18

Сън Тзу

преди 5 години

Аз си мислех, че изненадата е половин победа...

17

До 16

преди 5 години

До Анонимен 16Щом пристигнат, ще потънат за малко и ще изплуват с дъното нагоре.Путин е наредил американски корита щом се появят в региона да бъдат дупчени с торпедо!

16

Анонимен

преди 5 години

USArmy ще им смачка сората. Няма какво да стане. Ще пристигнат 2 самолетоносача и всипки , ще напълнят гащите.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Абсолютно! Плюс това, че в самото заглавие има правописна грешка - правилно е да се изпише идниЯ ноември. Така де, пак се връщаме на темата за кой ноември, аджаба става дума!!! :)

14

Ели

преди 5 години

Да се обединяват САЩ, Израел, Русия, Израел и да громят терористите - друг изход нямат.

13

Анонимен

преди 5 години

Както писа по-долу един осведомен човек, Израел и Сирия официално са още в състояние на война. Както *** и Япония. Както Северна и Южна Корея. Израелските самолети отиват да си вършат работата, руснаците въртят някъв шпионски самолет, да помага на сирийците. Кой ги е карал да се врат в зоната на бойни действия между две страни? При това са били предупредени за атаката.

12

Анонимен

преди 5 години

Не знам как са летели, не съм казвал, че са навлезли перпендикулярно към брега, може и да са излетели в 22:00, но факт е, че между предупреждението и свалянето на руския таралясник има 50 минути, а *** Конашенков както вина изкривява фактите. И ако е прав, възниква въпросът - как 4 броя неизвестни изтребители стигат на 1 (една) минута от главната руска база и руското ПВО дотогава не предприема нищо. Нали уж виждали и врабчета на 400 км.

11

Мда

преди 5 години

Руският интерес е доста по-различен от това,което се пише по медиите!Напълно освободена Сирия на нея не и трябва,защото ...става излишна.От друга страна,трябва да бъдат обуздани действията на Израел и САЩ в района на руско присъствие и ще се действа в тая посока.Целите на Русия са много по-големи и дългосрочни,а Сирия е само едно от бойните полета на Голямата война със САЩ заради Световното господство.Излишни рискове няма да бъдат поемани.

10

Анонимен

преди 5 години

Да ви имам заглавието "идният ноември" поне според мен означава догодина няма кой да ги чака брадатите толкова време.

9

до 3 и 5

преди 5 години

Ако израелските самолети навлизат в Сирия в 22.01 и нанасят ударите в 22:30, как са летели цели 8 километра(ширината на областта Латакия, където са нанесени ударите) цели 30 минути??? Та те на това място няма как да завият... 3 и 5 дават мноого грешна информация и не знам от къде могат да я вземат, освен от украйнски сайтове ;))) Само там са толкова неумни ;))) Латакия има максимална ширина към 8 км. Ф16 няма нужда да стреля от сушата за да удари. И изминава 40 километра за 2.5 минути. ЛЪЖЕТЕ;)

8

Анонимен

преди 5 години

От кога на народната армия се вика джахадисти :) гражданска война означава народа срещу държавната армия. Второ нито САЩ, нито Израел ще оставят Турция и Иран да спечелят в региона. В това може да сте сигурни . Армията на Асад е пушечноо месо, което ще се изпари с 10-20 томаховки от корабите. Русия е времв да спре преди да загинат хиляди . Този район няма да бъде предаден. Ясно е отвдякъде.

7

Шопо

преди 5 години

Да ги свършват тия талибани, че ми омръзнаа.

6

Анонимен

преди 5 години

В същото време французите са дали заявка 24 часа преди това, че ще бомбят фабриката на Хизбола с ракети, от фрегатата Оверн. Така че най-вероятно руското ПВО е очаквало ято томахавки и им е треперело пръстчето на спусъка.

5

Анонимен

преди 5 години

Израел съобщава за ударите в 22:00, в 22:01 навлизат в Сирия, около 22:30 разбомбват целите и се прибират. Руският самолет е свален в 22:55. 55 минути не са могли да се разберат кой какво да прави. Това се случва на 30 км от руската база Хмеймим, в тази зона ПВО се командва от руснаци, няма никакви сирийци там.

4

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде интересно като се почне зарята на афролатиносите дали ще им е все тая дали ще се прибере в гетото при мама да му купи двоен чийзбургер с диетична количка

3

Сат

преди 5 години

Смелите гринговци ще изметат иранците от Сирия с авиация и окото им няма да мигне. И руснаците само ще гледат, иначе ще ги запукат и тях. И малко информация за сваления свински Ил-20. Вярно е, че Израел е предупредил за ударите само една минута преди самите удари, но това е било 55 мин преди свалянето на сви ните. Тогава израелските Ф-16 вече са си били по базите.

2

Анонимен

преди 5 години

Чакаме смелите гринговци да влязат с пехота в Идлиб да я бранят рамо до рамо с брадите.А не да чакат самолетчетата да пускат бомбички и да бягат като посрани.

1

Анонимен

преди 5 години

Всички израелски самолети напълно законно нахлуват във въздушното пространство на Сирия, защото двете страни са ОФИЦИАЛНО във ВОЙНА. Това означава, че руснаците няма да свалят никакви израелски самолети там, освен ако Путин не принуди Асад да подпише договор за капитулация с Израел. Възушното пространство на Сирия е зона на бойни действия и всеки, който лети там трябва да го има в предвид, независимо дали има там военна база, или бардак.