65

Смъмряне

преди 5 години

Путин казва,че Израел не е виновен-обаче кецания Ердоган си знае неговата реч.Смърт за Ердоган

64

До хиперагресивен

преди 5 години

СУ57 е начравен с 20г. закъснение след САЩ и е абсолютен провал,с най-лошия стелт правен някога.Су57 си личи от киломентри каква некачествена и евтина изработка е ,която е сглобявана с ламарина от 80те години ,а ръждивите болтове се виждат от далеч.Су57 е провал от който дори индийците се отказаха.Това хвърчило дори няма да влезе във въоръжение,а и никой не го иска.СУ57 е олицетворение на руската инжинерна деградация.

63

пак с руски самальот

преди 5 години

Изтребител МиГ-31 от военновъздушните сили на Русия претърпя авария в Нижегородска област, но двамата пилоти са успели да се катапултират, съобщава руското Министерство на отбраната...ха.ха.ха всеки ден руските самальоти падат като груши..ха.ха

62

Крим не е руски

преди 5 години

Когато летяла ракетата към руския самолет се е чувало" коледно цвилене на прасета" а сирийците не обичат свинско ..ха.ха и затова не са ги разпознали..ха.ха

61

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До Анонимен 53Все пак американците си ползваха техни АУАКС-и на Локхийд от 1953 до 1982г та що? Не е важно дали са стари а дали са поддържани. Конструирането на един самолет трае 10 години...ама мозъчето ти не осъзнава тези неща и затова не се бутай в неща които са далече от твоя бит и култура

60

СатаНАТО

преди 5 години

До МдааПрисъединява се на майкя ти цепката.... Индия вече се отказа от купуването на руски изтребители. Малайзия и тя се отказва, от 20 б0клука Су-30, в работно състояние са само 4. Вече и най-простите разбраха, че безаналоговата руска техника е само една добре промотирана лъжа, за да се ловят отчаяните балъци.

59

Мдаа

преди 5 години

Русия успя с Китай, Индия, Турция, Израел, Германия - негласно, и още ще се присъединяват, светът е уморен от войни, не говорим за Ю. Америка и Африка, Азия - която тайно се радва, не гласно, защото там са бази на САЩ.Остават бившите колониални д-ви САЩ, Франция и Англия.Това са държавите сеещи тероризъм, подкрепящи ги две - три държави арабски д-ви, заради петролаНищо добро не ги чака САЩ, Франция "бежанци от Де Гол" и АНглия "Брекзит" - зависима от храна, петрол, газ - островче.

58

Мдаа

преди 5 години

Не може Израел да търпи с години да бъде нападан от терористи Сирия, Ливан -южна част, палестинци - САЩ им спря финансирането, Иран, Кувейт и Саудитите, Трябва да се гарантира сигурност на Израел.Ще ме нападнете, че Израел е окупатор, но това са реалностите.Християните в Ливан бяха спасени от израелците.Израел направи тотална групост с ИЛ 20, защото Русия за разлика от САЩ винаги спазват обещанията си и пазят съюзите.Израел трябваше да действат "степ бай степ".А не да злоупотребяват с Руси

57

Мда

преди 5 години

Прав е: ognyanzГоляма новина и надежда за мир.Въпросът е, че действително след урегулирането на Сирия трябва да се даде ясен сигнал,към Ю. Ливан групировки да не нападат Израел, след което Иран да прекъсне с желанието за унищожаване на Израел и от негова територия да не се прехвърлят оръжия.Мир не се постига със Сирия и Иран - там цял свят ще берат ядове.Твърда позиция към Саудитите и Кувейт - да прекъснат финансирането на групировки.Което е против интересите на САЩ, трябва да има мир.

56

ognyanz

преди 5 години

Голямата новина е договорената демилитаризирана зона в Идлиб между Турция и Русия. Там се готвеше голямата провокация с химическо оръжие. По руската телевизия даже показаха клип, заснет със скрита камера, как "белите каски" се готвят за имитация на обстрел с химически боеприпаси. А сега,като няма военни действия, накъде?

55

Анонимен

преди 5 години

Ако руснаците не беха прости , щеха ли да седнат 16 човека в Ил-20 и да се набутат пред сирийската ракета, точно когато тя лети към израелски Ф-16, който минава наблизо?

54

Анонимен

преди 5 години

Ако евреите не бяха се набутали най-подло и арогантно да бомбардират Латакия, щеше ли да бъде изстреляна въпросната ракета? И ако нямаше да бъде изстреляна, щеше ли да свали самолета? Е, кой е виновен тогава?

53

Сатан АТО

преди 5 години

Хайде сега, Рашка-говняшка ще обяви и Израел за провалена държава, защото *** руски военни сами се простреляха в бедрото.... Нали не си въобразявате, че там нещо зависи от сирийците? Просто иванушките са прости като Г-зове. Смешни и жалки сте бе, го вняшки!

52

:):)

преди 5 години

много пишман спецове бе, стар бил самолета, ами американското му братчв Орион на логхиййт знаете ли кога му е роцденната година....1962 ра. Факт.

51

до хм

преди 5 години

нещо си подочул за ПВо и системи свой чужд, само че русия няма да даде своите кодове за системата на сирия . Това е все едно да си разградиш доброволно двора...чел си само че от списание Криле и Пан бг

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 56Ти трябва да си много интелигентен, и твоята техника да е много по-добра от руската. Разкажи ни нещо за нея, не се стеснявай.

49

Анонимен

преди 5 години

"Що за летящ ковчег е тази развалина от 1972 г. която уж е конкуренция на Ауакс,няма никаква,дори пасивна защата."Това е нормален поддържан самолет. Всеки поддържан самолет може да лети. Без значение от коя година е. И е абсолютна глупост казаното "конкуренция на Ауакс", никой не твърди, че е такава конкуренция. Но пък за определени нужди, върши прекрасна работа.Между другото, разгледай Бериев А-50 или А-100. И го сравни с този, сваленият. И с Ауакс.

48

Анонимен

преди 5 години

Въпреки хиперагресивната руска пропаганда,на всички що годе интелигентни хора им е ясно че руската техника силна издиша.Що за летящ ковчег е тази развалина от 1972 г. която уж е конкуренция на Ауакс,няма никаква,дори пасивна защата.Няма систама за разпознаване "свой-чужд" та поне руските ракети да ги щадят.В тази война руснаците излагат на показ цялата си авиационна мощ,сирийската кампания е рекламна за руската армия,а вижте им Ауакса-дърто,допотопно тенеке.И СУ 57 се оказа пълен фалш и С400

47

Анонимен

преди 5 години

Истински богатите евреи си живеят в САЩ и Русия и от време на време си обикалят и по Израел на почивки и на "културно-развлекателни" мероприятия. Нищо, че еврейската култура е много ниска, почти никаква. Например археолозите като ровят там, не откриват нищо еврейск. Всичко друго откриват, но не и еврейски неща.

46

Анонимен

преди 5 години

"А факта, че са арестувани всички военнослужещи от СА, които са в състава на дивизиона, изстрелял ракетата говори, че май не са виновни израелците."----На всички е известно, че Израел дава пари и оръжие на бунтовниците в Сирия и то на различни от тях, които дори са във вражда едни с други. Т.нар. "шестдневна война" също се печели с изключително много шпионаж и диверсионна дейност.Нищо не пречи разузнаването на Израел да е платило и за тая ракета. Следователно, защо да не ги арестуват?