17

Гoшу

преди 5 години

Абе, Днес-а, пуснете малко повече буквички, че човек не може да си изкаже мисълта с толкова малко. Тук да не е Twitter? Та да си продължа разказа. Та този поляк съм го виждал и прясно напикан, с мокри панталони, ама това не му пречеше да е нон-стоп пиян, както и другите от групата му. Аз там и с руснаци и с украинци съм пил, ама такова чудо на чудесата като поляците не бях виждал :))) Руснаците лепят една водна чаша водка и заспиват на масата, ама не се *** и напикават

16

Гoшу

преди 5 години

Поляците са много сериозни играчи в това поле. Като живеех в Мадрид в едно паркче кибичеха група поляци денонощно на две пейки. Не съм ги видял никога да ядат, ама бяха перманентно пияни по всяко време на деня и нощта. Откъде взимаха пари беше голяма мистерия. Вярно, че пиеха вино от 25 цента, ама пак. Имаше един образ, дето не можеш го доближи на по-малко от 10 метра. Не се беше къпал сигурно година. Панталонът му беше отпред с петна от пикня, а отзад му беше кафяв.

15

Анонимен

преди 5 години

Лех Валенса?

14

Сашо

преди 5 години

Тая "Новина" е от поне 6-7 години и е пускана в 24657642 сайта. Днес.бг сега ли чак се сетихте и вие да ни "уведомите"

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен13Е ти бе.Ти си руснака. Сам се обади.

12

СатаНАТО

преди 5 години

Тая новина я пускат през 7-8 години, аз вече за трети път през живота си я чета. Другата е, че пиян поляк си отрязал главата с моторна резачка. И то за да не остане по-назад от събутилника си, който преди това за майтап си отрязал крака със същата резачка... Такава им е умствената настройка на руснаците и такива новини измислят.

11

Анонимен

преди 5 години

Къв тоя пиян Господ?

10

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство , че пияния Господ го пази!

9

Анонимен

преди 5 години

До Ментой охранителят е "трениран"като свършат местата в изртезвителя ги карат в моргата направо, един студен сеанс и си бега

8

Беселина

преди 5 години

Човека за малко да умре от ишиас, вие се смеете тука!... :-)

7

един

преди 5 години

А имате ли препратка към полска медия? Че нещо не вярвам на руските медии..

6

анонимен

преди 5 години

Това не е истина поляците не пият аз пиян поляк още не съм виждал те пият ябълков сок и "хербатка"това е безалкохлно питие.

5

vlady

преди 5 години

Браво на полския професионален пианист със сериозни успехи в алкохолната подготовка. Заслужава да бъде удостоен с високото звание "Горький пропойца". В Полша има голям брой класни професионалисти майстори на чашката със сериозни постижения на професионално ниво като дисидентът и бивш президент Валенса, удостоен с високото звание "Горький пропойца" и уволнен от корабостроителницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа.

4

Анонимен

преди 5 години

Късмет е чзкарал, че не са го намерели заранта замръзнал в хладилника. А доктора, аз бих го спукал от съдене!

3

Анонимен

преди 5 години

Е, на това му се вика да се напиеш до смърт! Ужас!

2

Анонимен

преди 5 години

Обадил се е след като се е насрал защото е станало мигновено.Ситуацията пак е отиваме на купон.Въпросния е бил така спиртосан, че и след милиард години ще възкръсне, а хората от бъдещето ще го вземат за възкръснала египетска мумия.

1

Мен

преди 5 години

Охранителя кога се е обадил - преди или след като се е насрал?