60

Митничар

преди 5 години

Кадрите на Герб на местно ниво са пълна нула. Подбират се само хора, които носят свежи пари за касата. В София тези неща не се виждат от масата, но в провинцията всички се знаем. Как се става депутат с 6700 преференциални гласа на тези години? На този поне му прави чест, че се оттегли. Иначе ако се разровят в по-надълбоко... Абе с една дума: никога няма да сме бяла държава. НИКОГА! Чувстовото за сигурност вече е далечен спомен. (не съм бесепар - дори напротив)

59

Край

преди 5 години

Измитането на цялата политическа класа дето така го мечтаете става по един начин - смяна на избирателната система. С мажоритарни избори 3/4 от депутати ще са други хора. Които ще са НАШИ представители а не назначени от Борисов/Нинова/Доган.Всяко друго "измитане" ще си е "преход" до безкрай.

58

Ами

преди 5 години

Цялата политическа класа трябва да бъде изметена, чистенето може да започне от 15 септември ... до май.

57

jvg

преди 5 години

Другари, и Владислав Николов от Плевен имаше 5800 преференции, с които измесит другарката Цецка, ама ако питате в Плевен, надали ще има реално и 5 гласа извън семейството си.

56

Анонимен

преди 5 години

ГКогато тръгне за Ню-Йорк, на Борисов да му проверят чемоданите.Да се види с какво са пълни!

55

Оффф,

преди 5 години

Тоя и като зам. министър трябва да се оттегли. И да ходи да пасе патки. Това са кадрите на ГЕРБ. Калинка до калинка.

54

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден стават катастрофи с фатални последици,кой би се чувствал сигурен?Трябва да се намали максималната,допустима скорост.Особено за тирове.Да се засилят проверките за нередовни шофьори,както и за нарушения попътищата.

53

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕТО И ДА БОДНЕШ В ГЕРБ, ТЕЧЕ НЕЩО МРЪСНО, ЛЕПКАВО И ГНУСНО.

52

Б

преди 5 години

Боцманът успокоява екипажа : Спокойно, моряци! Корабът потъва равномерно! Вода има за всички!

51

Анонимен

преди 5 години

Ако е негоден за министър, то годен ли е за народен представител?

50

Гражданин

преди 5 години

Уважаеми г-н ББ съвсем добронамерена идея как да останете като пич в паметта на хората.Като държавник не се получи.Подавате оставка..10-тина дни си траете,за да започнат твоите редене на листи..уговорки.Таман се разберат излизате и кзвате.Аз се оттеглям ГерБ без мен!! О боже ловя бас на..( по избор),че без теб гръб ще е като СДС!!а как ще те оплюват твоите. Останали без парламент и постове!!Пък и пътищата ще станат по хубави..

49

Аааа

преди 5 години

Видиш ли..не искал днес да е.Ами защо веднага след като вожда го посочи не каза абе вожде не искам..понеже..Или чака и се ослушва какво знае народа за него.Ами че бе замерял прокурори като пиян се ударил в колата им и викнал друг уж бил шофьор??Добре че.президента ги забави..инак щяхме да слушаме как е целият в бяло!!Поредният калпав избор на Бб.Абе преди да посочиш някого ти трябва да знаеш ВСИЧКО за него!!Бойко май те лъжат твоите.Цц крие много от теб- махай го

48

Анонимен

преди 5 години

Тоя с фирма ралекс що пара изпра.

47

Неравности на пътя

преди 5 години

Така и не се разбра, бил ли е Московски пиян и/или дрогиран когато утрепа сина си с моторна шейна, която му е дадена като рушвет от един транспоретен бос, с който въртят много тлъсти и мазни корупционни схеми.

46

Анонимен

преди 5 години

До 4 тона суджукНе дълга скамейка, а широко кръстовище - боса се хвалеше, че си набира кадрите по кръстовищата.

45

Анонимен

преди 5 години

Цецо с шестте апартамента си беше шеф на МВР и въобще не му пречеха никакви съмнения в почтеността му, колкото и основателни да бяха.

44

4 тона суджук

преди 5 години

ГЕРБ постоянно се хвалят, че имали "дълга скамейка", но очевидно на тази скамейка липсват хора с чисто съдебно минало. Всичките са съдени, осъждани, разследвани за измами, убийства, контрабанда, корупция, хулиганство, нанасяне на побой, изнасилвания и какво ли не. На практика банката кадри на ГЕРБ покрива целия наказателен кодекс.

43

В

преди 5 години

Днес.бг отново спестява, а нали сме си и мързеливи.Вероятната причина за оттеглянето му са медийни писания, че е бил подсъдим за катастрофа с причинена телесна повреда през 2012 г.Други публикации пък твърдят, че той има странни бизнес съдружия, за които премиерът или не е знаел, или е подминал, издигайки номинацията му за транспортен министър.https://capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/09/14/3310138_aleksandur_manolev_ot_firmite_v_kulata_do/

42

ШибиРиби

преди 5 години

Аз съм прагматичен човек...Кой те пита какъв човек си бе шебек? Марш на тръстиката

41

Анонимен

преди 5 години

МИ ТОЙ И ВОЖДА Е ИГРАЛ НА ЕДНО ХОРО С РУМЕН НИКОЛОВ - ПАШАТА...ОЩЕ, КОГАТО МАСАЖИРАШЕ УШИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ.