатДа, те руснаците чакат на организации като сорта на футболни агитки още малко, те да ги снабдяват с оръжие... че те нямат хич.

41

Анонимен

преди 5 години

До СатAми и аз съм дипломиран авиационен инженер и според мен си глyпак. Никой не е казал на колко метра задължително да летят крилатите ракети, а даже да не говорим за факта, че не си прав, понеже летят по-високо. А плюс това, тия в случая, летят по-високо, защото характеристиките на въздушните маси над водни пространства не са същите като тези над сушата. И ако се изстрелват от море (от кораб), тогава летят по-високо. И също ЕОП на самолета е грубо 50 пъти по-голяма от на ракетата.