30

Анонимен

преди 5 години

Лекува се в същия санаториум, в който са братя Галеви.

29

Анонимен

преди 5 години

400 болници има у нас, къде е тръгнал в чужбина, този депутат на въртоглавите не чувства ли, че обижда лекарското съсловие.

28

Анонимен

преди 5 години

Каква искрена физономия, той не знае нищо. Що тормозят човека. Те депотатите нямат нищо общо с братя, майки, синове и щерки , и не знаят нищо, ни за кинти, ни за рекет и измами.

27

Анонимен

преди 5 години

Събирал си милия за апартамент.

26

месара

преди 5 години

братчето се разболя преди да го арестуват. а от каква ли болест ше се разболее в ареста?!

25

Анонимен

преди 5 години

Отврат,комунистът никога не признава.

24

бунтар

преди 5 години

До Ха хПОРЕДНАТА СЦЕНА ОТ ТЕАТЪРА -- НАРОДА ГЛЕДА И---АХААА ЕТО ГО ПРЕСТЪПНИКА И БОИКО КЕ ГО НАКАЖЕ ИЗКУФЯЛ НАРОД ТОЕСТ--ПЛЕМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ СПЕТЕ И ЧЕСТИТ ВИ ХЛЯБ ОТ--1 50 ЗА НОВА ГОДИНА ЦЕНАТА ЩЕ Е--2 10 ИЗРАВНЯВАНЕТО С ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ЩЕ Е КАТАСТРОФА ЗА ЗЪРНОПРОИЗОДИТЕЛИЕ ---ТОВА ИСКА И ЕС

23

Анонимен

преди 5 години

Партизанска работа - обрал мандрата и офейкал !Разликата е само, че не бягат в руския Гулаг.

22

Анонимен

преди 5 години

Суджуците на Нинова !Суджуците убиват !

21

Анускоп

преди 5 години

Братът на ,,народният избраник'' е прибран при акция на баретите,по обвинение за организирана престъпност.Братът на този депутат е бил свръзката м/у криминалните среди на местна почва,и местната власт,мафията на местно ниво.После нарушава заповед на съдът.Това е бягство от правосъдието,жестоко наказуемо от закона.Изглежда че мафиотът е бил пуснат от ареста чрез ходатайството на високо политически структури от Министерството на Правосъдието,за да не се излагат членовете на червената им рода.

20

Анонимен

преди 5 години

От какво е болен, всъщност нека позная от много срещаната по политиците болест смбс ( синдром на малката банкова сметка ) ило от втората често срещана на същото място свпст ( синдром на вродения просташки селски тарикатлък).

19

ergen4ev

преди 5 години

нека се излекува че след като влезе в пандела да не му се налага да излиза както всички други в болнични

18

Тинев

преди 5 години

Що за държава?Премиерът бандит, депутатите и родата им бандити, ..............

17

Констатиращ

преди 5 години

Всички трябва да отдадат почит на партията МАЙКА.Ако не беше БКП сега ни БСП, ни ГЕРБ ни Атака ни .........ПОКЛОНЕТЕ СЕ БЕ ............

16

дедо Пешо

преди 5 години

До шматкаНай малкото че е депутат а брат му престъпник===============престъпникът е депутатът, а брат му е само параван зад който се е прикривал. Затова му е помогнал да духне с голяма сума пари. Нищо, кървави пари, оня отгоре гледа...

15

СТЪКЛО

преди 5 години

Явно е - Брата е станал Депутат с парите от Грабежи и Убийства . Всички знаем че Всички Депутати в България са сложени от Мафията . ЕС написа един куп Доклади по тази тема . Президента каза една Истина - Народа Чака Присъди .

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Брех то това ще да се лекува у Прага най - добре! Ама какво е то?Неее той не е виновен, а прокурора....., че му е повдигнал обвинение. Как може да набеждавате за престъпник брат на депутат от БСП-то? Сега с какви опорки ще излезе ГОЛЯМАТА ЛЪЖА?!

13

Ха ха ха

преди 5 години

Поредните комунистически постановки и лъжи на поредния рекетьор-социалист, червен мафиот

12

За Прага-

преди 5 години

и от Прага- закъде?Защо не се лекува в Москве?

11

Анонимен

преди 5 години

Пуснали го и за 10 дни се разболял и заминал на лечение в чужбина. Депутатчето защо ке коментира, как така честният му брат с мярка за неотклонение напуска страната без да уведоми властите