9

Питанчев

преди 5 години

А сега се запитайте от къде дрипав рошав ***** има 5-7 000 долара за да си плати пътя ? Продал е колибата си в гората или е брал банани докато си ги заработи ? С честен труд и то в Африка ще са нужни поне 10 години здраво бачкане за да ги спестиш. А всички идващи са млади .А сега реалноста - въоръжени грабежи, убийства , кражби, търговия с наркотици .......... и така нужните долари са ти в джоба .За няколко месеца. Хвърляш паспорта, сменяш си името , лъжеш .... и ето те Емигрант в Европа .

8

Евроатлантик

преди 5 години

Баба Меркел ги чака,да отиват в Дойчлан,тя на границата ще ги посрещне с кроасанчета.И селфита взаимно ще си направят.

7

За Русия съм

преди 5 години

Има един,психясал на частното цру,та въпросният психо,каза в Европа трябва да има война,има го в ютюб.затова трябва да сме с Русия.Другото е вятър,демонокрация

6

Анонимен

преди 5 години

Наливат се милиарди задкулисно от НПО-та за тия неграмотници само да стигнат и да ни вие си знаете когато излезе на улицата освирепял с мачете.

5

Анонимен

преди 5 години

Живее му се,ама повече му се коля е така за разнообразие и от скука докато чака ходжата пред джамията.

4

Анонимен

преди 5 години

Истина е че на една определена част им спонсорират пътуванията.Направиха разследване на едно определени мигранти който се отличаваха от другите по две неща бяха фъкани с пари и имаха един и същ последен модел таблети, който се оказаха пълни със снимки на убийства на Идил.И кой мислите излезе- Саудитска Арабия третия най-голям американски сателит Саудитска Арабия.

3

Калибър 47 ном Ак

преди 5 години

Да питам,това човеци ли са на снимката,не виждам такива

2

GERBer

преди 5 години

българия е пуста! елате тук. поне 4милиона можем да настаним без и една къща да построим!

1

Victimized

преди 5 години

Така представена статията, кара хиляди хора да си градят надеждите върху факта, че повечето африканци нямат такива пари в наличност. А ако ги имат, остава въпроса на къде са тръгнали и могат ли да кажат на къде да се ориентираме за да се насочим на там.Другото е евентуално някой да им спонсорира пътуванията, но няма да го споменавам, че като му напишеш името и веднага изникват армия от *** да говорят за Путин.