25

Мен

преди 5 години

Кога целта на политиката е била прозрачност?

24

Анонимен

преди 5 години

Този Мария Габриел е най-тъпият от всички! И най-грозният!

23

Анонимен

преди 5 години

Госпожа Гаргамел беше уредена на поста с активното лобиране и натиск от кума си Жозеф Дол -шеф на Европейската народна партия . А нашата Тиква , както знаем, като му каже нещо "началника" козирува и изпълнява.

22

Анонимен

преди 5 години

Тая, като всички назначени по феминистка линия, си е типична герберска калинка. Вдигнала е някъде краката, разтворила е другаде бузи, лапнала е някъде в тъмното нещо и сега е експерт... Представлява интересите на България и Българите някъде там, където се организира ограбването им... Вие, драги, все още българи, сте мазохисти за да търпите такива п*а*ч*и да ви представят където и да е. тая няма да и дадат да сервира дори в някоя свелска кръчма. Най много да я засилят в кухнята да мие чиниите...

21

Анонимен

преди 5 години

Тази не е много умна май. Габриел имам в предвид. Никой на запад не слуша нашите творци, поети, писатели и певци. Няма от какво да им се защитават правата там. Обаче нашите торент - любители си слушат чужди песни безплатно. Както и филми де. Ако си плащат, това означава директен износ на капитали за нещо, което е свръх преоценено. Особено за българските условия. За лице на България може и да става(ако се разправя с 65 годишни мъже), но за държавник не.

20

Анонимен

преди 5 години

22 - Стига се прави на нещо повече от другите. Ти си израстнал в панелка или в мухлясала селска къщата ... Не си многопо-добре от хората, с които се подиграваш. И всеки има право, да си кръщава децата, както си желае.

19

мара-дигиталната

преди 5 години

таз година цифрови, а догодина и дигитални!

18

б линка

преди 5 години

в ЕСССР, другари, цифровизираме дигитализацията и дигитализираме цифровизацията, не може да ни стигнете!!

17

до 19ти

преди 5 години

Гус'н. Плоскочелков, тая злобна пираня ли защитаваш или и ти си с две лични имена? А може би, обитаваш "mobile home" може да е тясно малко, но девойките са страшни от "trailer park"а, нали?

16

анонимен

преди 5 години

МАЛЕ ЧЕ ГРОЗНА

15

анонимен

преди 5 години

Абе "КРАСАВИЦО" от къде те намериха и тебе???????

14

Анонимен

преди 5 години

До от кога еНа някой, обаче, къщите им си имат имена. "Само за просветени" ... папуняк.

13

Анонимен

преди 5 години

Ама за Линк от Zelda ли говорим, или за нещо другу ... ЧИ съ объркАХ

12

София

преди 5 години

Кой е адреса на жилището с багажа и ?

11

Анонимен

преди 5 години

Лудата психопатка Мария.Габриел. Всички, които я познават говорят за ужасния и характер, за крясъците към сътрудниците и, за противоречивите и твърдения и действия. Лекувай се госпожо Габриел, *** си.

10

ВЪПРОС

преди 5 години

Данък Линк ?Това се опитва да направи каката - след като чукнете на линка , ще ви дойде сметка 1 лев на клик чрез сметката за Ток .

9

Герберастията убива

преди 5 години

Г-жо Габриел, защо използвахте уредено общинско жилище в центъра на София, за да си складирате багажа? Можеше същото да бъде дадено на нуждаещо се семейство!

8

Handel

преди 5 години

Какво е това данък "линк"? Че нещо не ми се вярва Боко с оня прякор да пропусне да наложи данък.

7

от кога е

преди 5 години

модерно в "културна и циливилизована" Европа, човек да има две първи имена? Мария Габриел, Гери Никол??? Тази мoда е характерна за родители с "висок интелект" в земята зад океана. Били Боб, Сара Мишел, Рики Боби. Обикновено къщите на тези семейства имат колела.(само за посветени).

6

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува нас това гражданите на бантустан.