25

Анонимен

преди 5 години

Ами сега раздадоха парите за дрехи и чанти на първолаците. Случайно чут разговор между две ромки в трамвай 20.- " Какво става ***? Нали ви ли дадоха парите за децата? "- "Дадоха ги и първо платихме борчовете за цигарите. С останалите пари снаха ми купи пиячка и кайма и направихме кюфтета. Като се напиха мъжете се сбиха и извадиха ножовете."Какви са тия цигари, дето поглъщат парите за първолаците? Марихуана или нещо по-силно?

24

ДжипсиДрнкенНайтФайт

преди 5 години

Защо ги разтървавате, будали такива? Стоварвате 3-4 екипа с камери и да се излъчва на живо със залози! Биг брадър, ли? Аматьори! Това ще е по-добро от всеки футболен или боксов мач. Ще има коментари като - "20 кинта на оня беззъбия с тениската на adibas". Ще продадем лиценза на Румъния, Сърбия и Албания. ДжипсиДрънкНайтФайтЕкстриим ще покори света!

23

муспи

преди 5 години

Интересно, не можах да свикна с този чуш, че ци$?$и е *** дума, а евреи и турци не са???? Явно понятията се измислят толкова високо и далече, че органите не могат да ги видят.

22

Sofia 1914

преди 5 години

Май дълго проточилото се лято вече не се отразява добре. То бива да си загорял и с гореща кръв, ама чак пък толкова...

21

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ.НИЩО НЯМА ДА ИМ НАПРАВИ ПОЛИЦИЯТА, ЗАБРАНЕНО Е.

20

Анонимен

преди 5 години

До ???????"брадви, ножове и хладно оръжие" - какво друго хладно оръжие имат тези хора---Ами, сигурно е някакво, държано в хладилника, трябва да питаме Петето Славова

19

Анонимен

преди 5 години

Видими резултатати от декадата на ромската сЛободия.

18

Василев

преди 5 години

Това са ценностите на западания "демократичен" свят!Агент Максим Поветкин!ГРУ!!!

17

Шопо

преди 5 години

Оставете ги ,бе! Не ги ли разтървете ,те сами ще се откажат! Страхливи са и ги е страх да се бият!!!

16

Гoшу

преди 5 години

Имах един познат в Орландовци. С къща с огромен двор, спретната на 2 етажа. Имаше в двора направен огромен навес, под който имаше барбекю, бар плот, маси, абе направо заведение за 50 човека. Голяма работа. Едвам успя да я продаде и то на занижена цена. Кой българин ще живее там бе? То все едно да си купиш имот във Факултето :)))

15

Анонимен

преди 5 години

Просто скоро няма да има толкова лекари и полицаи, които да въдворяват ред сред такива екземпляри, и тогава ще се намеси бат Дарвин. Ако ромите сами не се научат на смирение и уважение както към себе си, така и към другите хора, сами ще патят от глупостта си да вдигат ръка. Това вече е видно, междувпрочем.

14

Анонимен

преди 5 години

Що им се пречкате ве. Като бият Българи ви няма , като се трепят бързате. Оставете ги.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе то си е наказание да живееш в Милиционерия, Чалгария, *** или Измекярия!

12

Отново по кината.

преди 5 години

Властелина на пръстените битката на тритте армии. Полиция-***-***.

11

... сапун

преди 5 години

До кога ще търпим тези жентълмени. Плащаме им тока, те си пътуват гратис в транспорта, не плащат за къщите си. Тези същества правят каквото си искат, а ние им плащаме. ДО КОГА?

10

Рецепта за борба с в

преди 5 години

Събират се всички вредители на един остров. Раздава им се ядене и пиене на корем. Свири силна ориенталска музика. На третия ден се раздава хладно и нехладно оръжие и се чака да остане само един. След това е лесно....

9

?!?!?

преди 5 години

Възможно е да са имали и стрелци с арбалети и отряд копиехвъргачи, все пак не им е за първи път.

8

До БПФ

преди 5 години

Защото някои, които планират и предизвикват големите световни конфликти, са запланували предстоящо надигане на крайно десните настроения. Дърпат конците на различните правителства и внушават типове поведение на различните институции, които да доведат до онова, което са запланували стоящите в сянка кукловоди..Нали знаеш, че в рамките на следващите 2-3 века трябва да редуцираме числеността на човечеството до един милиард, за да оцелеем? Някой е решил крайно десните да помогнат за тази цел.

7

Анонимен

преди 5 години

Искам Тодор Живков да е отново на власт.

6

???????

преди 5 години

"брадви, ножове и хладно оръжие" - какво друго хладно оръжие имат тези хора, освен брадвите и ножовете? Саби и боздугани ли?