22

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия иска да си го начука сама да им върне островите. Само че в една война пак ще трябва да ги превзема. Излишно е. Това е компенсация за порт "АРТУР" изгубен във войната 1905 година.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе хора я се съвземете!! Всяка държава се е образувала на гърба на друга или народ забравен вече

20

Анонимен

преди 5 години

До 19 и 21Така пише в руската история. Нямаше да ви наричат русофили-предатели, ако не цитирате руската история, която е написана специално за вас.Нали наскоро ви казаха, че съвеЦката армия ви е спасила евреите, а писмеността им отишла при тях от северомакедонските земи !

19

Анонимен

преди 5 години

До 22Така пише в руската история. Нямаше да ви наричат русофили-предатели, ако не цитирате руската история, която е написана специално за вас.Нали наскоро ви казаха, че съвеЦката армия ви е спасила евреите, а писмеността им отишла при тях от северомакедонските земи !

18

Анонимен

преди 5 години

Хахах, преди три години руснеците направиха нова военна база на Курилите, самураите за връщане се размечтали...

17

Анонимен

преди 5 години

Когато руснаците са превзели град Казан, той от повече от 300 години не е бил столица на Волжска България, а е бил главен град на татарсия хаганат. Волжска България е нападната и унищожена с неописуема жестокост през 1237-8 гг от Бату - внук на Чингисхан. Волжските българи се бият храбро срещу ордите на Бату, но биват ликвидирани и асимилирани от монголо-татарите.

16

Анонимен

преди 5 години

Когато руснаците са взели Вложка България, там от няколко века не е имало вложки българи. Териториите са били собственост на татарсия хаганат. Наистина, учете история, драги русофоби, че иначе е смешно и жалко ;))) Или поне се научете да ползвате гугъл, че е трагично... ;)))

15

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 14Откога научи за "нашата Волжка България", бе ***! Аз имам поне петима приятели - казански татари, все изтъкнати учени, единият беше ректор на...Великолепни хора, интелигентни и гостоприемни. Между тях и руснаците няма никакви противоречия и приказки един срещу друг. За разлика от някои евреи. Някои! В Татарстан са най-технологичните заводи, строят от Ту-160 до малките опасни ракетни катери клас "Буян".газови турбини, хеликоптери и двигатели за тях, КАМАЗ, фармацевтика.

14

продължние на 15

преди 5 години

..има вулкан, който бълва пари от чист рений и е единственото място в света, където става това. А реният е много ценен и скъп и една несложна инсталация за кондензация на тези пари ще носи много пари (money). Том са и единствените два дълбоководни протока към Охотско море. Да пуснат американците там? Нивга!

13

Бонобо

преди 5 години

Сигурността на Русия се крепи на три К - Калининград, Крим и Курилите. Никога няма да дадат някое от тези К! Курилите стават късно японски - джапките са лоши мореплаватели, а след като завземат Курилите, фактически ликвидират местното население - айните. След ВСВ Русия взема всички острови от Камчатка до Хокайдо. Като законна военна плячка по Сан-францисканския мирен договор, който СССР ...не подписва. Няма да ги върне, защото така Охотско море остава вътрешно руско море. И защото на о.Итуруп

12

Анонимен

преди 5 години

До 11Нашата Волжка България също е заграбена с неописуема жестокост от "московеца" (Русия) !Българи, учете си ИСТОРИЯТА !Така ви завеща Паисий Хилендарски.Не слушайте русофилите, те са ин витро заченати недоносчета на "вечната дружба" !

11

Анонимен

преди 5 години

Макар че харесвам донякъде руснаците като народ каквото и да си говорим и вън от историческия ни дълг към тях, Русия е единствената страна която си запази колониалната империя.Нищо на изток от Урал, на юг от Волга и север от южната граница на автономна република ако и никога преди 18 век не е било руско.За курилските острови дали Япония ще си ги върне не, дали са изконна руска територия естествено че не, колкото Камерун е изконна немска територия.

10

Жужу продава рассия

преди 5 години

Ако Сталин беше. жив щеше да го разстреля...Мдаа

9

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно всички народи ще се освободят от руско владичество и всики ще си възвърне заграбените територии от империята на злото !

8

Анонимен

преди 5 години

никога руснаците няма да ги върнат на самурайте защото веднага американците ще си направят военна база под носа на руснаците.

7

Анонимен

преди 5 години

този спор е като разговор между глухонеми

6

Анонимен

преди 5 години

Ами да направят референдум и народът да си каже думата!

5

Анонимен

преди 5 години

Много са скромни японците. Преди искаха жизнено пространство половин Китай и целия Тихи океан. Сега се излагат за 4 келяви острова. По-добре да си мълчат на своите келяви и земетръсни и цунамни острови. Тесничко им е, но да обвиняват имератора си. Само *** могат да построят ядрена централа на брега на океана, като Фукушима.

4

Анонимен

преди 5 години

Самураите измряха,няма го тоя дух вече така че ще трябва да почакат доста годинки ако изобщо някога си ги върнат.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2 Япония може да си върне островите - въпрос на време !