48

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ФРАНЦИЯ ЗАСЛРУЖЕНО СИ ПОЛУЧАВА МИГРАНТИТЕ ОТ АФРИКА.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ПО-ДОБРЕ!

47

Анонимен

преди 5 години

sega nie sme im novite kolonii??

46

Анонимен

преди 5 години

Още не отворили архивите,надявали се да узнаят,а сякаш повече знаят за този случай,че чак повече от Шарл дьо Гол подписал споразумението за Алжир с ФНО след като от 57 г.до 62 г. са 5 год. е възможно лицето да е осъдено от съд за туй време и освободено след това споразумение като не е било важен активист в организирането на гражданска война,други са я водели реално и то между себе си как да се организират към кого да бъдат.

45

Анонимен

преди 5 години

само едно не ми е ясно - зор, зор за независимост, сега се чудят алжирците как да идат във франция ?

44

Анонимен

преди 5 години

Льо ПЕН е един гаден комунист!

43

69161

преди 5 години

Този човек, който е убит, е чист французин, не се заблуждавайте. Има много французи, родени в колониален Алжир по това време - наричат ги на френски "черен крак (la pie noir)", което хич не е хубаво, но така ги различават от тези родени във Франция. Франция си заслужава съдбата сега, защото беше гадна колониална държава, която не си поплюваше в Африка. Така ,че всеки трябва да си плаща за грешките. Белгия също.

42

Крис

преди 5 години

Те сега им го връщат тъпкано ...терористични актове в сърцето на франсетата и т.н. Връща им се всичкото издевателство на квадрат! Те сега 3-то поколение френски алжирци ще ги оправят там!

41

СС

преди 5 години

До ТаняТанче ти за тях не се тревожи те знаят да оцеляват и в най тежките условия, по скоро помисли къде ще се завреш ако излезе че не си права, защото в това ще се състои твоето предизвикателство.

40

Анонимен

преди 5 години

А защо им дадоха независимост на мънгяните и дали им направиха добро? Погледнете мънгянските държави и ще си отговорите...

39

SS

преди 5 години

"Нима е възможно тази стара демокрация с нейните ценности да извърши подобни неща, алжирците си измислят."А така виждате ли сега къде са основите на "Шарли Ебдо" и "Батаклан". Обаче преди 77 - 78 години никой не е викал ли суи Шарли когато французите са клали алжирци по мазетата, тогава всичко е било на ред, а сега оле мале. И от мен да знаете тая работа хич не и се вижда края, тепърва очаквайте развитие на сирииския тероризъм.

38

Анонимен

преди 5 години

Но ако Хитлер беше успял, щеше. Да е по-хубаво всичко, нали?

37

тъп историк

преди 5 години

Историята се пише от победителите за да изглежда клането на хора лицеприятно. А да и историята от време навреме, се пренаписва, щот няма вечни победители, а само вечни гробища.

36

СМЯХ

преди 5 години

До ТаняТАКА КАЗВАХА И ШВЕДИТЕ,НЕМЦИТЕ ВЕДНАЖ,ФРАНСЕТАТА И НЕМЦИТЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ И КАКВО СТАНА ,ВСИЧКИ ПОЛУЧИХА ПО ЕДИН РИТНИК В *** ОТ РУСКАТА МЕЧКА....И СЕГА ЩЕ Е ТАКА...!!НАЛИ ЗНАЕШ-НЯМА РУСИЯ ,НЯМА СВЯТ....ТОЧКА

35

Анонимен

преди 5 години

VINAGI FRANSETATA SA BILI VARVARI,A KOGATO SARKOZI ZAPOVYADA DA BADAT BOMBARDIRANI GRADOVETE NA LIBIA,SARKOZI BESHE VZEL MILIONI DOLARI OT KADAFI I ZA DA NE GI VARNE ZAPOVYADA DA BADE UBIT.

34

Таня

преди 5 години

А в Рсия кълониализма още си същесвува. Но съвсем скоро последнйта империалистическа държава предстои 8а се сгромоляса и разпадне от глад и мизерия.

33

Гост+

преди 5 години

"англичани които са донесли по-добър живот и прогрес" - ти попитай инийците какво ще ти кажат по този въпрос. Западноевропейската колонизация безспорно е срамно петно в паметта на лицемерите

32

Наблюдател

преди 5 години

Лебропедите, порицавате Франция, а к'во ще кажете за турския геножид над арменците? Как така той не е интересен за вас?Не че извинявам французите - те са си известни лaйнapи навсякъде по колониите си, за разлика по neдepaлитe-англичани които са донесли по-добър живот и прогрес.

31

Анонимен

преди 5 години

Да съдят Франция. Да им изплаща обезщетения и лихви със задна дата.

30

Дядо Ви

преди 5 години

И за Сирия дават акъл, понеже и там са с...и франсетата след ПСВ. Тия западните демокрции са избили не милиони ами милярди, като сметнем и робите.

29

Анонимен

преди 5 години

Така са действали френските служби...........................насилие и убийства.