76

Анонимен

преди 5 години

Те кулите паднаха отвътре, ама арматурата се разтопи от избухналото гориво...докато двата дежурни F -18 за Ню Йорк не можаха да реагират, сигурно защото са били пияни като казаци...и то при условие че имаше 20 минути време от първия удар...пожарната на града не разпънаха възглавници а гледаха разбитите трупове на скачащите...Едно вертолетче сновеше във въздуха безцелно...та пак кажи за руснаците компетентото си мнение ***.Ако пък беше руска атака щяха да празнуват 9.09. янките:)

75

РККА

преди 5 години

До Русофил E вас талибаните ви стрелят с прашки *** не мучиш кога ви теглят калъча,те кулите паднаха отвътре ,ама аз не злобях жалък си феса по ти мяза...и през 41/ва пак мучахте ама....уф аман

74

Русофил

преди 5 години

Старите трошки трябваше отдавна да се бракуват. Жалко за момчетата иначе сирийците са свършили добра работа. Стари самальоти, самолетоносач с дърва и това ми било амия. Таашак. Засрамете се мужици.

73

Анонимен

преди 5 години

" Чакайте ответните действия, ватенки. "А ти си вземи дозата , дрогарче .Грешката е на Путин , че се е договарялза най-различни неща и сега някойтрябва да опере пешкира .

72

Анонимен

преди 5 години

Накрая на руснаците ще им писне и ще стане лошо много

71

Ели

преди 5 години

До : hypocritical bastard,Благодаря Ви!Прав сте, все си мисля, че трябва да се мисли, преди да се действа.Виждам изход в преговори, да не се действа под въздействието на емоциите.До : съфорумците, разбрахме за ватенки и ***, израелци и т.н., или дайде смислено обяснение на случващото се, или си ползвайте дъмбелите 5 серии по 20.

70

Анонимен

преди 5 години

Русия има лостове за влияние на Иран, за гаранция на интересите на Исраел. Хизбула е зависима от Иран.Други сили в Исраел пренатягат нещата, и както върви дипломатичната игра, скоро може и определени висши израелски военни, да се окажат заговорници, подобно на развитието в Турция. Руски евреи е интересно явление в Исраел. Той е първо еврей, после руски, обаче евроатлантик не е бил и няма да бъде. Значи в напрегната ситуация, е ясно какво ще прави. А ситуацията е напрегната до сериозен предел.

69

Анонимен

преди 5 години

Руски военен разузнавателен самолет с радиоелектронно и локационно оборудване на рутинна мисия в ясно какво прави там.Към момента на събитието, не е било ясно кои са другите 4 изтребителя и те какво правят там. Операцията е планирана до секундата, и подсигурена от Френската фрегата. Под наблюдението на останалите присъстващи ВМС в региона. И ако за операторите на С 200 е имало съмнения, чии са Ф16, за останалите "наблюдатели", ситуацията е била ясна. а с чужда пита помен да правиш си е клеймо.

68

hypocritical bastard

преди 5 години

Ели - РФ по силата на договор от 1994-та трябва по всякакъв начин да гарантира териториалната цялост на Украйна в замяна на разоръжаването на 3-тата по това време ядрена сила в света . Мислиш ли че договорът е спазен ? Уговорката м-у РФ и Израел е да не се пречи на евреите да се зщитят от Хизбула(Иран) , нееднократно декларирали на висок глас че цел номер 1 е унищожаването на тази държава . Дефакто обаче Русия осигурява ПВО и логистика на сирийската армия , която пък дефакто е 90% Хизбула

67

hypocritical bastard

преди 5 години

разчетите на сирийските ЗРК със сигурност поне частично включват и руски "съветници" . Лично аз не се съмнявам че случая е провокация от страна на Израел , което не обяснава какво прави руският самолет там . Както и да е , който трябва ще си направи правилните изводи

66

Анонимен

преди 5 години

Превъзходна операция на Израел! Чакайте ответните действия, ватенки.

65

До ЕЛИ

преди 5 години

Естествено че ще ги разбереш, само се отстрани от идеята, че са действали случайно или са глупави, и всичко ще си дойде на мястото. Защо малкия, да не разпали конфликт между големите, още повече ако има свой интереси.Лесно налиташ на бой, когато имаш по голям брат.Ще поживеем ще видим.Прави впечатление, че на големия брат, му писна да има хрантутници побойници, и си разваля отношенията с някой от тях. Дали това не е идеята на Исраел. Да се подставят под новия силен в региона.Ще разберем.

64

Анонимен

преди 5 години

И аз виждам само опит на руснаците да вменяват вина. Факт е, че техните съюзници - сирийците са стреляли по нещо и са им свалили самолета. Тях да питат що така. Или може би казват сирийци, но в действителност руснаци са били тея, дето са работили с техниката.А това, че тоя ***, Шойгу се е обаждал да плаче на евреите, още повече прави нещата патетични.

63

Ели

преди 5 години

Не може в зона на военни действия, да отиваш светкавично да атакуваш цели.При наличие, че една грешна стъпка и става непоправимото.Не можеха ли да изчакат, сириъзли?Знаят траекторията, знаят обстановката и терена!Не са вчерашни!Отлична операция "Опера" реакторите в Ирак при Хюсейн, влезе в учебниците по военна история. А да не говоря за "дяволският късмет по-късно".Но може, когато имаш договорености да ги нарушаваш.Има правила на играта!

62

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън ярина! Путин ще се прави на много лош и накрая ще подвие опашка! Това е Израел, не е Украйна.

61

шматка

преди 5 години

До 61Да но Путин каза от Унгария че Израел НЕ Е свалил самолета.Талкуването го оставям на теб

60

Ели

преди 5 години

Абсолютна диващина от страна на Израел.Абсолютна!И то в зона, в която знаеш, че нервите са опънати докрай.Отчитайки професионализма на Израел, едно нещо може би оказва влияние, не са свикнали да работят съвместно, в екип.Да оставиш 20-30 секунди за реакция, си е просто....Без коментар!

59

Ели

преди 5 години

Опитвам се да разбера Израел?!Имат договореност с Русия, има опасност, при толкова струпани военни на толкова малко място - САЩ, Ф-я, А-я, Р-я, С-я:Нервите са опънати докрай.Траекторията на руския ИЛ - 20 е известна на Израел, Сирия, Русия.Изр имат навика да летят ниско, Иран и реакторите.Получили инфо, че има оръжия в Латакия - Сирия и го бомбардират.А знаят за ИЛ-20. ПВО ги разпознава като чужд Ф16.Предупредили са ги 20-30 секунди преди това!Време за реакция 20-30 с.Нямам думи!

58

Анонимен

преди 5 години

Исраел ще го отнесат и за френската фрегата ми се струва. Тези провокации нямат друга полза, освен да развързват ръцете на Кремъл. Не си научиха урока. Турците свалиха Руски самолет в резултат падна Алепо. Сега може би ще паднат Голанските възвишения. НАТО не е единен по отношение война с Русия, и да я започне не смее. Ще правят пакости, докато системно, Русия се връща като фактор в Близкия изток и Африка. Ролите отдавна са раздадени, доиграва се сценария, а на виждащите, изхода е ясен.

57

Второто АЗ

преди 5 години

Ако аз бях Путин, директно щях да унищожа кошера на стършелите наречен Израел! Целият свят би ми благодарил!!