89

annybody

преди 5 години

До Анонимен 85Предишният ми пост се отнася не до анонимен 82, а до анонимника 85 и неговата "експертиза по загубенячество".

88

annybody

преди 5 години

До Анонимен 82А ти чете ли, че веднага след Рига заминава отново, и че няма начин в събота и неделя да се подписва каквото и да било? Същия като Каско Армейков с "отровената" вода и прочие кихавици на вашата менторица.Ти моя спелинг не го мисли, гледай си твоята causa perduta (LOST cause) и си чети последните тезиси на пленума по време на мокрите си сънища.

87

Анонимен

преди 5 години

Бойко беше шофьор на Пашата и вече 10 години управлява България, така че защо шофьорът на Мето да не стане вътрешен министър?Да, момчето през 90-е заработваше при Мето,но такива бяха времената.

86

До 82

преди 5 години

Ами те цъфнаха! Ако Радев беше издал Указа и бяха гласували оставките и новите министри, Манолев щеше да е най-бързо умрялата калинка! И какъв АПК обсъждат като те първо изобщо нямат администрация! Всичко е фалш и декори в тази държава! Само хвалби и шмекерии, гафове и кражби!

85

Анонимен

преди 5 години

До annybodyТи прочете ли публикацията? Или само подзаглавието?Не разбра ли, че радев е в чужбина? Ама, да плюеш! Защото си илитерат. :)И вземи да си оправиш лузърнейма, пише се с едно "n"! :)

84

Анонимен

преди 5 години

Икономиката е в подем и *** искат да цоцат отново. Затова съботират всичко и наред. Да кажем не на червената зараза. Не случайно в западните страни комунизма е като психоческо заболяване

83

annybody

преди 5 години

Досега само БКП саботираше Говорилнята, а вече и Радев прави, каквото може - важното е да не се върши нищо, няма значение откъде идват разправиите.

82

Анонимен

преди 5 години

И за какво е това бързане? Да не ги е страх, че за тия 3-4 дни ще цъфнат още гафове?

81

ОПА

преди 5 години

ВЕЧЕ ИМАМЕ НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР-НАРИЧАСЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.ЦУЦИ ЧЕВЕРМЕТО...КАКВО ПАДЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА....АКО ТОВА Е ДЪРЖАВА..И ТО КАЗВАТ ДЕМОКРАТИЧНА С РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ-НОВИЯ ВИЦ .....ПАЛЯЧОВЦИ!!!

80

Анонимен

преди 5 години

За 10 години не се научиха кое как се прави! При Роско може да е ставало по телефона или с есемеси, но административните процедури са задължителни! Крайно време беше Президентът да ви подгони "по Устав" и да запомните, че той не е пазител на печата, а избранникът на народа!

79

ха-ха

преди 5 години

Абе ей смешници, не разбрахте ли президента в момента не е у нас?! Като се върне ще освободи Младенов и си го слагайте дето искате!

78

Анонимен

преди 5 години

Циркаджилъка в парламента бе отложен, оставките днес няма да бъдат гласувани, нито пък ще бъдат гласувани нови министри от старото котило.Ценният кадър, фамозният, неотразим и уникален Младен Маринов, като главен секретар на МВР, трябвало да бъде освободен с указ на президента Румен Радев. А пък Румен Радев още не бил издал указ. И така сега ще чакат Румен Радев да си го премести, за да гласуват оставките.Няма обяснение защо не бяха гласувани другите две оставки, без тази на Младен Маринов.Човекът на Мето, дето най-важно от всичко му било доверието на премиера Борисов, спъна поредн

77

Геш

преди 5 години

Ако президента освободи главният секретар а парламента не освободи министъра тогава КВО ПРАИМ ???

76

Анонимен

преди 5 години

Сеир да има и дърдорене - пясък в очите на матряла!а през това време всичко поскъпва,големите далавери се изместват на заден план - беее,блееее,овче стадо

75

Чори

преди 5 години

Аврамовата е "страхотно попадение" за министър на регионалното развитие ! От зам кмет на Враца та до МИНИстър ! Типичен пример за политическа кариера.

74

ognyanz

преди 5 години

Една дълга агония. За да включат точката в дневния ред, трябвахе още вчера да са получили указа на президента. Или е некадърност на ръководството на НС, или е желание да се прави шоу, вместо да се върши работа.

73

Шоп

преди 5 години

Много работа има тоя харманлийски ***,за 2 години 4-5 посещения в чужбина и другото е да пречи.

72

Ха-ха

преди 5 години

Абе тези шутове за какво ходят на работа

71

Гробокопач

преди 5 години

До Тато из ПравецАз не мисля, че в случая, ролята на Радев е положителна. Той публично излезе и защити "Борисов 3", каза, че не трябва да пада. За какво, говорим, въобще. Ясно е, че има информация, че гласуването на тези оставки, ще бламира Борисов. Затова се предприемат такива действия;)))

70

Президент-провинциал

преди 5 години

Провинциално излъчване! Първите седем години от живота са най важни, а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!