13

Ким Чен Ун

преди 5 години

До ognyanz Путин се е отказал да окупира Балтика защото там след 25 години няма да има население .Става въпрос за Литва , Латвия и Естония .Като видял разчетите с колко милиона са намалели като население тези проамерикански държави .путин казал защо да ги окупираме те сами ще се изтребят и народът им ще избягат в други държави и там ще останат само Руско говорящи .И без нито един изстрел тези държави ще станат Руски провинции .

12

Ким Чен Ун

преди 5 години

А пък Руснаците са прибрали целият златен резерв на Ислямска държава в размер на 22 тона злато и три милиарда долара в Идлиб и ще ги върнат на Сирия ,това са крадени пари от Сирийските банки от бандитите на ислямска държава .

11

симо

преди 5 години

ако сте терористи надявам се вашият аллах скоро да си ви прибере , за да спре това насилие и ужас.

10

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 8: За какво искат Прибалтика и Полша американски бази, си е техен проблем. Не за това е темата. Не може да се очаква от Русия да изостави базите си в Сирия само защото на американците така им харесва. Да се трупа оръжие край границите на Русия също не е път към мир и стабилност. Няма време за предупреждение по "горещата линия" между Тръмп и Путин - едно, дори и случайно натискане на копчето може да доведе но военен конфликт. Ти къде ще се криеш тогава? В мазата на блока?

9

Анонимен

преди 5 години

Насрала вие ще останете но краварите дадоха 35 процента от територията на Сирия на кюрдите защо не освобождавате анексирани те арабски земи,7 процента от населението на Сирия са кюрдите

8

До Оgn

преди 5 години

Прав сте, но крайно време е САЩ, Русия и Израел да се обединят.Вярно е за спонсорирането, но след 10-20 целият свят ще страда от терористите.Независимо кой ги финансира.Все си мисля, че светът има шанс в лицето на jepr трима лидери да стане по-добър.Трябва малко воля, и едно заключване в една стая :)

7

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzУшшанкее, Полша и прибалтика искат американски бази, за да ги пазят от пияната и вмирисана мечка, а не защото ей така са решили.А, тя- мечката живее още в миналия век и сънува само нови територии, войни и плячкосване.

6

ognyanz

преди 5 години

САЩ, да премахнат терористите, срещу изтегляне на НАТО от Балтийските, Полша и Украйна настоящи и бъдещи бази на САЩ? Не звучи никак реалистично. Първо, терористите от ИДИЛ се настаниха в Сирия с мълчаливото съгласие на САЩ. А НАТО да се изтегли от Полша и прибалтийските републики -такова чудо не може да се случи. Поляците са готови да им плащат за да стоят там. А Порошенко наскоро обяви, че ще има украинско-американска военна база в Азовско море. Все за мир мислятА Русия да се изтегли от Сирия

5

Ели

преди 5 години

Грешка на Русия, да, вярно че няма излаз на средиземно, има морска и въздушна база в Сирия от десетилетия, САЩ- има10 Бази .Но стратег по-важни й бяха границите балтийците,Полша и Окраина.Можеше чрез Израел да се разберат със САЩ, да премахнат терористите, срещу изтегляне на НАТО от Балтийските, Полша и Украйна настоящи и бъдещи бази на САЩ.Русия постъпи некоректно спрямо Израел, като остави Латакия за транзит на оръжие.И даде ПВО на враговете на Израел.Сирия и Иран не са държави за прегово

4

Анонимен

преди 5 години

Стойте си ...джахадисчетаа ...Те Израел ви строяват всяка седмица :) Не виждам да ств някъв фактор. Израел някой ден ще му писне и ще ви направи на сол цялата държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Хизбула и Русия на едно мнение: "Ще останем в Сирия, докато трябва!"

2

Ели

преди 5 години

Не могат ли, я пак.Едно обединение на САЩ, Русия и Израел, и край.

1

Анонимен

преди 5 години

Щом НА,,АЛА го казва...