116

Блажен

преди 5 години

Жалко че и Метро си тръгва от България. Накрая само вафлите ментетеа ще ядем.

115

Потребител

преди 5 години

Лоши са веригите. Много. Ако не започнат да продават с 20 процента загуба предлагам да ги бойкотираме. Да им дойде акъла.

114

Анонимен

преди 5 години

Що не кажат на Гинка да продава тока без печалба??

113

Анонимен

преди 5 години

И сега какво? Да очакваме скоро реклама - "Тази седмица в Била-хляб нарязан на супер цена от 45ст."06525

112

Застраховател

преди 5 години

Абе хора 10-20ст.ли ще ви съборят?Това 4-5л.на месец.Но за цигари и алкохол давате всеки ден двойно.

111

Ал Пачаври

преди 5 години

България е страна с ограничено потребление.Не може в един град с 40-50пил.да продаваш толкова хляб всеки ден,за да са ниски цените.Няма как да взимаш 1500 на месец а всичко да е с цени от преди 10г.

110

Анонимен

преди 5 години

а може ли на нареди и на Лукойл същото?

109

представяте ли си

преди 5 години

подобно нещо да се случи в европейска страна,не,нали,но на богоизбрания българин вичко трябва да му е без пари,той не бива да бъде тревожен за нищо,управляващите го галятс перце,за какво му е да протестира,ами ако дойдат други,дето ще го накарат да работи и да плаща,добре са си направили сметката,казвам го за тези дето все обвиняват народът,че бил заспал,че бил овчедушен,не не е тарикат е,знае си интереса,а това е съвсем друго нещо

108

месара

преди 5 години

Каквото и да е увеличение на хляба и всички останали храни е ок, щом хората не отидоха на протеста. Герб е най-доброто, което можем и заслужаваме. Продалжаваме нататък. Който оцелее - оцелее.

107

шматка

преди 5 години

Добре за хляба житото е виновноЯ министЪра да ми обясни защо цените на ВСИЧКИ хр. стоки хвръкнаха нагоре и то при вързан курс на лев/евро.Съгласен съм ако се вдигат цените на услугите защото там изоставаме доста но на стоките.Масово имаме стоки които са по скъпи от техни аналози на запад.Нека министъра обясни тази аномалияНай ниска себестойност на трудаНай ниски данъциНай ниски наеми....Най високи цени

106

Анонимен

преди 5 години

Ако не вземат ДДС от хляба, от какво ще вземат? От продажба на самолети и майбаси.

105

Пенсионерка

преди 5 години

Човек като чете глупостите на червените тpoлoвe ще си каже, че българина оцелява единствено, защото може да си купи хляб.

104

до икономист

преди 5 години

И като никой не знае как стоят нещата ти от къде знаеш, че има нещо нередно? Допир значи директен достъп до резултатите от аналитична лаборатория.Изясни ли ти се малко?

103

Анонимен

преди 5 години

Като не се дигне цената на хляба. Ще се увеличи количеството на подобрите в брашното. И така става двойният стандарт в продукта.

102

Анонимен

преди 5 години

Цените не са високи ... Заплатите са ниски.

101

Анонимен

преди 5 години

До икономистНе всички са продажни и гадни.

100

Анонимен

преди 5 години

Братята Българи никога не са подкрепяли родното, зщаото родното никога не е ставало за нищо ... Или ако е ставало за нещо, аз не помня. Когато някой ми каже "български какавал" ... Абе приятел, ям пармезан за 80 лева килото, какъв български кашкавал ...

99

икономист

преди 5 години

До до икономистДърт *** е баба ти! Като имаш "допир"(каквото и да означава това), можеш ли да ми кажеш, кой нормален бизнесмен ще оповести свободно печалбата си? Ти за двойно счетоводство не си ли чувал? Сигурен съм, че има безброй начини да скрият реалните добиви от тон. А както знаем у нас контролните органи не си вършат добре работата, което допълнително ги улеснява. На хартия са напълно изрядни, но иначе никой не знае как стоят нещата.

98

Анонимен

преди 5 години

Принципно хляба се прави от брашно а в този по веригите и масовите магазини съдържанието на брашното е колкото да не е без хич а даже може и въобще да не присъства.Така че и днешните цени са повече от високи !

97

1

преди 5 години

какви са тези глупости бе, хората само хляб ли ядът? Какво като хляба не се вдигне с 0,20 ст. например а всичко останало скочи с по лев отгоре, ако не и повече. Див популизъм си е това, не вдигайте хляба на хората, ама то хората са си за бой, накрая ще ядът само хляб и сол и то ако солта не е поскъпнала. Простотия след простотия.