10

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!Аз съм Телец и не бих простила изневяра никога!

9

Християнин

преди 5 години

Не сме зодии и не сме в шаблон!! Не вярвайте на измамите и лъжите на дявола, лукавия..:(

8

Анонимен

преди 5 години

Защо не втори шанс. Всеки има право. Но в повечето случи и втори шанс, като се получи нещата излизат извън граница.Става хронично заболяване изневярата за някои. И въобще не отчитат, че сте му дали втори шанс за да осмисли действиятата си и да се поправи. Други имат схващания на първобитни хора. "Да не ми е жена, че да не и изневерявам!" Което автоматично ви отхвърля, като негова сериозна партньорка в живота. Вие подхождате сериозно той ви взима за "мезе, между храненето."Не сте за един ден.

7

Анонимен

преди 5 години

Всички изневеряват. Но всички го правят интелигентно. Който ви каже че след 5-10-15-20-25 брак е бил само с жена си. Само с мъжа си малко ви лъже.

6

Анонимен

преди 5 години

ако жена ти е като тази на снимката друго не ти остава

5

Анонимен

преди 5 години

Ако искате дълготрайни отношения без караници и подобни неща не се докарват до това положение. Като сте с нея само с нея. Като преключите отношенията си тогава и двамата си правете каквото си искате. Не е нужно да се лъжете, да си изневерявате и подобни неща. Така ще ви е по-сладка любовта. А и повече ще си вярвате. Ще имате по-дълбоко приятелство. Разбирателство.

4

Анонимен

преди 5 години

Не е зло телеца явно ти нещо си смахнат. Другите въобще не ги знам що са.

3

Анонимен

преди 5 години

ТЕЛЕЦА Е ЧИСТО ЗЛО ЩЕ ВИ УБИЕ А ПЪК ДЕВАТА Е ОТМЪСТИТЕЛНА!!!!ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА Е СТАТИЯТА И НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!

2

Ебач съм гоуем

преди 5 години

Начи яхвам магарицата и чакам кралицата да ми даде прошка. Окей благодаря че ми отворихте очите.

1

Само един шпрайт

преди 5 години

Супер. Жена ми е телец, значи спокойно мога да и изневерявам, а тя ще ми прощава. Много ми помогнаахте, защото от месец флиртуваме с една колежка и се чудех дали да не предприема нещо по-сериозно към нея. Не искам да се разделям с жена си, защото я обичам, а с колежката ще е само секс.