873

Esprito

преди 5 години

Neka povikat horata...da ne sa pokoinici?!

872

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия охранени "батки"? Кой го поръча това смехотворно нещо?

871

Kostadink@

преди 5 години

Съгласна съм напълно с мнението на "Няма как". По друг начин няма да се справим сами.

870

Няма как.

преди 5 години

Българи на протест за промяна в модела на управление,,Българите са неспособни да се управляват сами !30-год.доказателства.Бългъри от чужбина?И такива уж имахме по време на царчето ,,ни"Масонски трансджендери представени като месии,а на практика шуробаджанащината и кражбите в мултимилиони отвориха нови измерения.Единственият шанс за България е да бъде забранено бългърин да заема ръководен пост.В гена ни е заложено докопаме ли се до подобна позиция да ни пада пердето

869

До 899

преди 5 години

Write in bulgarian language.This is Bulgaria....ръй'ш ли ?Не се дръж,все едно си ми слязъл от черния cia джип в някой холивудски екшън.Идвате,копувате си къщи и живеете тук...няма лошо.Научите елементарен бългърски и показвайте някаква благодарност към хората които всеки ден ви помагат и незнайно за мен ви и толерират.

868

Анонимен

преди 5 години

Абре май без кютек по БКПто няма да мине! Его на в Румъния имаше кютек и щто годе нещата вървят малко пк добре от при нас. Колкото по бързо изринем това БКП толкова по бързо ще се оправим.

867

Анонимен

преди 5 години

Стига са ни насъсквали едни су другиВсички партии след 89 та са партии на грабежа.ревизия и съд

866

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам нищо лошо и неразумно в тези искания.сигурен съм че всеки след 2 ракии псува и иска същото

865

50

преди 5 години

Ако управляващите си мислят,че протестът ще затихне от само себе си жестоко се лъжат!Тези хора няма да се откажат,а имат намерение според мен да се разширяват и да стават още по-агресивни!Имат опита на Костов и Михайлова,които свалиха Виденов с насилие.А може и да греша.

864

Проф. Цанков

преди 5 години

ЧАМАДАН, ВАКЗАЛ МАСКВА!

863

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 5 години

ДНЕС БГ с тази статия вие се определихте против българите и България. Вие защитавате интересите на Делян Пеевски, Бойко Борисов и Ахемед Доган. Пожелавам ви на поръчителите и авторите да си купите най-хубавите дървени костюми.

862

Анонимен

преди 5 години

до 867 не е точно така. Когато има управителен съвет и главният акционер не държи контролният пакет, той може да си измие ръцете с колективното решение. Същата рабоат с минстерският съвет - той си измива ръцете с народното събрание. Там където има колективни органи не може да има осъдени, освен ако много ясно не са диференцирани правата и задълженията на всекиго.

861

Анонимен

преди 5 години

до 875 - като нямате личности - къде сте тръгнали?

860

Анонимен

преди 5 години

до 878 - това е една голяма ЛЪЖА. в момента има преференции. Ето сега Манолев бе избран от 6 номер с префеннция, а вие не го одобрихте. същевременно преференциите избутаха Цачева страшно назад, показаха неодобрението към нея. Друг е въпросът, че Бойко не се съобрази с това неодоброние, но хората има право на личен избор. А партиите няма как да се разтутя. ако приложим чисто мажоритарен вот ще се напълни с Ивани, Преслави, и Азисов-ци, които нищо не разбират нито от здравеопазване или от МОН.

859

Анонимен

преди 5 години

до 882 - уж не сте с БКП, а идеите ви - комунистически:разстрел на журналисти и одържавяване на частният сектор; революции бълнувате. личи си закваската от БКП сред нас има и хора от БСП, например Ангел тодоров, който стана причина Герб да пита дали хората в Шарково не получават указания то К.нинова.

858

Анонимен

преди 5 години

Обяснеет ми разликата между тези протестъри и Марешки?

857

Анонимен

преди 5 години

сега да отговоря нещо, което друг е писал -не знам дали има подкупе, ама че са лу-м-пени се вижда с просто око. Нито идеи, нито лидери има, нито нищо, само някаква хора които викат, бутат и се ръгат бандитска история.

856

Анонимен

преди 5 години

Започва се !ГЕРБЕРАСИТЕ всички дружно с тиквата под ръка и в пандиза!

855

БСП не е опозиция

преди 5 години

Къде беше опозицията на протеста?Нинова разбра, че ще има протест и внезапно командирова БСП-рите по села и паланки. Защото не са опозиция. Нинова само чете прокламации от трибуната, прави събори на Бузлуджа и внася бутафорни вотове на недоверие, които знае, че няма да минат, защото нямат брой гласове. БСП са заедно с ГЕРБ. БСП лъже народа.БСП НЕ СА ОПОЗИЦИЯ! Да се разпускат.

854

Iceblast88

преди 5 години

До 884Добре, последен опит - Къде са ти доказателствата, че всички хора излезли вчера на протести са подкупени? Ако имаш такива доказателства защо не си ги предал на Цацаров (нали е ваш човек и без това)? Като ще обвиняваш хората в нещо, то поне си набави доказателства, а не просто да си плямпаш. За твое огромно съжаление комунизма си отива и няма как да обвиняваш и разстрелваш хора без доказателства и присъда!